2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دریادل عزیزم.خوبی خانمی؟دختر نازت خوبه؟منم خداروشکر خوبم.امروز رفتم بهداشت بعد گفتم میشه صدای ق ...

قربونت عزیزم 

شنیدن بهترین صدای دنیا صدای قلب نینیت هر لحظه گوارای وجودت 

عزیزم منم تا ماه ۷ همه چی تقریبا اوکی بود وارد ۸ ک شدم واویلااااا😁 دیگه نگم برات ک کلکسیون بد بارداری بودم من

انشالاا قسمت همه منتظران ولی ایشالا بارداری خوبی داشته باشید دلم نمیاد بگم مثل بارداری من داشته باشید🤣😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واژینال سونو کرد یا شکمی؟

عزیزم این دو تا سونومو یک نگاه میندازی؟

ساک خیلی بزرگتر شده خودشم گفت اندازه ساک با سنین جنین تطابق داره جای خیلی خوبیم نشسته کاملا بالاست و خوب چسبیده به جفت 

پس مشکل چی بوده؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
فدااات بهار جونم. انشالله. امیدوارم قسمت همه منتظرا بشه. خدا دختر گلت رو بهتون ببخشه. ببوسش از طرف م ...

قربونت عزیزم مگه میشه من دوستان همدردمو فراموش کنم من فقط ب عشق اینکه تیکر بارداری تک تک دوستانم رو ببینم میام تاپیک سر میزنم

بله خودش بود گفتم علتش چیه؟ هیچی فقط بدشانسی

عزیز دلم کاملاً درکت می کنم ولی بد به دلت راه نده. تا شنبه صبر کن خدا خیلی بزرگه ایشالله که ناامیدت نمیکنه. ما هم برات دعا میکنیم

عزیزم این دو تا سونومو یک نگاه میندازی؟ ساک خیلی بزرگتر شده خودشم گفت اندازه ساک با سنین جنین تطابق ...

ببین تارا جان اگه واقع بین باشیم 

نکات مثبت اینه که ساک حاملگی رشد داشته و مطابق با سن جنینه

و اینکه تا هفته نه برای تشکیل جنین فرصت هست

نکته منفی اینه که دفعه قبلم کیسه زرده داشتی و معمولا چند روز بعد تشکیل کیسه زرده جنین هم تشکیل می شه

سایز ساک حاملگی هم خیلی مهمه

اما کتابیش و علمیش این هست که سونو رو هفته بعد تکرار کنی

اشالا همه چی خیره 

اومدم سونو قلبش تشکیل نشده  حتی میگه فقط ساک و کیسه زردس و جنینی نمیبینم گفت شنبه برو سونوگرا ...

صبر کن عزیزم

بعضی موقعها جنین دیرتر دیده میشه

توکل به خدا کن ان شالله که تو سونوی بعدی دیده میشه

حالم گرفته شد😞😞😞

عزیزم این دو تا سونومو یک نگاه میندازی؟ ساک خیلی بزرگتر شده خودشم گفت اندازه ساک با سنین جنین تطابق ...

تارا جون..انشاءالله ک تاهفته بعد جنین وقلب دیده میشه...عجله نکن.بعضی نی نی ها میدونی ک.تا هفته9هم من دیدم قلب تشکیل نشده..بعد شده..توکل بخدا🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسي از همتون كه باهام همدردري كردين با امپول ارامش بخش امروز يكم بهترم ميشه كمكم كنيد چي بخورم زود ...

عزیزم خیلی متاسفم 

انشالله بزودی با معجزه خدا دلت آروم بگیره 

عزیزم من مرتب زعفران دم کرده و گل گاو زبون میخوردم و ورزش هم میکردم راه رفتن و پله از همه چیز تاثیرش بیشتره 

غذاهای طبع گرم بخور که هم سقط رو زودتر میکنه و. هم بنیه خودت رو زیاد. از دست نمیدی 

کاچی با زعفران و نبات و. روغن حیوانی بخور 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس