2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047561 بازدید | 684609 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی. خاکستری  جون یه  سوال؟؟ شما شکمت  بزرگ  شده ؟؟ اگه. اره. میشه. بگی. بال ...

نترس گلم ان شاالله مشکلی نیست و به موقع بغلش میگیری.سایز شکم که بنظر بقیه شکم من کلا کوچیکه.ولی ململ معاینه کرد گفت سایزش خوبه با هفته  ی بارداریت میخونه

از پایین سینه هام سفت و برامده شده ولی خب پایین نافم یکمی بزرگتره...مگه مدل شکم ربطی به زایمان زودرس داره عزیزم؟!

دکترت گفته کی بری سونو گلم؟درمورد وزن نی نی هم توی سونوها مینویسن خودشون 

طول شرویکست خوبه؟شیاف داری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
والا ما شانس نداریم که.همه دکترا به ما میرسن حالشون خراب میشه😂 چی بگم خواهر....خیلی حرفاش ناراحتم ...

منم حس میکنم دکترایی که میری همیشه عصبانی هستن ولی تو دیگه ناراحت نباش عزیزم میری بندر خیالت راحت میشه انقدر حرفاش پرت بوده که ماما هم بهت گفته قبولش نداره،

قربونت عزیزم‌ان شاالله🤲

الحمدالله❤
بله منفی بود

جدی؟من فکرمیکردم فردا پس فردا‌ موقع ازمایشته.متاسفم گلم😔.ان شاالله به زودی دلت شاد شه 😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
والا ما شانس نداریم که.همه دکترا به ما میرسن حالشون خراب میشه😂 چی بگم خواهر....خیلی حرفاش ناراحتم ...

نگران نباش عزیزم

من نمیفهمم اون چه دکتریه که به خاطر ۳ روز کمتر میگه مواظب رشد جنین باش 

مطمئن باش اون سه روزم اون اشتباه اندازه گرفته 😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
منم حس میکنم دکترایی که میری همیشه عصبانی هستن ولی تو دیگه ناراحت نباش عزیزم میری بندر خیالت راحت می ...

اره واقعا.البته اینم بگم اینجا دستگاهاشون داغونه.قبلا چندنفر بهم گفته بودن این سونو رفتن و بهشون گفته آب دور جنین کمه یا مثلا مشکلات عجیب غریب یا هم جنسیتو غلط گفتن.واسه همین اکثر دکترا دیگه نمیفرستن پیش این اقا.ولی من چون خیلی با تجربه س و سالهای زیادی اینجاس و سونوهای قبلیو پیش خودش رفتم گفتم اینبارم برم.ولی ظاهرا اشتباه کردم...التماس دعا خانمی❤

نگران نباش عزیزم من نمیفهمم اون چه دکتریه که به خاطر ۳ روز کمتر میگه مواظب رشد جنین باش  مطمئ ...

بخدا ماما هم همینو گفت...گفت خدا میدونه اصلا اولین سونوت که با خودش بوده دقیق بوده یا نه🤣

راستش بابت کیسه ی آب نگرانم کرد....وگرنه ریزه میزه بشه هم فدای سرش.بعدش خودم درستش میکنم😁من نگرانم آب دور جنین کم شه و خطر داشته باشه...عزیزم کی ازمایش داری ؟

خیلی احساسه درماندگی میکنم دلم میخاد اینقدر ای وی اف کنم تا مثبت بشه جوابم ولی همسرم راضی نمیشه ترخد ...

سخته میدونم آدم دوست داره چشماشو ببنده و باز کنه ببینه مادر شده 

ان شاءلله خدا به همه منتظرا نی نی سالم و صالح بده 

خداجونم شکرت       
بخدا ماما هم همینو گفت...گفت خدا میدونه اصلا اولین سونوت که با خودش بوده دقیق بوده یا نه🤣 راستش با ...

من مطمئنم همه چی رو به راهه گلم 

آب و مایعات زیاد بخور ان شاءلله میری یه سونو معتبر و خیالت راحت میشه 

۳۰ وقت آزمایش دارم 

خداجونم شکرت       
من مطمئنم همه چی رو به راهه گلم  آب و مایعات زیاد بخور ان شاءلله میری یه سونو معتبر و خیالت را ...

ان شاالله خبر مامان شدنتو بدی 5 روز دیگه عزیزم...اره سعی میکنم آب و مایعات زیادتر بخورم از امروز

میگم آب خوردن زیادیش که ضرری نداره؟نه؟اخه یه جا خوندم آب خوردن هم کم هم زیادش ضرر داره توی بارداری!

میخوام روزی ۲۰ تا لیوان آب بخورم...