2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
عزیزدلم منو اشتباه ریپلای کردی 😙 دکتر خاکستری جون متاسفانه دیروز باهاش بد حرف زده ترسوندتش

عه ببخشید

نگین جون خوبی نی نی شیطون بلا چطوره؟

هنوز جواب نیومده چقدر طولانی شد 😒

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز 14 بود تیتر نبود ازمایش بتابود گفت منفیه ولی اینو تیتر بتا گفتم بگیرن ولی تو برگمم نوشته مقدارش ...

عزیزم بارداری اصلا شک نکن وقتی از رنج منفی انقدر رفته بالا یعنی بتات رشد داشته مهم اینه،هنوز بدون علامتی؟دیگه بی بی چک نزدی؟

عزیزم میشه یه خرده منو راهنمایی کنید ممنون میشم از صب تا الان 12لیوان اب هم خوردم من خیلی میترسم ی ...

چه راهنمایی کنم فدات بشم

پیامت رو نخوندم که بدونم داستان چیه

ببین آب خوبه اما زیادش هم ضرر داره چون اجازه جذب بعضی از ویتامین ها رو نمیده و دفع میشن.

بهتره شکم که خالی هست بین غذا ها آب میل کنید و یک ساعت قبلش ویتامین تون رو خورده باشید 

و حتما میدونید (جهت یادآوری میگم ) که با دل پر (میوه ، غذا ) آب نخورید که یه ضرر بزرگِ و نه تنها مشکلتون حل نمیشه بلکه یه مشکل گوارشی هم بهتون اضافه میشه

کلا اگه روزی ۱۰ لیوان آب میل کنید کافی هست

@خاکستری    جون ‍ شما کمی بیشتر.

مطلب رو بخون عزیزم و حواست به ویتامین خوردن ها در کنار آب خوردنت باشه

اره همینه والا ما 3تامون روز نهم پریودی ماهی ک میخاستیم انتقال بدیم طبق دستور خودش جوشوندیم و نیمسا ...

مرسی عزیزم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
چه راهنمایی کنم فدات بشم پیامت رو نخوندم که بدونم داستان چیه ببین آب خوبه اما زیادش هم ضرر داره چو ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی.من تا همین الان ۲۰ تا لیوان آب خوردم😐واقعا زیاد خوردنش ضرر داره؟اگه رعایت کنم با معده ی پر و بعد میوه نخورم بازم ضرر داره انقد آب؟البته شرایط من الان فرق میکنه.بابت دکتر رفتنمم چشم میرم هرچه زودتر امیدوارم مشکلی نباشه...ممنونم بابت تموم راهنماییات گلم.ان شاالله مامان شدنتو جشن بگیریم به زودی😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چه راهنمایی کنم فدات بشم پیامت رو نخوندم که بدونم داستان چیه ببین آب خوبه اما زیادش هم ضرر داره چو ...

عزیزم منظورت اینه وقتی ویتامینمو خوردم تا یه ساعت بعدش آب زیاد نخورم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

راستی بچه ها ویتامین دی رو همه تا اخر بارداری دارن؟من شنیدم زیادیش مسمومیت بارداری میاره...دیروز که رفتم پیش ماما گفت دارو چیا داری گفتم مولتی ویتامین و ففول و لوو

گفت ویتامین دی چی؟گفتم دکترم قطعش کرده برام چون تو ازمایشم عددش خوب بوده گفت ما برای زن باردار تجویز میکنیم روزی یه دونه دز هزار تا اخر بارداری داشته باشه.کاری به ازمایش نداریم..بعد گفت اگه دوست داری بخور😐

چیکار کنم؟شماها دارینش؟بهتون گفتن تا اخر باید بخورین؟

کلسیم هم برام ننوشت گفت اگه لبنیات میخوری نیازی نیست...موندم چیکار کنم

2یا 3پری عزیزم...اگه همه مدارک وازمایشی ازقبل داری..بردار و روز 2یا3پری برو

دارم دوشنبه میخواستم برم نشد😫 ....

حالا ایشاله تو هفته جدید میرم پیشش.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سم پا عزیز واسه ضخامت نامنظم رحم به نظرت چی کار کنم امروز سیکله انتقالمو کنسل کرد گفت آندومتر هموژنه ...

دوست جان پیشوند همو یعنی یکسان. مثل هموزیگوت و پیشوند هترو یعنی غیر یکسان، مثل هتروزیگوت. پس وقتی میگیم هموژن، یعنی بافتی که یکسان و یکدسته. و وقتی میگیم هتروژن یعنی بافتی که یکدست نیست احتمالا اشتباه متوجه شدی چون شبیه به هم هستن

درمورد منظم شدن هم ورزش ، ورزش ، ورزش

بعد غذاهای سرشار از امگا۳ ویتامین سی و ایی و تمام انتی اکسیدان ها

اگر آسپرین مجاز هستی هم بخور 

گوجه.لوبیا سبز تمام کلم ها.رازیانه . خرما ، عسل ، مغزها 

اینا بهت کمک میکنه