2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم منم لک لانه گزینی ندیدم، ببین حق میدم استرس یه مقدار داشته باشی ولی داغون نه، تو دیگه الان مام ...

ممنونم از راهنماییتون، برام دعا کنید، خییییییلی محتاجم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

وای جون دلمممممم.فسقلمونو ببین.چقد شیرینه ماشاالله.دل منو برد😍😍😘😘حسابی ببوسش رویا جونممممممممم.تبریک میگم گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

اى جان دلم چه پسرى 😍😍😍مباركتون باشه رويا جون انشالله قدمش براى همتون كلى خير و بركت داشته باشه و بهترينها در انتظار اين پسر گل باشه🙏🏼❤️😘

عزیزمممممممم 😍😍😍😍😍😍😍120 ساله بشه ایشاله .عاقبت بخیری و سلامتیش رو ببینید.پرچم سبز بشه براتون.نازنینیه ماشاله...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
کلا صدای قلبش و منم گفتم نمیخام بشنوم چون شنیدم ضرر داره و به جنین فشار میاد تو هفته های ما.خود دکتر ...

من نمی دونستم ضرر داره ممنون که گفتی😘

شما کی انشاءالله باید بری غربالگری؟

بنظرتون جنین فریزامونو بلاست کنیم  بهتره یا  همون سه روزه  دفعه بعد جنین هامو بلاست ...

به نظر جنین شناس بستگی داره و البته تعداد جنینها خیلی مهمه اگه تعداد کم باشه معمولا ریسک نمیکنن چون ممکنه تو بلاست کردن از بین برند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام خانم گلا کسی مریض دکتر سیروس رستمی شیراز هس 

سلام عزیزم من دوبار پیش رستمی انتقال داشتم 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
اره حق با شماست ولی من هر روز خوندم پس چطوری اشتباه شد؟🤔 یعنی دوازده روزه داریم می خونیم؟

اره عزیزم . ان شاءالله هممون حاجت بگیریم❤

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام مامان ارامش عزیزم😘😘😘 صدات تو‌گوشم پیچید و اومدم😀 ممنون که به یادم بودی😘😘 من رفتم سونو ...

خداروشکر عزیزم

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
راستش ۵ تومن مطب بگیره بعد بیمارستانم ۱۵ تومن بشه میارزه حداقل ۴۰ تومن دکتر پادمهر نمیشه.به هرکی میگ ...

عزیزم اینا حداکثر هزینه رو میگن به منم گفته بودن ۳۵تومن ولی ۲۲تومن شد از این پول فقط ۵تومنش دستمزد دکتر پادمهر بود باز برو پیش آصف جاه شاید هزینش کمتر بشه

خدا جونم شکرت...