2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
نه زنگ زدم مركز تجريش گفت صبح بيا بزن  توكسوپلاسموز واجبه؟آخه دكتر چيزي نگفت  حالا خوبه ...

نه گلم توکسوپلاسموز واکسن نداره به هپاتیت هم ربطی نداره، احتمالا قبلا گرفتی خوب شدی، واسه محکم کاری گفتم igm مربوط به توکسو رو بدی، خیالت راحت

عزیزم نمیدونم چی بگم ان شاءلله خدا قراره بهت طبیعی نی نی بده  میدونم الان خیلی ناراحتی ولی امی ...

ممنون عزیزم انشالله❤

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساك خالي بوود تو هفته ي ٥مونده بود حالم خيلي بده  دكتر گفت داروهاتو قطع كن سقط ميشه  بر ...

سلام عزیزم هفته چندی ؟مگه قبلش سونو واسینال ندادی

واقعا ناراحت شدم نگفتن دلیلش چیه عزیزم

انشالللله دعا میکنم بهترین اتفاقات به زودی برات بیفته👐🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چه روزی بود مصی جون چه پنج شنبه ای خداروشکر من فردا سونوی قلب دارم برام دعا کنید  از دیروز مش ...

یعنی چجوری میشی عزیزم؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه گلم توکسوپلاسموز واکسن نداره به هپاتیت هم ربطی نداره، احتمالا قبلا گرفتی خوب شدی، واسه محکم کاری ...

مرررسي زينب جون از راهنماييت خدا خيرت بده🥰🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیزم اره خدا کوچولو شمارم حفظ کنه کی انتقال دادین تیکرامون چه نزدیک به همه😍

من یه دفعه منفی شدم بعدش طبیعی باردار شدم عزیزم چه بامزه دقت نکرده بودم 😘😘😘

بچه ها اکو قلب برا نی نی ضرر نداره با همین دستگاههای بهداشت؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین