2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
تارا جون شما تو 15 روز انتقال دچار حالت تهوع و کم اشتهایی هم شدین؟

عزیزم من از دو سه روز بعد انتقال اشتهام خیلی زیاد شده بود دایم گرسنم میشدم

تهوع هم قبلا نداشتم چند روزیه خیلی خفیف گاهی دارم اونم در حدی نیست که اذیتم کنه البته فعلا. خدا کنه بعدا شدید نشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم برای شما که خوب کاری کردن 3 تا بلاست توپول انتقال دادن ولی تو رویان که این جوریه پروتکل هیچ وقت ...

عزیزم گاندیم تو هربسته از قوی تا ضعیف میچینه این بسته ای که انتقال دادن گریدشون b و ab بود ولی هر سه تا بلاست شدن و دکترم گفت چون بعد بلاست شدن دیگه نمیشه دوباره فریزش کرد ناچرا سه تاشو انتقال میدم ولی برام عجیبه نباید اقلا دوتاش میگرفت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي عزيزم، به اندازه لوله خودكار با چي بفرستم داخل اخه؟ اپليكاتور نداره كه،، بايد تا مُچ دستمو ...

والا نميدونم من با انگشت ميفرستم داخل😂ديگه حرفه اي شده انگشتم خودش خود به خود ميره 😂😂😂

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مرسي عزيزم، به اندازه لوله خودكار با چي بفرستم داخل اخه؟ اپليكاتور نداره كه،، بايد تا مُچ دستمو ...

واقعا😂😂😂😂😂😂😂😂

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بذار قربونت، هر چی بگی قبول دارم😘😘😘😘 فقط دعا هم بکن گلی

چشم اگه قابل باشم عزیزم. فقط جون من جواب بتای بالای دومت رو زودی بهمون بگو زینب نازنین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله خدا از دهنت بشنوه...خطرناک نیست؟

نه گلم..مگه ندیدی همبنجا خیلی از بچه ها روز11و12لک دیدن و.مثبت شدن..ک معلوم شد لک لانه گزینی بوده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من از دو سه روز بعد انتقال اشتهام خیلی زیاد شده بود دایم گرسنم میشدم تهوع هم قبلا نداشتم چند ...

عزیزم چه چیزایی میخوردی میشه بگی؟من دیگه از غذا های تکراری خسته شدم.ـ.میوه هارو هم نمیدونم کدوماشو میتونم بخورم؟منم هر لحظه گشنم میشه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
نه گلم..مگه ندیدی همبنجا خیلی از بچه ها روز11و12لک دیدن و.مثبت شدن..ک معلوم شد لک لانه گزینی بوده

اخه لکم قرمز بوداا..قهوه ای نبود

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
اخه لکم قرمز بوداا..قهوه ای نبود

نگرانی ب خودت نده ..انشاءالله ک ایندفعه مثبتی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم چه چیزایی میخوردی میشه بگی؟من دیگه از غذا های تکراری خسته شدم.ـ.میوه هارو هم نمیدونم کدوماشو م ...

همه چیز میخوردم البته بدون زعفران و اویشن و کلا غذاتو پر ادویه نکن 

گوشت گاو نخور کرفس نخور

من هویجم حذف کردم میگن ناهنجاریهای جنینی میاره

کمپوت اناناس و به خوبه بجای نشاسته توی آب هم هر روز فالوده میخوردم

دایم استراحت نکن از روز سوم به بعد زندگی عادیتو بکن فقط سنگین بلند نکن تو خونه حتما زیاد راه برو 

من دو هفته حمام طولانی نرفتم یکروز درمیون در حد ده دقیقه اونم با اب ولرم

چایی رو تقریبا حذف کرده بودم

روز چند انتقالی؟ جنینا چندتا بودن و پند روزه؟

من روز ده انتقال لک قهوه ای دیدم ولی قطع شد

دوستم روز ۹ لک قرنز دید اونم بارداره 

در واقع لک دیدن روز ۹ تا ۱۲ خبر خوبه

به امید خدا دوستم، نه دو تا جنین عالیه، واقعا ریسک داره بیشتر، تو رویان هم اگر بیشتر انتقال بدن قطعا ...

ممنون گلم، دکتر هم به من گفت اصلا قانونی نیست اینجا بیشتر از دو جنین. با این حال خیلی نگران بودم. ضمنا گفت دیواره جنین ها رو هم خراش میدن یه کم تا احتمال لانه گزینیش بیشتر بشه. اینم بار اول بود میشنیدم. توکل به خدا، منتظرم دوره م شروع شه تا برم داروها رو بگیرم. اصلا نمیدونم چی به چیه، حالا باز میام ازتون کمک بگیرم 😊

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
💚💚💚💚💚💚💚💚💚بچه ها شما سونو هاتونو میرفتین مرکز من۷هفته تمام قراره برم برا جنین و قلب انشاللل ...

عزيزم من بعد از انتقال اولم براي سونوي قلب رفتم رويان كه اون موقع خونريزي هم داشتم و قلب هم ديده نشد و خيلي هم نااميدم كردن كه قلب تشكيل نميشه و داره سقط ميشه و خيلي هم شلوغ بود و كلا خيلي خاطره بدي برام موند در صورتي كه دو روز بعدش هم قلب جنينم تشكيل شد ولي خوب توي هفته ٩ سقط شد و خودم هميشه ميگم اون استرس هايي كه بهم وارد كردن بي تاثير نبود توي سقط .

ديگه دفعه دوم كه انتقال دادم موقع انتقال دكتر بهم گفت چون سقط داشتم اگر جواب آزمايشم مثبت شد بايد برم تا برام آمپول انوكسپارين تجويز بشه كه من بهشون گفتم اگر جاي ديگه هم برم برام بنويسن موردي نداره كه گفتن نه مشكلي نيست و ديگه از وقتي جواب آزمايشم مثبت شد رويان نرفتم و براي همه كارهام رفتم پيش يك متخصص زنان كه خودش هم دستگاه سونو داشت .

اين همه نوشتم كه بهت بگم به نظر من البته شايد همه مراكز هم اينطور نباشه ولي من خودم رويان رو واقعا براي مراحل آي وي اف تا روز انتقال قبول داشتم و دارم ولي بعدش ديگه چون خيلي شلوغ هست و اونها هم تمركزشون بيشتر روي مراحل آي وي اف هست توصيه نميكنم و من خودم ترجيح دادم بعد از مثبت شدن ديگه اونجا نرم . 

💚💚💚💚💚💚💚💚ا پس دیگه رفتی دکتر معمولی؟ آخه ما ای وی اف هستیم نمیشه یه دکتر زنان معمولی تحت نظرش ...

عزيزم اگر با يك دكتر مشخص آي وي اف انجام دادي برو پيش خودش ، خود دكتر براي سونوهاي مهم مثل nt و آنومالي و اينجور چيزها ميفرستت بيرون از مركز و ميتوني خودت سونوگرافي خوبي رو انتخاب كني براي سونوهاي اوليه همون دستگاه دكتر خوب هست .