2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان من بعد از زمان تخمک گذاریم 3روز کمردرد مداوم دارم ولی زیاد شدید نیست فقط زیاد سرپا میمون ...

سلام عزیزم نشانه همون تخمک گذاریه، منم درد داشتم ولی دقیقا تو ناحیه تخمدان، یا راست یا چپ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم منم آندوم گريد ٤ و خيلي شديد بود اسفند با دكتر گرگين عمل شدم هر دو لوله رو برداشت بخاطره چسبند ...

اخی چرا لوله هاتون برداشت کجا عمل شدین ؟ منم باید لاپارا شم هنوز دکترم انتخاب نکردم

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
سلام خوبین؟ شما دکتر دیگه ای به غیر از پادمهر رفتین؟

اره من دیروز رفتم پیش زهرا عسگری چون روده من درگیره و گفت جراح روده اونا خوب نیست گفت بهتره بری همون تیم های ابن سینا یا رسول اکرم فردام میرم ابن سینا اونجام ویزیت شم فکر کنم فردا گرگین تو کلینیک شمام لاپارا باید بشین؟

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
سلام دوستان برای ازمایش غربالگری اول باید ناشتا برم چون قندم برام نوشته دکتر طرازی ک بهم گفتن سونوت ...

نه عزیزم دو روز بری اشکال نداره،بعید میدونم باز بقیه تجربه دارن میان میگن، آزمایشگاه نيلو عالیه، سونو صدری هم دوستان می گن سیدخندان رفته

اره من دیروز رفتم پیش زهرا عسگری چون روده من درگیره و گفت جراح روده اونا خوب نیست گفت بهتره بری همون ...

گلم من فعلا به دکتر خودم دسترسی ندارم ولی دکتر غفاری هم گفتن تیم ابن سینا

یه دوست متخصص زنان دیگه هم دارم اون هم ابن سینا رو واسه لاپرا تایید کرد، گفتم دلت قرص بشه می خوای بری، چون خیلی تو نتیجه درمان اثر داره

عزیزم شما چه جوری سیکلتون نچراله؟  منم خیلی دوست داشتم . اما واقعا یادم رفت به دکترم پیشنهاد ...

ببخش من جواب مى دم اما چون سيكلم نچرال بود خواستم كمكى كرده باشم

دكتر وضعيت رحمتو و آزمايشهايى كه انجام دادن كاملا چك مى كنه از نظر هورمونى و آندومتر و منظم بودن سيكلهاى پريودت هر ماه

اگه از نظرشون همه اش اوكى بود و ضخامت آندومتر هم بدون دارو به حدى كه بايد برسه خود به خود برسه برات سيكل نچرال در نظر مى گيرن

من بار اول برام فرش انتقال دادن كه منفى شدم بار دوم سيكل نچرال با جنين فريز كه باز منفى شدم بار سوم سيكل نچرال با جنين فريز كه مثبت شدم

انشالله هر چى كه به صلاحته همون سيكل رو برات در نظر بگيرن

سلام انا جون و بقیه بچه ها 

توروخدا اگه کسی جواب سوالامو میدونه بگه.

من با میکرو باردار شدم الان هفته 35 ام..

یه ماه پیش آمپول بتامتاون  زدم ..دکتر میگه دوباره بزن ..اخه چرا ..(اینم بگم که امروز فشارم 14 بود دکتر گفت بالاس و دستور ازمایش دفع پروتئین و امپول بتا  و قرص فشار داد ..ولی گفت ده دقیقه بشین بعد فشارتو ماما بگیره ..که فشار دومیم 12 بود...دکتر گفت بازم آزمایش دفع پروتئین و بده امپول بتا رم بزن و قرص فشارو نخور .)

من آزمایشو دادم الان  ...فردام جوابش اماده شه میبرم پیشش .ولی مطمانم ماما اشتباه فشارمو اولین بار گرفت ..چون الان که با دستگاه گرفتم فشارم 11 بود ..حالا سوالم اینه که این امپول تشکیل ریه و اگه ازمایشم خوب باشه برای چی باید دوباره بزنم ؟!.تزریق زیادش برای جنین ضرر نداره

یه سوالمم اینه من از ماه دوم دارم انوکساپارین 4000 میزنم به خاطر مشکل انعقادیم ..حالا دکتر میگه هپارین 5000 صبح و شب بزن ..و شب قبل عمل نزن 

علتش چیه ؟ 

من خیلی وقته نیومدم نمیدوم انا جون و دریادل و بقیه دوستان هنوزم میان یا نه 

ا

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»