2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
رفتم عزیزم دیروز  شکر خدا قلب میزد 🤩🤩

اي جونم عزيزم مبارك باشه 👏🏻👏🏻😍😍

راستي حالت تهوع هم داري؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اي جونم عزيزم مبارك باشه 👏🏻👏🏻😍😍 راستي حالت تهوع هم داري؟ 

ممنون عزیزم .انشاالله مال شما هم  بزنه 👼👼❤❤. بالا نمیارم ولی حالت تهوع خیلی دارم . هیچی نمیتونم بخورم غذا 

مخصوصا شام دیشب مجبور شدم نون ماست خوردم . یه شب نون پنیر همه اش غذام اینجوریه . ضعف میکنم یبار کف دسشویی خوابیدم شوهرم قند تو دهنم گذاشته تا درست شدم بلند شدم 😂 دیروزم در مطب 

یادمم رفت به دکترم بگم 

نمیدونم ضعف از گشنگی یا علایم بارداری 

اخه معده ام ترش میکنه 

نمیخورمم از گشنگی تهوع دارم 

ولی همه اش شکر 🤩🤩

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هم خوبه کم خرج شدی تازه الان شدی زن مورد علاقه مردها😉 باید کم کم پول پس انداز کنید تا جوجه طل ...

آی خدا نصیبت کنه بگی الهام چی میکشید 😂 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستان ❤❤❤ من گفتم که میخوام برم شهر دیگه به خاطر انتقالی شوهرم  یعنی مجبورم  از دکترم د ...

الانم استراحت مطلقی    داخل خونه راه برو برات خوبه گلم 

اي جونم عزيزم مبارك باشه 👏🏻👏🏻😍😍 راستي حالت تهوع هم داري؟ 

ننه اگه حالت تهوع نداری خوشا بحالت بفکر تهوع نباش که از چشای ادم در میاره   

ممنون عزیزم .انشاالله مال شما هم  بزنه 👼👼❤❤. بالا نمیارم ولی حالت تهوع خیلی دارم . هیچی ...

فداتشم ان شالله عزيزم.❤️ضعف هم از علائم بارداري نگران نباش فقط اگر تو بارداري شاخ دربياريم جاي تعجب داره 😁

بله براي تك تك حالت هامون بايد شكر كنيم ❤️❤️🙏🙏

ننه اگه حالت تهوع نداری خوشا بحالت بفکر تهوع نباش که از چشای ادم در میاره    

نه زياد ندارم حسش هست ولي وقتي دراز ميكشم خوبم بلند ميشم ميشينم يا راه ميرم مياد سراغم ولي نه زياد. من ميگم شايد كسايي كه حالت تهوع زياد دارن بچه هاشون سالمه 🙈😢

نه زياد ندارم حسش هست ولي وقتي دراز ميكشم خوبم بلند ميشم ميشينم يا راه ميرم مياد سراغم ولي نه زياد. ...

عزیزم خواهر من اصلا هیچ ویاری نداشت 

منم تا سونو قلب نرفته بودم میگفتم اصلا چیزی  نیست تودلم 

شما به خانواده شوهرتون گفتین باردارین ؟. من هنوز فقط خواهرم  و مادرم میدونه نمیدونم بگم یانه به بقیه 🤨

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
به سلانتی باشه عزیزم مبارکت باشه میشه بی زحمت بگین چکار کردین که ایندفعه مثبت شد

ازمایش های ایمنی و انعقادی دادم

تو این مدت۱ماه تا انتقال اب زرشک و اب انار طبیعی خوردم برا غلظت 

۱۰ جلسه بادکش کردم 

ویتامین د ۳ و امگا ۳ هم واجب برا لانه گزینی از قبلش شروع کن به خوردن

۱ماه قبل انتقال اسپرین خوردم و سرم ای وی ای جی زدم ۲روز قبل انتقال و کمرم و همیشه فقط حموم میرفتم در میاواردم کمربند شتر بستم کل رحمم سرد بود گرم شه و روزی بالای ۱۰ لیوان اب بخور و حتما روزی۱ساعت پیاده روی کن🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

دوستان من تا دیشب خون رقیق و قرمز میومد امروز خون نمیاد ولی تیکه های سیاهدریز ریز میاد و یا دستمال میکشم قهوای میشه ...کسی تجربه ای داره  یعنی داره قطع میشع خونریزیم ؟؟

خدا جونم شکرررت  
ازمایش های ایمنی و انعقادی دادم تو این مدت۱ماه تا انتقال اب زرشک و اب انار طبیعی خوردم برا غلظت&nbs ...

مرسی عزیزم واسه قرصایی که گفتین دکتر واستون نوشته بود یا خودتون  خریدبن و خوردین منظورم اینه که بدوندتجویز پزشک میشه این قرصارو خورد