2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیزم یه لیوان چند ساعت قبل؟؟ببخشید ولی چون اوندفعه خیلی اذیت شدم گفتم بپرسم

یکساعت قبل

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام دوستان گلم بنده خدا زینبی جان همش میگن بی بی نزنید شما که گوش نمی‌دید تازه داروهاتونم قطع میکنی ...

اخی عزیزم😅😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

dfi دقیق یادم نیست 27 بود 37 بود ولی دکتر گفت از لحاظ ژنتیکی مشکلی نداره بیضه ها اصلا اسپرم بالغ تول ...

والا من تسه نشنیدم چیه ولی دیگه به دکترت اعتماد کن. و خسته نشو مطمئن باش جواب میگیری. این وسط آدم خیلی اذیت میشه خیلی دلش میکشنخ ولی دیگه چکار کنیم؟! هرکاریییی ک نیازه حتما انجام بدین خیالتون راحت باشه کاری نمونده که انجام نداده باشین. ان شاء الله به زودی بچتونو بغلت میگیری

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
بچه هایی که مثبت شدین علائم نداشتین؟من آخه تا دیروز سینه درد داشتم اونم قطع شد کمر درد و دلدردمم فقط ...

با وجود داروهای هورمونی که ماها مصرف میکنیم باید بیخیال علائم شد...انشالله به این فکر کن که صددرصد مامانی بدون ی ذره شک 😍😍