2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
عزیزم تیر کشیدن عادیه و تقریبا همه دارن اوایل ولی جلوتر ک میری کمتر میشه نگران نباش.فقط احساس فشار ر ...

خدا خیرت بده عزیزم خیالم راحت شد دقیقا سوزن سوزن میشه پهلوهام انگار حالت کشیدگی داره انگار میترکم اینم توضیح دادن من   اینا نرماله ؟ 

فشار ندارم خداروشکر 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دیدی چی شد😔😔😔 من یه درصد که احتمال منفی نمیدادم😭😭😭 ان شالله زودتر جواب بگیرم

هومت عزیزم نمیدونم جریان من رو میدونی یانه بچه های اینجا منو تقریبا میشناسن بار اول انتقال دادم بابهترین جنین و ضخامت ولی  منفی شدم دفعه دوم و سوم هم همینطور انتقالم پشت سر هم بود بدون استراحت دادن و اخرش دکترم گفت مشکل از منه تخمکم ضعیفه و ازمایشاتمون همه چی خوب بود وسط زمین اسمون بودم که چیکار کنم ایران بیام یا دکترمو عوض کنم با هربار انتقال یدونه جنین انتقال میدادن حتی اگرم ضعیفترین جنین هم بود یدونه انتقال دادن 

انقدر ناامید بودم اصلا فکرشو نمیکردم با اخرین جنین مثبت بشم خدا خیلی بزرگه بنده هاشو ناامید نمیذاره 

باید قوی باشی و اراده داشته باشی اینارو گفتم بدونی هرچی خدا بخواد همونه تسلیم نشو 🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درد کشاله ران دارم چون سابقه خارج رحم دارم نگرانم

ببین میتونی بزور برا خودت استرس پیدا کنی

مادر شدی رفت

برو حالشو ببر

سریع برو داروهاتو بگیر ادامه بده

اگه شیاف داشتی ترجیحا تا 3روز امپولشو بزن چون قویتره جبران بشه

درد کشاله ران و واژن و مقعد و همه و همه اوایل طبیعیه

امپول دارم ممنون عزیزم 

خب پس ناراحتی نداره

خوشحال باش و ب شوهرت خبرشو بده

اما اون ازمایشو کی دادی؟؟

48ساعت بعد اون ازمایش اول کی میشه؟ حتما تکرارش کن و تمام و ب امی خدا روز 28تا30 انتقالت هم برو برا سونو قلبش ک قشنگترین آهنگ دنیاست

انشالله همه بچه های منتظر مث تو دونه دونه شاد بشن

مبارکه . چندتا جنین انتقال دادن ؟ چند روزه بودن و دکترت کی بوده ؟

ممنون.

دو تا جنین بلاست ، با دکتر طرازی .

یک بسته ۵ تایی را گذاشتن بلاست بشه ، ۴تا بلاست شد یکی کامپکت.

میخواستن یکی انتقال بدن و ۴تای دیگه رو باز فریز کنن.

گفتم چ کاریه.الان دو تا رو بذارین ، ۳ تای دیگه بمونه برای بعد.

قبول کردن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
جواب که دادم. گفتم حرکت اسپرم میخوای چیکار؟ اولا که خیلی ها بودن با این شرایط طبیعی باردار شدن چون ...

ممنونم بخاطر حرفای قشنگت🥰😍😘

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
دوستان آمپول هپارینم گفته هر ۱۲ ساعت. الان صبر کنم مثلا ساعت ۸ شب بزنم که هشت صبحم بزنم دیر نیست؟

اولیشو الان بزن چون استرادیول زیاد تا 8وارد بدنت میشه 

دومیشو 12 شب بزن

از فردا 12 ب 12 بزن

بچه ها یه اتفاق عجیب من امروز با ناامیدی رفتم جواب تیتر بتام رو گرفتم 211 بود 17 روز پس از انتقال نو ...

برنا جان یعنی ببخشیدا کتک میخام بزنمت کشتی مارو 

داروهات و که قطع و وصل گردی همشم گفتی منفیه و گلگی کردی

دیدی بارداری مبارکت باشه عزیزم

عالیه بتای ۵۰ هم داشتیم🌷🌷🌷🌷🌷🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم