2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم انشاالله که بهترین سرنوشت برات رقم بخوره ،شاید اصلا خوب نباشه اینطوری بگم ، اما ترو خدا یه درص ...

عزیزم.ان شاالله که خیلی زود دوباره باردار میشی و تلخی این سقط از ذهنت میره.بنظرم دیگه بهش فکر نکن میدونم خییلی سخته اما هر چقد بیشتر بهش فکر کنی خودت داغون تر میشی.به این فکر کن تو یه بار باردار شدی پس دوباره هم باردار میشی.و میدونم یه روزی با خوشحالی میای میگی که نی نی نازت دنیا اومده و الان تو بغلت داره شیر میخوره.

میدونی من نمیخوام به احتمالات منفی فکر کنم چون هر چه منفی فکر کنم سرم میاد پس بهترین کار اینه که اصلا احتمالات منفی رو بهش فکر نکنم.از همون اول هم که همسرم مشخص شد واریکوسل داره من همیشه مثبت بودم البته بجز ماه اول چون هر دو شوکه بودیم.ولی اول من بودم که خودمو جمع و جور کردم .نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی اگه انرژی مثبت من نبود شوهر من افسردگی شدید میگرفت.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های جنین اهدایی رایگان ای وی اف میخام برای استان بوشهر لطفا کسی داره زنگ بزنه ممنون

معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف
مارال جوني اندومتريوزتون رو برداشتن درمان كردن با لاپارا؟ ميگما من هنوز درگير اون آمپوله هستم، اين ...

سلام گلم . من ۱۸ روز  بعد از قطع پروژسترون پریود نشدم ک نشدم ۲ روز یعد قطع قرص لکه بینی داشتم رفتم سونو ضخامت منم کم بود ۶ بود دکتر بازم پروژسترون داد این بار امپولشو داد ک ۵ شنبه زدم فعلا ک خبری نیست ...

تو سیکل دومت شدی؟؟ فک میکنی به خاطر دیفرلینه ک با وجود پروژسترون پریود نشدم؟؟؟ دکتر گفت شدی بیا برای  انتقال

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم انشاالله که بهترین سرنوشت برات رقم بخوره ،شاید اصلا خوب نباشه اینطوری بگم ، اما ترو خدا یه درص ...

اولین دکتر همون اول بهش پیشنهاد آی وی اف رو داد با اینکه قبول نکردیم و ترجیح دادیم عمل کنه و دارو مصرف کنه اما من همیشه به این فکر میکردم که اگه کارمون به آی وی اف برسه هم ضرر نمیکنم شاید منم بتونم دوقلو داشته باشم.یعنی یجورایی سعی میکنم از هر اتفاقی که برام میفته جنبه مثبتشو نگاه کنم.البته همیشه هم ایینطوری نیستم.ولی الان میخوام کلا مثبت باشم.نمیخوام حتی یذره احتمالات منفی رو بهش فکر کنم وگرنه افسرده میشم.میدونم اگه منفی بشم میخوره تو ذوقم اما من یه احلاقی دارم که ناراحت بشم زود هم فراموش میکنم.دیگه بدنر از تصادف که نیست.چشمت روز بد نبینه همین سه چهار روز پیش تصادف کردم بدجور.خودم هم راننده بودم البته سرعتم کم بود.دقیقا رو تقاطع یه ماشین باسرعت زیاد اومد زد به ماشین دقیقا طرف راننده طوری که یه دور دور خودم چرخیدم آخرش هم پلیس منو مقصر شناخت😖😖 ولی خود راننده مقابل میگفت من مقصر بودم تقصیر من بود هم با گوشی صحبت میکردم هم سرعتم خیلی زیاد بود.بماند که کلی خرج گذاشتم رو دست شوهر جان که البته بیمه پولشو میده فدای سرم ولی ناراحتیم همون یک روز اول بود چون همش صحنه تصادف میومد جلو چشمم بعدش دیگه کلا فراموش کردم.

البته اینم بگم همسر جان هم خیلی کمکم میکنه که این اتفاقات بد زندگی رو فراموش کنم و تلاش کنم برا آینده و اتفاقات خوب

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام خانما من ميكرو انجام دادم و چون هايپر شدم انتقالم افتاد دوماه ديگهزكيفيت جنينام هم خوب بود خودم سالمم و مشكل ضعف اسپرم بود اونايي كه مثبت شدن با اولين انتقال ميشه بگن ممنون ميشم ده تا جنين هم دارم