2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها شما ها شوهرتون مشکل داشته چند وقت ویتامین باید بخورن اثر کنه؟چند ماه؟

عزیزم شوهرت در چه حد مشکل داره؟میخوای میکرو انجام بدی؟

درمورد مصرف ویتامین خب اقایون یکمی دیر به دارو جواب میدن ولی معمولا دوره های مصرف داروها حداقل ۳ ماهه ست.چون هر سه ماه اسپرم دوباره تشکیل میشه

ولی خوبیش اینه که میکرو کلا برای مشکلات اقایون بهتر جواب میده و سرعت و تعداد زیاد اهمیتی نداره...خیلیا با مورفولوژی بین صفر و یک نتیجه گرفتن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومامن باید ای وی اف بشم الان  ۴روزه دارم روزی سه تا آمپول پیورگان ۷۵میزنم امروز که روز ۴ سیک ...

عزیزم از روز اول پریودت آمپول داشتی یا دوم؟فکرکنم قطع شدن و کمتر شدنش طبیعیه

منم پیورگان داشتم.روزی ۲۲۵ واحد که همون معادل ۳ تا امپول بود...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم از روز اول پریودت آمپول داشتی یا دوم؟فکرکنم قطع شدن و کمتر شدنش طبیعیه

از اولین روز خونریزیه واضح، آخه من وقتی میخوام پریود بشم اولش ۳روز لکه بینی دارم که رنگش قهوه ایی هست و بعدش خونریزیم شروع میشه 

از اولین روز خونریزیه واضح، آخه من وقتی میخوام پریود بشم اولش ۳روز لکه بینی دارم که رنگش قهوه ایی هس ...

متوجه شدم گلم.ان شاالله که برات خوب باشه این امپول.برای من که خداروشکر خوب‌ جواب داد

منم حجم پریودم کمتر شده بود نسبت به قبل وقتی امپولو میزدم

متوجه شدم گلم.ان شاالله که برات خوب باشه این امپول.برای من که خداروشکر خوب‌ جواب داد منم حجم پریودم ...

ممنونم فدات شم من احتمالا هفته دیگه باید تخمک کشی انجام بدم خیلی استرس دارم ممنون که جوابمو دادی دلم آروم شد ایشالا خدا دلتو آروم کنه 

بچه ها شما ها شوهرتون مشکل داشته چند وقت ویتامین باید بخورن اثر کنه؟چند ماه؟

دارو رو آقایون دیر جواب میده، واسه شوهر من ۱ میلیون بود. بعد از ۳ ماه کلومیفن و مولتی ویتامین،شد ۵ میلیون.بعد ۷ ماه شد ۹ میلیون، البته ماه ششم،حجامت کرد ۳ جا از بدنشو، که فک میکنم اون باعث پیشرفتِ دومش شد.

ممنونم فدات شم من احتمالا هفته دیگه باید تخمک کشی انجام بدم خیلی استرس دارم ممنون که جوابمو دادی دلم ...

ان شاالله که هفته ی بعد کلی تخمک تپلی و درنهایت جنین گوگولی خواهی داشت

اصلا استرس نداشته باش عزیزم.حتما خودتم میدونی استرس تاثیر خیلی بدی روی کیفیت تخمک میذاره.شک نکن همه چی عالی پیش میره و به زودی مامان میشی😘❤

سلاااام رویا جونم خوبی؟ووووی تیکرشو😍😍😍😍😍 کم کم خودتو اماده کن برای بغل گرفتن فندقمون عزیزمممم. ...

چشم عزیزم اگه لایق باشم از همه یاد میکنم💓.... شما هم برام دعا کنید از پسش بر بیام و بچه ام سالم باشه و تمام تشخیصایی که تو سونو دادن همه چرت و پرت باشه🙏

برای خرید سیسمونی خیلی خودتو اذیت نکن. اون چیزای واجب رو بگیر که برای دو سه ماه بهش نیاز داری بقیه اش رو انشالله با نی نی میری میخری. فعلا سلامتی خودتو و اون ماهی کوچولو واجب تره.... نگران اینم نباش که فلانی اگه ببینه میگه کمه یا زیاد. دهن مردم همیشه بازه