2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684597 پست
بچه ها من واسه مهرماه از دکتر طرازی وقت گرفتم می‌خوام قبلش ازمایشه کاریوتایپ و ایمنی انعقادی رو بدم ...

عزیزم دکتر طرازی نیلو رو پیشنهاد میده ولی اونجورم نیست نرفتی بگه چرا نرفتی و تکرار کن.

به دکترم بگو خود نیلو بهت آزمایشگاه پیشنهاد داده .. نگران نباش..🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم برا چی گرفتین این قرص رو؟ 

تحرک آ صفر بود، تعدادشم کم بود، ولی تحرک ب، بدک نبود، دیگه دکتر گفت این خوبه، چقدرم يادمه گرون بود😑 خیلی خفیفم واریکوسل داشت بیضه چپش، دکتر فکر کنم به خاطر اون پنتوکسی فیلین داد، گفت گردش خون تو بیضه رو بهتر میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نتونستم صفحات رو بخونم تک و توک چند تا پست روخوندم گفتم بیام صفحه 10000.....  الان فقط د ...

عزیزم اگه از لحاظ حقوقی (خدایی نکرده دادگاه) مشکل دارید من میتونم کمکتون کنم البته ببخشید قصد جسارت ندارم ولی گفتم کمکی بهتون کرده باشم

هر توضیح و ........

انشاالله هر چه زودتر مشکلتون حل بشه  

تحرک آ صفر بود، تعدادشم کم بود، ولی تحرک ب، بدک نبود، دیگه دکتر گفت این خوبه، چقدرم يادمه گرون بود😑 ...

نكنه پنتوكسي بهترشون كرده نه اورتومول؟منم فوكوس كردم رو اورتومول😅😐😆

...
عزیزم من از هفته های بیست برام تجویز کرد دکتر... یکی دو هفته ای همین ایرانی معمولی خوردم.. ۲۵۰ شرکت ...

مرسي عزيزم، من ميخوام اقدام طبيعي برم موندم كه ايا تو اقدام بخورم عضلاتم شُل بشه با نه، عاخه ميگم شايد گرفتگي عضلات دارم باردار نميشم

...
مرسي يأسي جونم،التماس دعا دوست خوبم، همسرم نصف كرده بسته ها رو يعني شبي دوتاشو ميخوره به جاي هر٤تا س ...

من دکترم به همسرم گفت هر 4 تارو با هم برو بالا😄 اصلا اذیتش نکرد، بعد ناهار میخورد فکر کنم🤔 کلا قرصای خارجی زیاد اذیتمون نمیکرد، شایدم تلقین میکردیم اینا خارجکیه، چیزیمون نمیشد😂 تو ام باور کن در برابر خیلی ها که الان یکی دو تا بچه دارن، مشکل خاصی نداری که، چرا نباید معجزه ی خدا قسمتت بشه، حالا واسه کاسنی من دلم میخواد برگ تازه کاسنی پیدا کنم، مثل سبزی خوردن کنار غذا بدم به همسرم، اونم همین مشکلات گرمی کبد و صفرا داره، عرق کاسنی انگار بی اثره😕 حالا بذر کاسنی از کجا بگیرم

عزیزم شما از دکتر پور مطرود راضی بودین؟ چیزی که باعث تعجبه ،چرا اینقدر خلوته؟

من خیلی راضی بودم، بیمارستان صارم که اصلا وقت خالی پیدا نمیکردی انقدر سرش شلوغ بود، از یه ماه قبل پر میشد وقتاش، فقط یکم تندخو بود که من باهاش کنار میومدم 😄ولی همه چی رو مو به مو بررسی میکرد، الان یه چند وقته از صارم اومده بیرون، سعادت آباد مطب زده، خب شاید چون تازه رفته اونجا تا پیداش کنن طول میکشه که خلوته🤔 شما مطب جدیدشو میگی؟ 

Dfiچه ربطی به تعداد داره؟ 

دوست عزیزمون زینبی بابا اون دفعه گفتند که آزمایش dfiبرای آزو اسپرم ها قابل انجام نیست به دلیل تعداد کم نمیشه  انجام داد حالا میخوام بینم دوملیون اسپرم جزء آزو ها قرار میگیره یا الیگو اسپرم ها؟و میشه انجام بدیم یا نه؟

نكنه پنتوكسي بهترشون كرده نه اورتومول؟منم فوكوس كردم رو اورتومول😅😐😆

نه پنتوکسی اتفاقا معدشو اذیت میکرد، خیلی وقتا دور از چشم من شوهرم نمیخورد😂 ولی این عالیه نگران نباش

من دکترم به همسرم گفت هر 4 تارو با هم برو بالا😄 اصلا اذیتش نکرد، بعد ناهار میخورد فکر کنم🤔 کلا قرص ...

یه دکتر طب اسلامی به من گفت عرق کاسنی اصلا فایده نداره.من برگ کاسنی را از عطاری گرفتم و کمی از اوتا در یک ظرف آب میریزم و میجوشانم بعد صاف میکنم و میدم مثل چای بخوره