2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
خیره انشالله.خب عزیزم برو همون سونو آسا بگو برات خیلی وقت بزاره چون تا شنبه آینده خیلی مونده

نیوا جون..تو درد زیر شکم نداری؟ برامن هر از  چندروزی  میگیره...زیردلمه اونجا ک.مثانه هست..بنظرت ممکنه عفونت باشه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها خداروشكر من ديروز افتادم به خونريزي  ولي نميدونم بارداري پوچ چطوري دفع ميشه ،بايد چيزي ...

سانازی جون بابت سقطت متاسفم انشاءلله بزودی یه هدیه شیرین میاد تو دلت اینارو از یاد میبری 

عزیزم من سقطم چون کیسه زرده و جنین تشکیل شده بود یه تیکه گوشت تقریبا سفید به شکل cازم دفع شد و لخته های جگرمانند 

من داخل هفته ۷ بودم 

فک کنم همین چیزایی که گفتی یعنی کاملا دفع شده نگران نباش 

راستی من خونریزیم در حد دوسه روز بود دوسه روزم لک دیدم 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیوا جون..تو درد زیر شکم نداری؟ برامن هر از  چندروزی  میگیره...زیردلمه اونجا ک.مثانه هست.. ...

سلام عزیزم چرا منم گاهی زیر دلم درد میگیره گاهی هم تیر میکشه گاهی میسوزه.ن فدات فک نکنم عفونت باشه احتمالا بخاطر اینه ک نی نی بزرگ میشه فشار میاره ب اینور اونور.خب الان دیگه ب مثانه خیلی فشار میاد باید تند تند تخلیه کنی ک لااقل فشار از اونطرف کمتر شه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان دارم میرم سونو 🤲🤲🤲🤲🤲

بسلامتی زینب جون امیدوارم اون لحظه شیرین شنیدن تالاپ تولوپ قلب نی نی رو امروز تو و تارا جون تجربه کنین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم چرا منم گاهی زیر دلم درد میگیره گاهی هم تیر میکشه گاهی میسوزه.ن فدات فک نکنم عفونت باشه ا ...

اره عزیزم.اب زیاد میخورم..زود ب زود هم.میرم.تخلیه میکنم...خودمم حس میکنم بخاطر فشار رحم هست ک داره بزرگ.میشه..چون علایم.عفونت ادراری ک.ندارم..فقط همین درده ک چند روزی ی بار میگیره و ی حس فشار و سنگینی داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان اومدم سونو واسعی بدون نوبت قبول نمیکنه شنبه هفته بعد وقت داد سونوی آسا هم تماس گرفتم م ...

تارا جون یه جا هست نزدیک سعادت آباد. سونو گرافی دکتر آزاده مکری. ببین خیلی مهربون و با انرژی مثبت و دقیق هست. برای من میخواست علت خونریزی رو مطمین شه، پنج شش بار سونوم کرد. واژینال و شکمی. فوق العاده صبور هست. البته شما رو پنج شش بار سونو نمیکنه چون بارداری. این توصیح رو دادم که بدونی خیلی دقیقه. هر وقتم بری میشینی تو نوبت همونجا ویزیت میکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیره انشالله.خب عزیزم برو همون سونو آسا بگو برات خیلی وقت بزاره چون تا شنبه آینده خیلی مونده

دیگه دکتر سعادت  سونوی بارداری انجام‌نمیده خواجه پور تو همون کلینیک آسا میدونید چطوره کارش؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
تارا جون یه جا هست نزدیک سعادت آباد. سونو گرافی دکتر آزاده مکری. ببین خیلی مهربون و با انرژی مثبت و ...

لی لا جون الان تو این شرایط بحرانی نیاز دارم برم جایی که یا دستگاهش خیلی دقیق باشه یا تجربه دکتر خیلی زیاد باشه 

دوباره اومدم گاندی با دکترم صحبت کنم اینجام عین روز قیامته ۶ تا پانکچر داره ۷ تا انتقال والله نمیدونم اصلا میشه دکتری با اینهمه تجربه جنینو نبینه اشتباه کنه؟!

سلام دوستان اومدم سونو واسعی بدون نوبت قبول نمیکنه شنبه هفته بعد وقت داد سونوی آسا هم تماس گرفتم م ...

تارا جان برو همون جا. هم دستگاهشون خوبه هم حتما دکترش خوبه که تو اون مرکز با دکتر سعادت همکاری می کنه. برو انشاءالله که خوش خبر بر می گردی و قلب نی نی تو می بینی❤️❤️

لی لا جون الان تو این شرایط بحرانی نیاز دارم برم جایی که یا دستگاهش خیلی دقیق باشه یا تجربه دکتر خیل ...

آره عزیزم. چرا نمیشه. اونم آدمه خدا که نیست. در اثر خستگی ممکنه. شایدم نی نی داره از الان شیطونی میکنه. یه سونو هم گفته بودی امروز بهت وقت داده.چرا اونجا نمیری؟

لی لا جون الان تو این شرایط بحرانی نیاز دارم برم جایی که یا دستگاهش خیلی دقیق باشه یا تجربه دکتر خیل ...

به دقت دستگاه بیشتر بستگی پیدا می کنه. دستگاهای دکترای زنان یا اونایی که تو‌ مراکز هستن خیلی دقتشون کمتر از سونوگرافی هاست. 

خدایی دقت کردین؟ این نی نی ها فقط به ماماناشون استرس نمیدن. اینهمه خاله اینجا دارن که پا به پای ماماناشون دچار استرس و دلشوره میشن. مثل نی نی تارا جون یا مامان نگین یا روشانیلو اگه درست یادم باشه. انشاالله که به خوبی و خوشی به دنیا بیان همشون.

آره عزیزم. چرا نمیشه. اونم آدمه خدا که نیست. در اثر خستگی ممکنه. شایدم نی نی داره از الان شیطونی میک ...

این اشنامونم یک مشکلی برای مادرش میش اومده بنده خدا از دیشب درگیر بیمارستان شده بعدم تجربش کمه تو این شرایط دیگه پیگیری نکردم 

حالاامشب این سونوی اسا رو برم 

مسول ماماییم میگه نمیدونم که جای زخم‌میتونه مانع دیدن جنین بشه یا نه سونوی بیرون رو تا دکتر نبینه نمیتونه چیزی بگه