2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
واي نگين جون خدا رو هزاران بار شكر چه قدر خوشحال شدم از پستت ، مطمئن باش اگر مشكلت خيلي بد بود سونوگ ...

فدات عزیزم ممنون🌻 آره خداروشکر بهم امیدواری داد همین که مثل بقیه نگفت همین الان برو برا سقط جای شکر داشت، توکل به خدا صبر میکنیم ببینیم چی میشه ان شاالله که لطف خدا تا آخرش شامل حالم بشه،

ما تهران کسیو نداریم بهمینخطر عصری تموم شد مستقیم اومدیم فرودگاه آخر شب بلیط داریم اتفاقا به شوهرم گفتم آزمایشگاه نیلو میگن خوبه بیا همینجا آز رو بدیم دیدم میگه حالا صبر کن بریم همونجا اینجا شاید جوابو برامون نفرستن حالا بذار فکرامونو بکنیم ببینیم واجبه تازه فهمیدم پولش کافی نیست😔 الهی بمیرم این مدت انقد ذهنم درگیره به خرجایی که میکنه فکر نمیکنم بعد که گفتم یجوری پولشو جور میکنیم گفت آره خداییش واجبه آزمایشو بدی،

واقعا ازت ممنونم عزیزم همیشه ازت التماس دعا دارم🙏

الحمدالله❤
سلام عزیزم قربون دل مهربونت خدا از دهنت بشنوه، به هر زحمتی بود امروز اومدم تهران رفتم سونو فرزانه، ...

خدا رو شکر چه خبر خوبی

دوست عزیزم اتفاقا داشتم فکر میکردم که برات بنویسم شما و همسر ریزه و دست و پا ظریف نیستید؟ خوب شاید این کوچولو شما هم همینطور باشه دست و پاهاش کوتاه تر از حد معمولِ یعنی ظریفِ 

این که میگم سونو معتبر همینه چون موارد زیاد و تجربه های متفاوت رو به چشم دیدن و تشخیص شون صحیح تر میشه انشالله

میدونم خیلی هزینه ها زیاد شدن اما اصلا یک درصد هم بهش فکر نکن پول میاد و میره خدایی نکرده بچه با مشکلات ناهنجاری به دنیا آوردن خیلی خیلی گرونتر براتون تموم میشه

انشالله که خبرهای خیلی خوبی ازت بشنویم عزیز دل

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم ان شاء الله این بار جواب میگیری ولی حسابی رو تغذیه و پیاده روی کار کن، گفتی به دکترت اینو؟ دفعه ...

مرسی گلم 

چی بخورم بنظرت 

اره گفتم اگه بخواد انتقال بده نمیزارم 

واینکه ازمایش ایمنی انعقادی برج 1 دادم 

به بار برج 10 میکرو شدم 

یه بار اخر برج 1 

که جفتش جنین درست نشد 

البته پیش دکترای متفاوت 

اولی مدروکسی پروژسترون داد پری شدم داروهام شروع شد 

دومین بار که میکرو کردم قرص لویتود داد از دوم پری داروها شروع کردم 

حالا این دکتر باتوجه به شرایط قبلم 

گف از روز 21 پری روزی دوتا استرادیول  تا ده روز بعد صبر کن پری روزی دوم روزی 225 واحد گونال روز 8برم سونو 

دفعه اول میکرو فقط روزی 150 واحد گونال بود 

دفعه دوم میکرو روزی 150 گونال 19 تا hmgتو 14 روز زدم 

ولی این فقط گونال داده اونم 225 واحد

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
زینب جون من الان روز 15 پری هستم  از روز 21 پری باید شروع کنم استرادیول رو تا ده شب بعد قطع کن ...

مال من به ده شب نکشید ولی بعد از قطع استرادیول گونال شروع شد، ولی یادمه تند تند سونو میرفتم و دوز داروهام رو بالا پایین می کرد

عزیز دلم برات دعا میکنم همیشه ان شاءالله این روزنه امیدی که خدا واست روشن کرده هر روز روشن تر بشه و ...

قربونت برم عزیزم ان شاالله ان شاالله با دعای شما🌻

الحمدالله❤
مسکن اصلا نیاز نداشتم و نخوردم، این چه حرفیه هر سوالی داشتی بپرس تا اونجا که بلد باشم جواب میدم

وای عزیزم  انشالله خدا عوضشو بهت بده 

اخه ن گفتی شبیه من بودی من دیگه هول کردم کلی سوال هی میاد تو ذهنم😁

عزیزم من اصلا اهل قهوه و چای و این چیزا نیستم نه قبل بارداری نه الان...کلا خوشم نمیاد😃شکلات و این چ ...

یه زنگ بزن بپرس 

قرص آسپرین یا آنوکسا رو هنوز استفاده میکنی؟

ببین علاوه بر اینکه حتما زنگ بزن بپرس ولی بهت پیشنهاد میدم حرکت داشته باشی شاید زیادی کم تحرک شدی و آب بدنت کم شده 

اما تو حاملگی تپش قلب و تنگی نفس عادی هست معمولا.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
راستی گفتی کاچی درست کردی میشه بگی چطوری درست کردی؟

عزيزم كاچي گرمه فقط براي دوره پريوده

بعد از انتقال نبايد بخوري

آرد گندم رو كمي تفت ميدي تا طلايي بشه

اگه سويق گندم داشتي كه كمتر تفت بده چون خودش تفت خورده س

بعد روغن حيواني رو ميريزي هم ميزني كمي سرخ بشه هر چي چربتر بهتر  

گلاب و زعفرون دم كرده اضافه 

عسل اضافه ميكني

بعد آب اضافه ميكني

ميزاري ميجوشه هم ميزني تا قوام بياد

تقريبا نيم ساعت بايد بپزه بعد كه قوام دار شد خاموش ميكني درشو ميزاري نيم ساعت تا دم بكشه

بازم تو اينترنت هم سرچ كني حتما با اندازه هاي دقيق تر  گفته شده

نگین جوون  چند روزه نمیدونم چی بگم تا دلت آروم بشه ،اما الان واقعا خوشحال شدم  خدا رو شکرر

عزیزم همینکه به یادم بودین برام دعا میکنید یه دنیا ارزش داره برام، ازتون خیلی ممنونم التماس دعا🙏

الحمدالله❤
دکترم گفت پری هم شدی باید ادامه بدی، یادمه 9 روز استرادیول خوردم که دکتر سونو کرد تو روز سوم پری و گ ...

جدی مگه میشه استرادیول خورد انوقت پری هم شد؟؟؟؟

چه جوری اخه 

من ده روز روزی دوتا یعنی ممکنه وسطش پری بشم 

خدا رو شکر چه خبر خوبی دوست عزیزم اتفاقا داشتم فکر میکردم که برات بنویسم شما و همسر ریزه و دست و پا ...

من و همسرم هم دستامون کوچیکه، سایز سر همسرم خیلی بزرگه، فکر کنم منم باید منتظر یه چیز این جوری باشم و الکی نترسم💪💪💪💪💪