2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
عزیزم برای منم سونوی آنومالی چک شد و این ضربان داشتم و دارم طبیعه فکرشو نکن

این ضربان مربوط ب حرکت جنین میشه ؟ همیشه داری و روزا با هم فرق میکنه کم و زیادشو ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله عزیزم برام خیلی دور از باور و غیر قابل دسترس میاد  راستی خیلی بهت تبریک میگم من تو جری ...

خدا رو شکررررررررررر عزیزم چه قدر خوشحالم اینو گفتی، ببین این دور از دسترس بودن برای همه ماها هست

همه ماها کم و بیش کلکسیون هستیم و هر چی بیشتر مشکلات رو میشه بیشتر ناراحت میشیم

ولی یه امیدواری علمی بهت بدم، لوله های فالوپ موقع تخمک گذاری حرکاتی انجام میدن که تخمک رو به خودش جذب می کنه و دیدن خانم هایی که یک طرف تخمدان نداشتن به دلایلی و یک طرف لوله بسته بوده ولی باز بارداری نرمال اتفاق افتاده، از اونجا به این نتیجه رسیدن لوله های فالوپ موقع تخمک گذاری علاوه بر اون حرکات جارویی مواد شیمیایی آزاد می کنه که تخمک به اون سمت میره حتی شده لوله سمت مخالف

پس از لحاظ علمی هم می تونی امیدوار باشی مامانی آینده گل و صبور

خانم ها تو رو خدا جواب سوالمو بدید دارم سکته میکنم از ترس شما هم تو سیکل بودید سینه درد داشتید؟؟؟من ...

نترس گلم منم سینه هام داشتن منفجر می شدن که با کمپرس گرم و مالیدن روغن بابونه کمی بهتر میشدن

بچه ها توروخدا جواب منو بدین.من واسه اولین باره که میخوام ای وی اف شم.خیلی استرس دارم.البته شوهرم از ...

عزیزم خب بیست تا فولی که خیلی خوبه من ده تا دارم کلی هم ذوق دارم.البته دوستامون قبلا گفتن تعداد مهم نیست کیفیت باید خوب باشه.ذخیره تخمدان هم با آزمایش خون و همچنین سونو مشخص میشه.یه روش دیگه هم هست که من الان یادم نیست

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم یه سوال دیروز دکترم میگفت این امپولارو بزنی واسه ای وی اف همینا که الان دوستمون کفت بعدش که رف ...

گلم اگر ذخیره بالا داری حتما از روز اول داروها سفیده تخم مرغ شروع کن پختن و هر روز حداقل سه تا بخور، بعدا بيشتر هم باید بخوری

مامان سبحان جون شما تو بارداری قبلیتون برای مراقبتای بارداری همون تهران رفتین رویان؟؟

نه عزيزم تا هفته ٢٤ اينطورها همين كرج كه زندگي ميكنم يك دكتر ميرفتم كه فوق تخصص آي وي اف بود ولي به دلايلي نميخواستم باهاش زايمان كنم كه يك دليلش بيمارستاني بود كه زايمان ميكرد و اومدم تهران بقيه بارداريم رو پيش دكتر مرضيه وحيد دستجردي كه الان هم همونجا ميرم .

سلام لی لا جون،خوبی؟ یکی دو سال پیش بیشتر سر میزدی به اینجا! منم به عنوان خواننده در جریان درمانت بو ...

مرسی عزیزم. خدا برات حفظش کنه. ببوسش از طرف من   

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها اين شياف واژينال رو من اشتباه كردم صبح استفاده كردم قطعا شب بهتر بود چون روزي يكي دارم فقط، & ...

عزيزم اشكالي نداره كه صبح استفاده كردي نيم ساعت دراز بكشي كافيه اون ماده اي هم كه مياد بيرون مهم نيست همون مغزش كه ميره داخل كافيه .

سلام به همه منم پنج روزه انتقال جنین فریز سه روزه داشتم برای بار دوم و دیگه جنین ندارم ازتون میخوام ...

به سلامتی عزیزم مبارکت باشه، ان شاء الله جشن مامان شدنت رو بگیریم، حتما +++ میشی گلم خیلی دعا بخون براشون

@خاکستری     @نفسی835     شما تو سونو چن هفتگی طول دهانه رحم رو چک کردی ...

عزیزم.من 16هفتگی چک کردم...دردا رو ک منم دارم..نمدونم ب دهانه رحم مربوطه یا کلا مال بارداری هست..اون نبض هم ک حس میکنی نی نی داره کم کم ابراز وجود میکنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گلم کاش با دکترت در میون بذاری، شاید مستعد انقباض باشی و دارو بده، شاید هم بگه طبیعیه در هر صورت بذا ...

ممنون عزیزم...اره ب دکترم.میگم...فقط خاستم ببینم تجربه دوستان در این.مورد چطوره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مگه واریکوسل دارن که گفتن جراحی؟ 

آره عزیزم هم جهش و مورفولوژی ضعیف بودحتی تعدادشم لب مرزبود ینی کم بودولی میگه جراحی نه خودم که راضیم همین الان ای وی اف کنم ازبس ناراحتمو انتظارکشیدم دیگه خسته شدم😢😭