2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست

7. رویا، 

8. لیانا 21

9.برنا 11

10.masi_007

11.yasinam، پریچهر 61

12.pangol

13.پریچهر 61، و آرامش

14.مریم_مادر

15.بهار 213

16.zizgol

17.سارا 1369

18.آزی اهوازی

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m

26.rakhsh 67

27.pary 12

28. نیلاسمان

29. ninitopol, armaghan

لی_لا1  . 30

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها لیست رو نی نی سایت نمیذاره کامل بفرستم دو تیکه باید بذارم 31.مینویی فندق داره 32.الهام 67 ...

زينب جون عاشق اون اسم رديف 31 شدم دستت درد نكنه بعد چند روز يك لبخند زدم 

خيلي وقت بود ميخاستم به دوستمون بگم اسمشو عوض كنه انشالله خدا زود زود بهش يك فندق بده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مگه یبوست میاره

اگه مستعد یبوست باشی بله، ما چون دارو خصوصا پروژسترون دریافت می کنیم مستعد یبوست می شیم خود بخود، به قول آنا، هیچ وقت افراط و تفریط نکن، سبک غذا خودنت رو یهو عوض نکن که بدنت هنگ کنه، یا مثلا میده جدید امتحان نکن اگه تا حالا نخوردی 

یا مثلا قدیما اگر ماهی یک بار انبه می خوردی الانم همون قدر بخور نه هر روز

پریا جون dhea روی کیفیت تخمک  خیلی تاثیر داره

نصر گفت اصلا ناثیر نداره،گفت هر قرصی بگن تاثیر داره جایزه نوبل میدن کلا میگه تو همینی و فرقی نمیکنی،خیلی ناامیدم کرد،از اون ور گفت وای یه ماهم دیره و زود بیا میکرو،حالا که یازده میلیون خرج کردم و هیچی به هیچی میگه سه ماه صبر کن شانس طبیعیت بیشتره،اینم از نصر که انقدر تعریفشو شنیدم،واقعا نمیدونم این دکترا چی میگن،چی کار دارن با ماها میکنن،مهلت نداد بهش بگم اگه میگی شانس طبیعیت بیشتره چرا منو هول کردی گفتی یه روزم دیره،بیا میکرو،خیلی دوست دارم یه دکتر حسابی برم تکلیفم معلوم شه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
نه ربطی به ذخیره نداره منم پولیپ که از پارسال عمل کردم مقدار خونریزیم کم شده فک کنم چون رحم تمیز میش ...

آخه تعداد روزاشم کم شده از هفت روز شده چهار روز خیلی نگرانم

😍😍خدایا شکرت
گلم به تخمدان که دست نزدن نگران ذخیره باشی، به نظرم به خاطر همون جراحی هست، ولی اگر خیلی نگرانی از د ...

اخه زینب جان تعداد روزاشم کم شده یعنی میگی چیزی نیست؟

😍😍خدایا شکرت