2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
گلم کاش امسال هم دوباره آز بدی ببینی چی شده،اثر کرده یا نه، چون اصلا نمی شه چیزی گفت

ممنونم عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها شانزده روز گذشت ومن همچنان پریود نشدم.احتمالا تا بیست روز مهلت میدم اگه بازم نشدم یه فکری ب حال خودم بکنم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام بچه ها شانزده روز گذشت ومن همچنان پریود نشدم.احتمالا تا بیست روز مهلت میدم اگه بازم نشدم یه فکر ...

عزیزم ازمایش داده بودی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان کسی سر انتقال ترشح سفید تخم مرغی داشته ؟؟؟ امشب که شیاف گذاشتم کمی از این ترشح سفیدام داشتم ...

من که بعد انتقال منفی تا الان که شانزده روز پری تاخیر داشته همچنان از این ترشحات دارم..البته بگم بعد انتقال منفی پریود شدم الان منتظر پری دوم هستم که لعنتی معلوم نیس کج گیر کرده نمیاد...

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم ازمایش داده بودی؟

فدات من میکرو کرده بودم که روزچهاردهمش پریود شدم و آزمایش هم منفی بود.الان.منتظر پری دوم هستم که شانزده روز گذشته و پری نشدم هنوز..والا از بس آزمایش و تست منفی دیدم رغبت نمیکنم به خودم امیدواری بدم

خدارو شکر یه اصفهانی پیدا کردم لطفا راهنماییم کنید چرا اصفهان ان تقال نمیدید؟مرکز ناباروی مشتاق خوبه ...

سلام عزیزم،ببخشید که من پیامتو ریپلای کردم،ولی میخواستم تجربه خودم رو در اختیارت بزارم شاید بدردت بخوره،درمورد مرکز مشتاق باید بگم که خیلی خیلی شلوغه به خاطر همین رسیدگی به بیمار خیلی کمتره و تو هر بار که مراجعه میکنی ممکنه با یک دکتر ویزیت بشی،وبین دکتر احمدی و کلانتر به من نظر من اگر بتونی با کلانتر ویزیت بشی خیلی خوبه،چون دکتر احمدی اصلا با بیمار صحبت نمیکنه و فقط سونو رو انجام میده و دارو تجویز میکنه،من خودم بیمار احمدی بودم ،و به غیر از جلسه اول دیگه به سوالاتم جواب نمیداد،و دیگه اینکه تمام انتقال ها با خود دکتر احمدی و یا کلانتر هستش،در مورد هزینه هم من پارسال شش میلیون سیصد هزینم شد با سونو و ویزیت و دارو،البته جنین فریز نداشتم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

این ترشحات کشدار مثل سفیده تخم مرغ هم همچنان ادامه داره برام. 

[QUOTE=96229721]اره چرا که نه من با اینکه با مادرشوهرم تو یه خونم ولی پشیمونم از اینکه گفتم بهش حالا ...

عزیزم مادرشوهر من اینجوری نیس برعکس به هیچکس غیر یه جاری و خواهرشوهرم نگفته چون میدونه مشکل از پسر خودشه کلا اینجا به خاطر اطلاعات پایین اکثرا فکر میکنن هر کی ای وی اف میکنه انگار از جنین اهدایی استفاده میکنن توضیحم میدی فایده ای نداره بهشون 

سلام عزیزم،ببخشید که من پیامتو ریپلای کردم،ولی میخواستم تجربه خودم رو در اختیارت بزارم شاید بدردت بخ ...

من اصفهانی هستم.یه مدت مشتاق بودم ولی هم هزینه هاش زیاد بود هم اینکه هر دفعه یکی ویزیت میکرد.احمدی و کلانترم که به نوبت دهیش یه پروسه طولانی مدت داره.معلوم نیست واسه چه ماهی بهت نوبت میدم.من که از اونجا فرار کردم رفتم بهشتی.دختر خاله ام بار اول آی وی اف براش مثبت شد تو بهشتی با دکتر نقشینه

آخه میدونی شرایط من فرق داره من چون طبقه بالای مادر شوهرم میشینم شوهر من هم بامادرش خیلی راحته اصلن ...

باز خوبه طبقه بالایی من که تو یکی از اتاقای خونه مادرشوهرمم دفعه اول واقعا نمیشد نگم ولی این دفعه چون رفت و امدم کمه میتونم راحت بهونه ای چیزی جور کنم