2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
چرا داده ولی اصلا اثر نداره همش معده درد و حالت تهوع و بالا اوردن شده کارم ...رانتیدین داده 

عزیزم پس فعلا با روشهای خونگی مجبوری خودتو اروم کنی.مثلا حجم غذاهاتو کمتر کن ولی وعده هاتو بیشتر کن.یا نون سنگک اینا رو خشک کن بخور از حالت تهوعت کم میکنه.و درنهایت این دوران میگذره گلم.من از هفته ی ۱۵ اینا خوب خوب شدم خداروشکر

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم دکتر میخواد شیافتو قطع کنه که امپول نوشته برات؟

ن قبلا دوتا بودش الان روزی یکی با دو هفته ای ی امپول . شمام آمپول دارین ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها متوجه شدم، انشالله که خیر باشه و‌نی نی ات به سلامتی بیاد بغلت💖💖💖

ممنون عزیزم.التماس دعا

ان شاالله شماهم مامان شی به زودی😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ن قبلا دوتا بودش الان روزی یکی با دو هفته ای ی امپول . شمام آمپول دارین ؟؟

نه گلم من امپول ندارم.من بخاطر هماتومم شبی یه شیاف سیکلو دارم

دکترم گفت درصورتی که خونریزی داشته باشی امپول میدم.نیازی به امپول نداری.نمیدونم والا.ولی مرجان جون فکرکنم امپول داشت

نه گلم من امپول ندارم.من بخاطر هماتومم شبی یه شیاف سیکلو دارم دکترم گفت درصورتی که خونریزی داشته با ...

شما شیرازی هستین ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم پس فعلا با روشهای خونگی مجبوری خودتو اروم کنی.مثلا حجم غذاهاتو کمتر کن ولی وعده هاتو بیشتر کن. ...

توکل به خدااا ...تحمل میکنیم اصلا با این معده درد غذامم کم شده ....ممنونم عزیزم     

خدا جونم شکرررت  
سلام خانما انشالله که حال دل همه خوب باشه من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز ...

سلام رویا جونم.ان شاالله به سلامتی گل پسرتو بغل بگیری.التماس دعا خانمی😘❤

توکل به خدااا ...تحمل میکنیم اصلا با این معده درد غذامم کم شده ....ممنونم عزیزم     &nb ...

وای خیلی بده.من معده دردو تجربه نکردم هنوز ولی حالت تهوع رو داشتم درکت میکنم‌غذا خیلی کم میشه و احتمال کم شدن وزنت هم هست حتی.اصلا نگران نباش.توی سه ماهه ی دوم همشون جبران میشن😘

تو شیراز ؟؟

نه فکرکنم تهران رو میگن گلم

من اخرین بار مجبور شدم از تهران سفارش بدم با یه مکافاتی😁 شیراز تعداد بالا گیرم نمیومد