2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046843 بازدید | 684557 پست
اره برامنم داره سفت تر میشه..مخصوصا امروز سفتیشو خیلی حس میکردم

برا شمام بالای شکمتون هستش زیر سینه تون ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارا جان خیلی ناراحت شدم عزیزم امیدت از دست نده ان شا الله خودت طبیعی مامان میشی خوب تقویت کن   ...

ممنون عزيزم از همدرديت 

طبيعي نميشه از همون اول ازدواجمون بهمون گفتن يكراست بريد سراغ IVF چون اسپرما خيلي ضعيفند سن منم بالاست ديگه توكلم بخداست فعلا اين كامل دفع بشه تا تصميم بگيرم چه كنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
جواب آزمایش من این بارم منفی شد.امیدوارم انتقال سوم مثبت بشه.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بله خانمي امروز رفتم دكتر ، قرار بود ٣٠ تير باشه زايمانم ولي نميدونم چرا با تاريخش حال نميكردم . 😍� ...

ان شاالله به سلامتی فارغ شی.

توکرج سونوگرافی خوب برای غربالگری سراغ داری؟ خانم باشه.هرچی سرچ میکنم فقط زهراشکری انگارخوبه وخاتمه.

تجربه ای دارین ازش؟؟؟

غربالتون رکجاانجام دادین شما؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دريادل جون چند بار در كنار شير خودت شير كمكى به دخترت مى دادى عزيزم؟؟؟

عزیزم من از ده روزگی بهش شیر خشک هم دادم ک تا ۴ ماهگی یکی در میون یعنی ی بار شیر خودم ی بار شیر خشک ک دیگه از ۴ ماهگی سینه منو نگرفت

ارمغان جون دكتر منم پيشنهاد داد انتقال بعد سرم بده بهم الان داشتم يك مقاله ميخوندم كه ميگه سرم در ج ...

تارا جان سرم خیلی تاثیر داره من ۳بار قبل سرم نداشتم و اینبار داشتم و چند نفرم که تو مطب بودیم و حرف میزدیم و نزدیک زایمانشون بود همه اینبار سرم داشتن عزیزم به نظرم تاثیر داره خیلی🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون عزيزم از همدرديت  طبيعي نميشه از همون اول ازدواجمون بهمون گفتن يكراست بريد سراغ IVF چون ...

چرا عزیزم   اگر خودت مشکلی نداری تا اون جایی ک وقت داری برای درمان دوباره طبیعی اقدام کن شما بدنت الان امادس مخصوص ک باردار شدی رحم دنبال جنین می گرده هنوز این قدیمی ها می گن درستم می گن

ببیین من تو پریودی و غیر پریودی همش پاهامو اب میزدم بعد دستشویی رفتن  تا ی خانمی بهم گفت تو رحمت سرد گرمش کن خلاصه این عادت ترک کردم تا حدودی و شکمم می بستم مخصوص تو پریودی چیزهای گرمم می خوردم تقریبا مثل سیاه دونه و ارده و شیره و سمنو و اجیل و داروهم کیوتن خیلی خوبه بچه ها دکترمم می گفت بهم کیوتن عالیه 

سلام. رفقا من فردا میرم برای انتقال . امیدوارم اینار ، خواست من و خدا یکی باشه. این چند روزم س ...

من اینبار شب قبلش نزدیکی داشتم عزیزم🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزيزم ، خوبي بهار جون ؟ دختر گلت خوبه ؟ واقعا ديگه چيزي نمونده خودم هم باورم نميشه اصلا . من ه ...

ممنون عزیزم خوبیم خداروشکر فعلا داره تمام قلق هاش دستم میاد جز این خوابای خرگوشیش دارم رو خواب بعدازظهرش کار میکنم ک بیشتر بخوابه منم بخوابم ی کم🤣

دختر من ۴ ماه شیر مادر خورد و دیگه سینه نگرفت 

تارا جون دکترا میگن هنوز در مرحله تحقیقاته و مشخص نشده چقدر تاثیر داره  اما مساله اصلی اینه که ...

بعد از يك عمر زندگي منطقي تو چه داستاني افتادم! اين مسير همش سعي و خطاست 

من از 8 سالگي شايد بمدت 20 سال دائم تبخال ميزدم خيلي زياد يعني كل پاييز و زمستون تبخال ميزد صورتم آخرش با يك دوره طواني كپسول آسايكلووير درمان شد ميشه گفت ريشه كن شد كلا نميدونم ربطي به ايمني بدن داره اين يا نه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم