2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

دوستای گلم که مثبت ‌‌شدید  روزی که انتقال داشتین وقتی داشت انتقال میداد به چی فک میکردین؟ روزای قبلش وبعدش تغذیتون چی بود اگه توصیح بدین ممنون میشم اینجا پیام خیلی زیاده هرچی نگاه کنم نمیتونم پیداکنم قسمتای که تغذیتون چی بوده شما اصلا سردی نخوردن؟ 

...... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذخیره من۸دهم من دوروز قبل پانکچر شدم گفتن۵ تا تخمک داشتی اما از وضعیت جنین هنوز بیخبرم شما چند تا ف ...

ان شاالله تا حالا مامان کلی جنین خوشمل شدی، ما رو بی خبر نذار عزیزم 

گلم سیکل تحریک تخمدان شما چه جوری بود؟ چه داروهایی داشتین؟ 

سلام دوستان فردا باید آمپول دیفرلین رو بزنم برای شروع سیکل انتقال جنین  صبح بزنم یا عصر عضلانی ...

گلم من بوسرلین داشتم که صبح بود، احتمال زیاد شما هم صبح ها باید بزنین، باز اگر بپرسین بهتره 

دوستای گلم که مثبت ‌‌شدید  روزی که انتقال داشتین وقتی داشت انتقال میداد به چی فک میکردین؟ روزای ...

دوستم همه چی بخور فقط بعد انتقال تا چندروز اگه میتونی نشاسته تو آب حل کن و یا لوبیا سبز پخته بخور ...اگه میتونی همونجا تو اتاق عمل بدی نیم ساعت بعدش آمپول پروژسترونتو برات بزنه خیلی بهتره

سلام یه سوال من فردا انتقال دارم دکتر بهم دیروز پماد کلوتریمازول دادن که دو شب استفاده کنم یعنی د ...

گلم تو واژن بقایای اون می مونه، ولی تو رحم اصلا

حتما یه چیزی دیدن که گفتن بزنی، خیالت راحت راحت

تقریبا 17/18متعدد داشتم اما میگم که شنیدم اونایی که تنبلی دارن تخمک هاشون بی کیفیت هس خدا رحم کنه به ...

نه بابا این حرفا چیه، ببین مال شما مطمئنم اغلب خوب بوده یه چندتا نابالغ بوده که واسه اونها هم دارن تلاش می کنن، راستی کدوم دوستمون بود آمپول آزاد سازی رو دیر زده بود؟؟