2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
مارال جوني اندومتريوزتون رو برداشتن درمان كردن با لاپارا؟ ميگما من هنوز درگير اون آمپوله هستم، اين ...

نه برنداشتن

گفتن علم جدید میگه نباید بهش دست زد

ولی باید زودتر باردار بشی و برای جلوگیری از پیشرفتش اون آمپول کوفتی را دادن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا اولین نفر یاد شما افتادم بعد مامان ثمین آینده، بعد آنای جان گل و مهربون و بقیه دوستان که اسم ...

ای جانم قربونت برم دوست مهربونم. ایشا.. صحیح و سالم بغلش کنی از صمیم قلبم برات خوشحالم مامان مهربون. الان که دارم می نویسم دارم اشک میریزم اشک شوق... دعا کن  هممون یه روز بیام اینجا این خبر رو بدیم. دیروز رفتم دکتر پادمهر خیلی مهربون بود و کلی راهنمایی کرد برام سونو و ازمایش نوشته فعلا پیگیر اندومتریوزم هستم. خدایا دل همه خانومای منتظر  این جمع با معجزه هات شاد کن. الهی آمین

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
بندرعباس،دکترخشاوی باراولم هست فعلادارم قرص ال دی میخورم

اها ان شاالله ک مثبت بشی...منم دوبار یزد رفتم انجام دادم منفی شدم دوتا جنین دیگه هم دارم ولی احتمالا دیگه نرم یزد...واسه پنجم تیر تهران پیش دکتر رضا نصر نوبت دارم ی سر میخام برم پیشش ببینم چی میگه...تعریفشو زیاد شنیدم میگن آمار مثبتش بالاهست.

سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

وای زینبی خیلی برات خوشحالم. مبارک باشه.بسلامتی بغلش بگیری نی نی خوشگلت رو

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مادر راه حلی برای درد معده نداری😣این دکترا هیچی نمیدن 

عزیزززم..منم چند روز معده م داغون شده بود.عرق نعناع خوبم کرد.ولی تو بارداری خوب نیست..حالت تهوع هم داری؟ ☹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

مباركت باشه عزيزم🎉🎊خيلى خوشحال شدم انشالله دوران بارداريى عاليى در پيش داشته باشى و اين حس و حال خوبت به زودى زود نصيب بقيه منتظرها🙏🏼💕🌸

مباركه مامان زينب مطمئن بودم مثبتي  اگه دوست داشتي بگو كه بار چندمت بود؟ جنينات چند روزه و چند ...

ممنوم گلم، حتما هر کمکی بتونم برای عزیزان اینجا انجام میدم

دو بار آی یو آی کردم منفی، مشکل همسرم چسبندگی اسپرم بود (agglutination) از نوع خیلی شدید که یک بار تو آی یو آی بهمون گفتن کنسله و این بار هم روز پانکچر دکترم بعد عمل بهم گفتن با واش اسپرم هم باز نشده ولی گویا با چند تا متد امتحان کردن و نهایت باز شد کمی و picsi کردن،

آها اینم بگم یه تجربه از آی یو آی دگم داشتم که همسرم مجبور شد دو بار نمونه بده روز آی یو آی چون نمونه اول رو تو ظرف خالی بدون مدیوم داده بودن خیلی به درد بخور نبود، نمونه دوم رو ظرف رو با مدیوم مخصوص دادن، 

منم روز پانکچر می دونستم این چسبندگی ممکنه کار دستمون بده برای همین از اول یاد آوری کردم به جنین شناسی و دوباره بهمون ظرف با مدیوم مخصوص دادن(یه مایع مخصوص همراه با سرم نمکی بود) اون خیلی کمک کننده بود تا باز بشه قبلش هم به همسرم ولمن و ژل رویال میدادم با پیاده روی و مایعات 

خودم هم اون اول مشکلی نداشتم ولی به خاطر وسواسم و توصیه های ارزنده آنا جون پیش زرنانی رفتم و آزهای ایمنی و انعقادی رو دادم که مشکلی نبود ولی پیش پادمهر که ویزیت شدم گفتن آندومتریوز داری و بعد سونو گفت باید جنین فریز کنی و عمل کنی بعد انتقال بدی چون احتمال داره لوله هات هیدرو شده باشن تا حالا، عکس رنگی هم دو سال پیش کاملا سالم بودم

خلاصه برگشتم پیش دکتر خودم تو رویان خانم دکتر مشایخی و باز با سونو داپلر مجدد بررسی شدم ولی گفتن صلاح نیست عمل کنی، قرار نیست هر کی آندومتریوز داره عمل کنه، می گفت قدیمیا می گفتن علاج درد پریود حامله شدنه و خیلی ها طبیعی با آندومتریوز مامان شدن

خلاصه منم تومور مارکر ها رو داده بودم و اون ها هم خوب بود، به توصیه ایشون عمل کردم، البته قلقلک می شدم و همچنان دنبال مقاله های اندومتریوز بودم که باز هم حرف دکترم رو تایید می کرد

مراعات خاصی نداشتم از فردای انتقال سر کار رفتم ولی خوب آب فراوون می خوردم و به خودم فشار وارد نمی کردم، پله رو آروم می رفتم چون سر کارم 18 پله داره، ادویه غذاهام رو کم کردم و همین، زندگی طبیعی خودم رو ادامه دادم، غذا، ظرف شستن، گرد گیری، سر کار، کمی پیاده روی

از همه مهم تر از شما دوستان التماس دعا داشتم

سلام دوستان التماس دعا و کمک دارم خیلی ناراحتم خیلی از دیشب هر دوساعت یه بار دارم گریه میکنم تو خواب هم همش خواب گریه دیدم و بلند شدم دیدم دارم گریه میکنم کلا دوساعت نخوابیدم

دکترم دکتر نصر هست بسیار مطب شلوغی داره وقت خیلی کم میزاره میاد شسته رفته حرفشو میزنه میره 

خلاصه بهم گفت لاپارا و هیسترو و سپتوم برداری باید انجام بدم 

دیروز رفتم چهارروز بعد از عمل یهو گفت لوله راستتو بستم مایع پس میداد

حالا هم سه ماه اقدام طبیعی کن اگر نشدی بیا ای وی اف و بعدشم گذاشت رفت منم گفتم خسته شدم که ماما برام امپولارو نوشت برم تو روند ای وی اف

بعدش اومدیم خونه تصمیم گرفتم فعلا دوماه صبر کنم اما احساس ناقص بودن بهم دست داده میگم چرا تو عکس رنگی ننوشته بود مایع پس میده لولم ؟!و اینکه من تخمدان راستم فولیکول بالغ داشته همیشه الان هم راست رو بسته 

خیلی نا امیدم و اینکه گفت شانس ای وی اف از ۵۰ درصد ۳۰/۴۰ درصده 

بچه ها چه کنم 

یک ماه دیگه ۳۵ سالم تموم میشه 

اها ان شاالله ک مثبت بشی...منم دوبار یزد رفتم انجام دادم منفی شدم دوتا جنین دیگه هم دارم ولی احتمالا ...

انشاالله که بزودی نتیجه بگیری عزیزم،خودتون یزدهستین؟من تعریف دکترافلاطونیان خیلی شنیدم اتفاقا چن نفرهم پیشنهاددادن برم اونجا ولی خب نشد،شماپیش ایشونانجام دادی؟