2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام به استاتر عزیز و همه خانم های گروه،من از خیلی وقته که این گروه رو دنبال میکنم،امیدوارم همه مادر باردار بسلامتی زایمان کنن و همه کسانی که در انتظارن به زودی انتظارشون به پایان برسه،منم اگر خدا بخواد ماه بعد وارد سیکل میشم،انشالله که بتونم از تجربه هاتون استفاده کنم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم مشکل اصلی ما sperm agglutiation بر اثر حمله بدن همسرم به اسپرم های خودش بود، تا وقتی تو بیضه بود ...

این چه ختمیه؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چرا ال دی دادن بهم زینب جان من و همسرم مشکلی نداریم فقط لوله سمت راستم کمی چسبندگی داره و به درخو ...

معمولا قبل از پانکچر و انتقال برای تنظیم شدن سیکل تجویز میشه

خدا جونم شکرت...
مرجان جون به شما تو ابن سینا برای جنیناتون کارت دادن؟

نه عزیزم .

نمیدونمم میدن یا نه ولی من پیگیرش نبودم راستش.

فقط میدونم که ۲ تا بسته گرید آ دارم . بخاطر همین هر بار بهم پیشنهاد بلاست میدن ، البته دلیل اصلیشون اینه که تعدادشون بالاست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه عزیزم . نمیدونمم میدن یا نه ولی من پیگیرش نبودم راستش. فقط میدونم که ۲ تا بسته گرید آ دارم . بخ ...

خب پس من فکر میکردم میدن و من نگرفتم حالا خوبه شما میدونی گریدشون Aهست به من که فقط گفتن کیفیتشون خوبه همین

خدا جونم شکرت...
بچه ها خدا رو شکر قلب داشت 👶👶👶👶👶

الهی شکر عزیزم 

انشالله ۱۲۰سال  قوی و سالم بتپه😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام خوبید خانما... من خیلی ناراحتم امروز رفتم سونو بعد از کلی امپول سوپرفکت و گونال دکتر گفت باید این دوره رو کنسل کنی کلی فولیکول 5 و 6 داری و احتمال هایپر شدن زیاده و گفت برو وزنتو هم کم کن 3 ماه دیگه بیا😢😢😢😢😢

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
خب پس من فکر میکردم میدن و من نگرفتم حالا خوبه شما میدونی گریدشون Aهست به من که فقط گفتن کیفیتشون خو ...

خوبه عزیزم.شک نکن.

بار قبل من ۴تا رو بلاست کردن که ۳ تاش عالی بودن ، و همونا رو انتقال دادن. انقدر جنین ها خوب بودن که تصویرشو که بهم نشون دادن ، خودشون ذوق داشتن که چه خوب بلاست شده.

اما خدا نخواست و نموند.

خیلیام با گرید سی ، بچشون به دنیا میاد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
از تارا و نگین چه خبر بچه ها جون؟!

مامان تارا عصر انشاءالله میره سونو و قلب نی نی شو‌می بینه😍

نگین جون هم دوباره از رو‌تکرار کرده و تا یه هفته دیگه انشاءالله خوش خبره😍

ووووووو. ماشالا ۴تا انتقال دادی😍😍 من دوتا انتقال دادم میگن تو خارج از کشور فقط ده دیقه استراحت م ...

دفعه قبلم 6 تا انتقال دادم به تعداد نیست به شانس و کیفیت جنینه قربونت برم ایشالله 26 با خوشحالی خبر مثبت شدن رو بهمون بدی