2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047561 بازدید | 684609 پست

سلام دوستان  ....معذرت میخوام ک این سوالو میپرسم من ترشحات سبز رنگ دارمو هفته۱۲ بارداریم  نکنه عفونت باش اگ هست تا سه شنبه ک برم دکتر چی کارکنم خطری نداشته باشه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اینا که میگید چیه؟؟ ما همون ازمایشهای روتین که از اول گفتن رو انجام دادیم همسرم فقط از اسپرم داده. ...

گلم اینا آزمایش هایی هست که اگر کسی خدای نکرده حداقل دو بار منفی شد ارزش بررسی دارن، ببین اصلا منظورم این نیست کسی دو بار منفی بشه و درد تلخش رو تحمل کنه، چون ارزش بررسی این موارد طبق مقالات وقتی هست که تازه 3 بار پشت هم منفی بشه و اون موقع احتمال موثر بودنش هست میگم

به جز بحث انعقادی که غیر از پذیرفتن جنین، به خاطر دوز بالای داروهامون، جون خودمون هم در میون هست باید بررسی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂 ۱۰/۰۰۰ صفحه شدنمون مبارکککککککککککککککک 🍰☕

آنا جان ان شاء الله هر جا هستی سلامت باشی گلم و مشکلتون هم حل شده باشه

گلم تاپیکت 10000 صفحه شد پر از خاطرات تلخ و شیرین، پر از کلی مامان بعد از کلی تلاش، پر از انتقال تجربه و کمک به بقیه، پر از همدردی، پر از دلگرمی دادن واسه ادامه مسیر 

@تورک_آنا  

امیدوارم خدا همیشه برات معجزه کنه و نذاره سختی ها برات زیاد بشن و همیشه کمک و همراهت باشه 😘😘😘😘😘😘💖💖💖💖💖

@سهیلا_جون1   عزیزم چند وقتته؟کدوم مرکز انتقال دادی؟ الان تحت نظر کدوم دکتری؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم

من میخوام بعد از این سونو دیگه نرم ابن سینا ولی تو کرجم نمیدونم برم پیش کدوم دکتر البته مامان سبحان جون ی دکتر معرفی کردن ولی هنوز شک دارم پیش کی برم

خدا جونم شکرت...

سلام بچه ها کسی توی هفته ی ۲۵ رفته سونو؟!ممکنه بدون داشتن ترشح و ابریزش خاصی حجم کیسه ی آب کم شده باشه؟!!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم کدوم فاکتورتون مشکل داشت میشه اسم انگلیسیش و بزارین من تو ازمایشام نگاه کنم؟💜💜💜💜ممنون میشم ...

عزیزم یادم نمیاد فقط اینکه دکتر گفت غلظت خون خیلی شدید دارم 

خداجونم شکرت       
سلام مامان سبحان اینهمه انتظار کشیدم از اول هفته هی زنگ زدم آزمایشگاه گفتن حتما همین امروز فردا میاد ...

سلام نگين جون ، واي اصلا نميدونم حكمت اين قضيه چيه واقعا ، كاش همون تهران آزمايشت رو انجام داده بودي ، چشم خانمي دعاگوت كه هستم حتما حتما . 

حالا همون سونو كه دكتر فرزانه گفته بود يك ماه بعد تكرار بشه رو انجام بده توكل به خدا اصلا شايد توي اين سونو مورد مشكوكي نباشه. غربالگريهاي ديگه ات هم كه سالم بوده ، من هم برات دعا ميكنم پسرت رو به سلامت در آغوش بگيري .

گلم قراره انتقال بدن براتون؟ 

دکترم که از قبل گفته بود انتقال نمیدم نمیدونم ماما چرا ده تا آمپول نوشته برام منم میخوام نزنم چون وقتی انتقال نمیدم چرا بزنم این همه رو بدنم دیگه نمیکشه به نظرت کار اشتباهی میکنم نزنم؟ حتی دکتر بگه خودم نمیتونم انتقال بدم شرایطم خوب نیس

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
     ان شاالله به سلامتی فارغ شی. توکرج سونوگرافی خوب برای غربالگری سراغ داری؟ ...

عزيزم من شنيدم كلينيك بهبد سونوگرافي دقيقي داره ولي نميدونم غربالگري داره يا نه

شماره شو از اينترنت در بيار بپرس

۴ ماه منظورته عزیزم .؟ خو ما هنوز ۴ ماه نشدیم الان ده هفته ام 

اره عزیزم ۴ماه اره گفتم یعنی اگه هواستی زود برو پرونده تشکیل بده عزیزم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام مامان سبحان اینهمه انتظار کشیدم از اول هفته هی زنگ زدم آزمایشگاه گفتن حتما همین امروز فردا میاد ...

اصلا خودتو نباز ،مطمین باش خیر توش بوده،یه مشورتی با دکترها بکن،حتما یه راه حل هست،خودتو و نی نی بسپار به خدا،خدا کمکت میکنه شک نکن

بچه ها من دکتر رفتم طبق سونوی قلب برام هفته ی بارداری رو حساب کرد گفت امروز ۲۴ هفته و ۵ روز هستی.

قبل از اون رفتم سونو ببینم هماتومم کوچیکتر شده یا نه،یهو سونوگراف برگشت گفت تو چیکار هماتوم داری چیو چسبیدی هی میگی کوچیکتر شده یا نه.اینا یه مشت عدده.شاید تا اخر بارداریت هم از بین نرفت.به فکر رشد بچت و آب دورش باش که داره کم میشه و خطر داره!بخدا لحنش خیلی بدتر بود

بعد گفت اصلا معلوم نیست ذهنت درگیر چیه،توجهی به رشد بچت نداری!اینارو جلو شوهرم میگفت!خیلی بدم اومد.گفت از نظر تغذیه بیشتر به خودت برس.شوهرم گفت از نظر تغذیه هیچ کمبودی نداره خانمم.گفت نه باید بره پیش مشاور تغذیه.جفتشم پایینه و دهانه ی رحمش هم بازه!گفتم طول سرویکسم چنده مگه؟گفت ۳۵

گفتم خب چشه گفت پایینه

باید بالاتر باشه.گفتم از سونوی هفته ی ۱۹ که رفتم ۳۵ بوده الانم میگین همینقده دکترم گفت خوبه.گفت نه خوب نیست

خلاصه گند زد به اعصابم گفت برو پیش دکترت بهت رژیم غذایی بده بچت رشد کنه!

منم رفتم پیش دکترم دیدم خیلی خیلی شلوغه‌منشی گفت امشب نوبتت نمیشه،ولی من میدونستم اگه بیام خونه خودمو میکشم با فکرو خیال...رفتم پیش یکی دیگه‌ که‌ ماما هست اما کارش خیلی خوبه.خداروشکر خلوت بود و من سریع رفتم تو

گفت خداروشکر همه چی‌خوبه

حرفای اقای سونوگرافیست رو براش گفتم گفت اولا حق نداشته انقد بهت استرس بده،ثانیا من سونوی قبلیت که بندر و پیش یه دکتر معروف انجام دادی رو بیشتر قبول دارم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم