2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
یه سوالم دارم از اونا که تاحالا بیوپسی انجام دادن برا شوهراشون.آیا بعد از بیوپسی و فریز اسپرم دوباره ...

میدونی چیه اگه دوباره بیوپسی کنه به نظرم بهتر هم هست.به هرحال اسپرم های تازه تری هستن و شانس جنین با کیفیت تر هم میره بالا. شماهم ک این همه زحمت کشیدی و تامرحله ی پانکچر پیش رفتی پس بزار به عهده ی دکتر و زیاد رو این قضیه حساس نباش ان شالله به بهترین نحو این مرحله رو سپری میکنی🙏🙏🙏🌺🌺🌺

عزيزم خيلي ناراحت شدم توكلت به خدا باشه  براي بار دوم آزمايش ايمني داده بودي؟

ممنونم.یه ازمایش برام نوشتن انجام دادم خداروشکر خوب بود ولی نمیدونم چی بود من اصلا هیچ اطلاعی از این ازمایشایی که شما میگین نداشتم کلا اطلاعاتم کم بود فکر میکردم چون مشکلی ندارم نیاز نیس دیگه مراقبت کنم از وقتی اومدم تو جمع شما خیلی اطلاعاتم بالا رفته همش میگمای کاش منم ایکارو کرده بودم شاید جواب میگرفتم هنوز بعضی اصطلاحاتی که شما میگین من نمیدونم چیه اصلا بوا چی باید انجام بدیم مثل هیسترو لاپرا ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم...منم بد نیستم.یکی از بخیه هام یکم قرمز شده.قرار بود بکشم نکشیدن هرجا رفتم  فقط ...

بهتر که نکشیدن 😩واسه منم دکتر گفت جذبی زدم خداروشکر آره منم دیشب موقع خواب کتفم خیلی درد میکرد شیاف انداختم تا بتونم بخوابم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من شونه هام میخاست کنده بشه از جا دو روز اول.دکتر بهم ژلوفن داده بود با شیاف دیکلو فناک و سه تاهم ام ...

به من فقط سفکسیم داد با شیاف دیکلوفناک منم همونو دیشب استفاده کردم تا آروم شدم

آره به خاطر گاز دی اکسید کربن هست که تو فرایند لاپرا استفاده می کنن، گلم همون دیکلوفناک استفاده کن ن ...

آره خداروشکر دیشب همون دیکلوفناک انداختم دردم آرومتر شد خوابیدم مرسی عزیزم

عزیزم برا من مسکن جواب نداد من حتی 4 روز نشسته خوابیدم از درد کتف نفسم بالا نمیومد....  عزیزم ...

که اینطور خیلی سخت بود که حالا من دیشب دیکلوفناک انداختم از شدت خستگی خوابم برد ممنون آنا جون ازراهنماییت

عزیزم راه برو زیاد برا لاپراسکوپیه و شکم و باد میکنن هوا داخل بدن میمونه یکمش بعد چندروز خوب میشه🌷

آره شکمم خیلی با داره خدا کنه زودتر خوب بشه ممنون عزیزم

عزیزم خیلی ناراحت شدم،ایشالا خدا برات جبران کنه تو 15 روز انتقال چه حالتهایی داشتی؟

ممنونم.بجز چند روز اول بقیه روزا کلا درد داشتم سینه هام ورم داشت ودرد میکرد بیشتر دردا سمت چپم بود

مرسی عزیزم...منم بد نیستم.یکی از بخیه هام یکم قرمز شده.قرار بود بکشم نکشیدن هرجا رفتم  فقط ...

یعنی واسه شما بخیه هات جذبی نبود پس چرا نکشیدن انشاللله که زودتر خوب میشی عزیزم کی عمل کردی ؟

سلام و صبح بخیر.بچه ها کسی از ثمین خبر نداره؟تازگیا نیومده تاپیک؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزيزم اصلا استرس به خودت وارد نكن ، اتفاقا روز ٩ و ١١ كه خيلي زوده ، ان شا الله كه تخمك كشي خوبي دار ...

ممنون مهربون

نمیدونم دکترم چرا مث ی چیز عجیب و نادری باهام برخورد میکنه جوری ک فک میکنم فقط من تو اون مرکز عجیبم بقیه همه نرمال 😟

عزیزم انشالله خدا خودش کم کاری رو برات جبران میکنه....  عزیزم خود استرس بی تاثیر نیست....  ...

ممنون گلم 

چشم‌حتما

مکمل خودم داشتم گفتم برام ننویسه

ماه قبلم بهم ال دی داده بود با سینافکت

این ماهم همه ی امپولارو زدم باز اینجوریم

پرگووریس و سینال اف و پیورگان و اوگالترون و اچ ام جی