2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من اون اوایل که طبیعی اقدام داشتم دکتر بهم دوفاستون داد از ۱۶ پریودی میخوردم و بعد ۱۰شب قطع میکردم و ...

اهان پس خودش هوشمند عمل میکنه ممنون عزیزم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
گلم یه نوع پروژسترون خوراکی هست

ممنون عزیزم💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کارش مثل پروژسترونه نگران نباش و بخور....  انشالله شرایطت استیل میشه....

اانشاللله عزیزم ممنونم انای مهربون🌷🌷🌷🌷🌷🌷

دیروز که دکتر داشت من رو سونو میکرد (من کلا خودم رو موقع سونو بی اختیار سفت میکنم) گفت تا حالا کسی بهت گفته آندومتریوز داری؟ گفتم نه! بعد گفت موقع نزدیکی هم درد داری؟ گفتم من خودم رو سفت میکنم به خاطر همین درد دارم یکم...

ولی از دیروز همش استرس گرفتم که نکنه چیزی دیده؟ یعنی ممکنه آندومتریوز داشته باشم؟ آخه تو سونوهای قبل و عکس رنگی هیچکی چیزی نگفته!!!

سلام عزیز دلم....  وااااا....  چی شده؟؟؟؟؟   عجبااااا...  چرا اینکارو ک ...

سلام آنا جانم، خوبی؟فرشته های قشنگت خوبن؟ آره آنا جان،اصلا براشون مهم نیست اینهمه هورمونی که آدم میگیره واسه چندتا تخمک خوب. مرسی از دعای قشنگت.آمین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چقدر بد  من وقتي رفتم بيمارستان تاكيد كردم ساعت ٩آمپول ازادسازي زدم بايد ٩هم پانكچر بشم كه منش ...

منم هرچی بهشون گفتم ساعت ۱ آمپولم رو زدن،با اینکه تو اون برگه هم نوشته بودن، هم دکتر عارفی دیر اومد هم اینکه یه عالمه مریض جلو من بودن که آمپولاشون رو زودتر از من زده بودن. دیگه تا اونا رو پانکچر کنن من رو ساعت ۳، سه و خورده ای بردن. بعدم تو مطب به دکتر گفتم اونم گفت اینجوری تخمک ها رسیده تر میشن در صورتی که من با جنین شناس صحبت کرده بودم گفته بود باید راس ساعت پانکچر میشدی. گفت بهترین تخمک ها آزاد شدن و نارس ها موندن!

نهایتا شد ۵ تا تخمک و یه جنین!

لی لا جون ،داروی آی وی اف چی برات تجویز شده بود؟چند تا تخمک داشتی؟ من آی وی اف با دکتر حیدر بود قبل ...

عزیزم من پیورگان داشتم و منوگان اگه اشتباه نکنم. دقیق یادم نیست روزی چندتا، فقط تو مطب که سونو کرد کلی گیر دادم تعداد فولیکولام رو بگه، گفت ده یازده تا خوب داری،سرم هم داشتم و سلکسان،البته هرسری هی خودم یاد ماماش مینداختم،روز پانکچر اول گفتن ۶ تا تخمک بعد گفتن ۵ تا. روز انتقالم گفتن ۱ جنین تشکیل شده! بعد منفی شدن هم که رفتم مطب،عارفی گفت جنین فریز انتقال میدیم گفتم جنینی ندارم گفت چرا،خدا بکشه منو!! تو که تخمک زیاد داشتی! اصلا هم به روی خودش نیاورد که تو دیرکرد عمل تخمک هام آزاد شده بودن. خواست ایمنی انعقادی بنویسه که گفتم قبلا دادم! حتی به خودشون زحمت نمیدن پرونده رو بخونن. آدم خودش هربار باید بگه که چی به چی بوده.راستی من قبل سیکل و تو سیکل سینافکت هم داشتم.به منم گفته بودن ۸ بیمارستان باشم،اما سه و خورده ای رفتم اتاق عمل.واقعا آدم عصبی و کلافه میشه

الان شما نی نی داری؟یا مجدد تو سیکلی؟ اگه آره با کدوم دکتر عزیزم؟

عزیزم من پیورگان داشتم و منوگان اگه اشتباه نکنم. دقیق یادم نیست روزی چندتا، فقط تو مطب که سونو کرد ک ...

آخرين آمپول قبل از تخمك كشي رو چه ساعتي زده بودين؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم