2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
یه سوالم دارم از اونا که تاحالا بیوپسی انجام دادن برا شوهراشون.آیا بعد از بیوپسی و فریز اسپرم دوباره ...

شوهر من الان سه ساله اسپرم فریز داره پارسالم که تخمک کشی کردم بعدش گفتن وایسین اگه اسپرم مناسب نبود باید بره اتاق عمل دوباره عمل کنه که خداروشکر نیازی نبود احتمالا برا شما هم محض اطمینان گفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خراش یک سیکل قبل از انتقال هست گلم فرش و فریز فرقی نداره ولی پی آر پی رو نمی دونم مخصوص حالت خاصی هس ...

روزی که انتقال دادم چهار نفر بودیم یکی از اونا بار اولش بود ما دوم برای هممون پی ار پی انجام دادن بدون اینکه خودمون بگیم

زنگ زدم دکتر گفت اورژانسی بیا سونو چون نرفته بودم اصلا گفت خدایی نکرده خارج رحمی نباشه منم زود حاضر ...

مامان ارامش 

بيشتر مراقب خودتو ني ني مون باش يك مدت مهموني رفتن و ... رو تعطيل كن دعوت ميكنن بهانه بيار 

فردا ختم پدر دوست صميميه با اينكه خيلي دلم ميخاد برم ولي مجبورم كه از دلم بگذرم ميترسم برم اونجا جو اون ختم منو ياد روزهاي بد زندگيم بندازه  

ديگه فقط خودمون نيستيم بايد هركاري به صلاح ني نيه انجام بديم 

خدايا خودت ميدوني به سختي بدستشون آورديم برامون حفظشون كن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آخرين آمپول قبل از تخمك كشي رو چه ساعتي زده بودين؟

روز آخر که گفتن هیچ آمپولی نزنم،اما قبل اون ساعت ۱ شب آمپول آزادسازی رو زدم.یعنی ۵ شنبه ساعت ۱ شب( درواقع ۱ صبح جمعه)، و ساعت سه و خورده ای شنبه پانکچر شدم.

تازه قبل انتقال هم از مرکز زنگ زدن گفتن ما پنجشنبه انتقال نداریم و بخش آی وی اف تعطیله!! خلاصه اینکه واسه انتقال با کلی استرس رفتم میگفتم نکنه راستی راستی تعطیل باشه اشتباهی به من گفتن پنجشنبه بیا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
روز آخر که گفتن هیچ آمپولی نزنم،اما قبل اون ساعت ۱ شب آمپول آزادسازی رو زدم.یعنی ۵ شنبه ساعت ۱ شب( د ...

عزيزم 36 ساعت بعد از آخرين آمپول بايد تخمك كشي كنند 

مثلا من آخرين آمپول رو ساعت 2 نصف شب روز يكشنبه زدن برام و دوشنبه ساعت 1.5 بعد از ظهر رفتم داخل اتاق عمل واسه تخمك كشي از اين نظر گاندي خيلي رعايت ميكنه زمان بندي رو 

حتي دكتر نصر كه اجازه دخالت توي كارهاشو به كسي نميده يبار ديدم كه اتاق عمل گير كرده بود مسئول مامايي با يك يكي بيمارهاي نصر صحبت كرد كه دكتر نصر يكساعت ديرتر ميرسه بنابراين بجاش دكتر صالحپور براتون تخمك كشي ميكنه 

فكر كنم در مورد شما تايم طلايي رو از دست دادن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم 36 ساعت بعد از آخرين آمپول بايد تخمك كشي كنند  مثلا من آخرين آمپول رو ساعت 2 نصف شب روز ...

آره تارا جون. مشکل منم همینه دیگه. واسه همین دکتر عارفی که اینهمه ازش تعریف میکنن از چشمم افتاد. تازه یه خانومی بود بعد من اومده بود آمپولش رو دیرتر از من زده بود، اما از فضای اتاق عمل ترسیده بود، اونم زودتر از من پانکچر کردن. بهترین تخمک هامو از دست دادم واسه همین کلا یه جنین شد. پارسال ذخیره ام 2/8  بود. نمیدونم بعد یکسال و یه پانکچر الان چند شده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانومی من نگرانتونم😁😁 میدونستین خواب جنین از تو شکم مامانش تنظیم میشه تا وقتی بدنیا میاد؟؟😍😍 ا ...

چشم خانمی مهربون، الانم فقط وقتی اینجام مودم روشنه بقیه وقتا خاموشه، حتی شبا قبل خواب خاموشش می کنم، دنبال شکم بند ضد امواج هم هستم، چون بالاخره همه ما الان تقریبا آپارتمان نشین هستیم و بقیه همسایه ها با مودم هاشون ما رو احاطه کردن، آها من اغلب گوشیم رو حالت هواپیماست، شب ها که حتما این جوره از 7 سال پیش خودم و همسرم گوشی رو شب ها رو فلایت میذاشتیم، بقیه ش هم توکل به خدا