2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
آره حتما از الان روزی 5 تا سفیده تخم مرغ بخور حداقل، آب زیاد زیاد، غذا گوشت مرغ یا گوشت قرمز، شیرینی ...

مرسي عزيزم براي راهنماي هات❤️❤️❤️

كاش زودتر شروع ميكردم اصلا فكر نميكردم هايپر بشم تعداد فولي هام زياد نبود آخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم یه مقدار بیشتر در مورد شرایطتون می گی کلا از الان باید تقویت اسپرم و تخمک رو شروع کنی، با تغذیه ...

منو شوهرم هر دو ضعیفیم خیلی دکتر گفت ای وی اف... گفت هر موقع تصمیم گرفتی روز اول پریودت بیا.... پس پیاده رویمو ادامه بدم.. میخاستم اگه جور شد یه سفر دو روزه بریم ایران دگب دکتر بگم اگه لازمه بهم داروو بده ک شهریور برم وارد سیکل میکرو بشم مستقیم... معطل نشم بخاطر تقویتی

بچه ها بالاخره بعد نه سال خدا معجزشو بهم داد ومنو لایق مادرشدن دونست...ازم مثبت شد با بتای۷۹۱۰

خدارو هزار مرتبه شکر مبارک عزیز دلم ایشالا سالم بغلش بگیری😍😍😍😍😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
آره حتما از الان روزی 5 تا سفیده تخم مرغ بخور حداقل، آب زیاد زیاد، غذا گوشت مرغ یا گوشت قرمز، شیرینی ...

من الان وزن كردم خودمى وزنم زياد شده، يعني شكمم آب آورده؟ دارم از استرس ميميرم. همينجوري داره اشكام مياد

يعني با هايپري هم انتقال ميدن؟

نه دیگه..عزیزم حداقل دوماه بعد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نی نی تپل جون دکترت کیه ؟مشکل ایمنی داری سرم گرفتی؟

دکتر طرازی 

یه بسته جنین فریز دارم تو رویان که قراره اونارو انتقال بدن آبان ،اگه خدا بخواد 

مشکل ایمنی فقط یه سی دی مارکرم بالا بود یه مدت پردنیزولون خوردم دکترم گفت بهم سرم آی وی آی جی میده 

من دوباره همون سی دی که بالا بود تکرار کردم این سری نرمال بود ولی دکتر گفت واسه محکم کاری سرم آی وی آی جی رو میده 

ولی مشکل اصلیم غلضت خون شدیدیه که دارم 

خداجونم شکرت       

🔊🔊سلام دوسیا

میگم این همه داروی تقویتی که میگید باهم خوردنش تداخل بهم نمیزنه؟

من مولتی ویتامین میخوردم و فولیک اسید و ویتامین ای....الانم این کپسولو ....همشون مواد مشابه دارن..فقط مینرال ها کم و زیاد میشه...به نظرتون همه رو باز بخورم امروز یکم تو فکر رفتم😅

بعد اووابوست رو دکتر داروخانه گفت هر ماه حدود 10 تا از شروع پرویود بخور نه بیشتر چرا؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها بالاخره بعد نه سال خدا معجزشو بهم داد ومنو لایق مادرشدن دونست...ازم مثبت شد با بتای۷۹۱۰

مبارکا باشه😊😍😍😍😍😍

خدا رو شکر.... انشالله به سلامتی و عاقبت بخیری⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩