2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

توروخدا بیاید بگید کیا مریض دکتر نصر بودن؟ راضی بودین؟ خیلی تعریفشو شنیدم. ولی یکی دوتا انتقال منفی هم ازش دیدم. میدونم همه چی دست خداست ولی ظاهرا آمار موفقیت ایشون بالاست. خواهش میکنم کسی که چیزی میدونه کمکم کنه چون میخوام از راه دور برم پیششون

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم این دفعه که پانکچر شدم پنج تا تخمک بود که به گفته خودشون تا حالا تخمکی با این کیفیت نداشتن.خیل ...

یه چیزایی دست خداست .

امیدوارم اینسری نتیجه زحمت ها و تلاش ها تون رو ببینید.

ظاهر تخمک ممکن خیلی سالم باشه ولی ژنتیکش درست نباشه که متاسفانه هیچ کاریش نمیشه کرد و باید انقدر تخمک تولید بشه و اسپرم تزریق بشه تا بلاخره شانس رو کنه و جنین خوشگله تشکیل بشه.

تغذیه و مکمل روی کیفیت و سایز تاثیر میزاره اما ژن هیچ جوره تغییر نمیکنه.

پودر اینفولیک چون ذخیرت خوبه روزی یه دونه بخور

ویتامین دی رو یه آزمایش بده بعد مصرف کن چون کم و زیادش مضر هست

و دوزی که داده به نظر من زیادِ باز با یه آزمایش ساده متوجه میشی

ابووست هم روزی ۲تا با غذا بخور

به طبع بدنت هم اهمیت بده 

به زودی خبرهای خوب ازت بشنویم عزیزم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم یه هفته بعد می رم اگه جنینم دیده نشه به احتمال زیاد رادیولوژیس می گه یک هفته بعد باز تکرار ...

ممنون عزیزم خدارو شکر دوستای خوبی مثل شما اینجا هستن به همه کمک میکنن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها امروز زیر دلم درد میکنه...حس بدیه...کسی مثل من بوده؟همش زیر شکمم تیر میکشه...یکم خوب میشم دوب ...

عزیزم من گاهی بی دلیل روزا اینطور میشم خود به خود رفع میشه. نگران نباش..ولی روزایی ک سونو هم میرم تاچندروز بعدش کلا شکمم دردمیکنه ک اونو میدونم بخاطر فشار دستگاه سونو هست.

ولی ازاین بعد ب امید خدا هر چ سن بارداریمون بره بالا دردا بیشتر میشن.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
راستی برا ذخیره تخمدان سونو قابل اعتماد تره یا آزمایش؟

آزمایش تو آزمایشگاه معتبر نه سرکوچه تون.

بعضی از دکترها از سونو تشخیص میدن که به نظر درست نمیاد چون ممکن اون خانم تو اون سیکل تخمکهای مناسب نداشته باشه

این موضوع وقتی درستِ که مریض مدت قابل توجه ایی پیش اون دکتر سونو شده باشه و میانگین رو در نظر بگیرن که اون موقع تشخیص درست هست.

ما خانمها تخمک گذاری و اندومتر رحم مون تحت تاثیر خیلی چیزا تغییر میکنه.(تغییر فصل ، استرس ، استراحت ، ورزش ، تغذیه ، کار سنگین ، و ... خیلی چیزای دیگه )حالا عقل سالم میگه  با یه سونو  نمیشه قطعی گفت ذخیرت چقدرهِ

عزیزم جایی رو نمیشناسم،یجارو سمت خودمون میشناسم که آزمایشگاه و سوموگرافیش همیشه شلوغه وفکرمیکنم غربا ...

نیلو خوبه

از بچه ها کمک بگیر که کجاها معتبره

من هنوز به مرحله شما نرسیدم تحقیق م کمِ 

ولی خیلی از بچه های اینجا میدونن

سئوالی بپرس حتما جواب میدن بهت عزیزم.

عزیزم من اندازه ساک هام در دو بارداری پوچ بیشتر از این بود و خودش خود بخود سقط شد در هفته12

اي وي اف كرده بودي

مرسي عزيزم يخورده فكرم راحت شد،كاش خودش سقط بشه

كيستون خالي بود،كيسه زرده نداشت؟

دیگه قرار شد فردا راه بیفتیم جمعه استراحت کنیم اونجا شنبه صبح زود بریم بیمارستان.امروز شوهرم زنگ زد ...

یا خدا 

تارا چی شده؟

ارامش چی...

من از اخر میام کمی پیامها رو میخونم میرم

حدس زدم عزیزم،چون گفتین بعد از 21روز باید آزمایش بدین که روش دکتر رستمی هستش، مشکلتون چی بوده عزیزم، ...

دوست عزیز،ببخشید شماهم زیرنظر دکتر رستمی هستید؟

من که جوابم منفی شد

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
اومدم سونو قلبش تشکیل نشده  حتی میگه فقط ساک و کیسه زردس و جنینی نمیبینم گفت شنبه برو سونوگرا ...

تارا جون اگه مطب رفتی سونو ، دقت دستگاهاشون‌به اندازه سونوهای رادیولوژی نیست، امیدت به خدا باشه، برات دعا میکنم شنبه دیده شه و‌دلت شاد شه عزیزم😘😘😘🌸🌺🌺

عزیزم من گاهی بی دلیل روزا اینطور میشم خود به خود رفع میشه. نگران نباش..ولی روزایی ک سونو هم میرم تا ...

یعنی طبیعیه عزیزم؟منم معمولا بعد سونو اینجوری میشدم ولی اخه الان سونو نشدم.دستگاه توی بهداشت هم اصلا فشار نداد که بگم بخاطر اونه.اصلا یه جورایی انگار مثانمه،انگار‌ واژنمه،نمیدونم چجوری بگم.تیر میکشه وقتی راه میرم میترسم!من نمیدونستم این دردا تو هفته ها من طبیعیه...خداکنه طبیعی باشه من خیلی ترسوام

چندبار رفتم دستشویی چک کردم ببینم لک چیزی نباشه که نبود خداروشکر...الان پشت پام،قسمت رونمم تیر میکشه...نفسی اگه دیگه سونو نداشته باشیم تا هفته های اخر من دلم طاقت نمیاره.خودم سرخود میرم سونو😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم