مامانی پستتو لایک نکردم دوست نداشتم حرفاتو خدا همه بنده هاشو دوست داره گاهی چون ما همه امیدمون بخودش نیست و یک نیم نگاهی به دیگران داریم شاید تو صف بگذاردمون عقبتر
از رحمت خدا نا امید نشو که گناه بزرگیه
ولی عزیزم چندتا توصیه خواهرانه هم برای شما هم بقیه دوستایی دارم که چند بار منفی شدن
واسه انتقال عجله نکنید اگه چندماه دیرتر انتقال بدین و مثبت بشین بهتر از اینه که تند تند انتقال بدین و خدای نکرده بی نتیجه
تا وقتی علت منفی شدنتونو متوجه نشدین فکر انتقال دوباره رو از سرتون بیرون کنید اگه چندبار مثبت نشده حتما یک علت اساس وجود داره پیداش کنید انتقال تخم مرغ شانسی نیست
وقتی همیشه یکراه رو میریم و به نتیجه نمیرسیم دوباره رفتن اون راه اشتباهه چون به احتمال خیلی زیاد باز هم تهش به نتیجه نرسیدنه پس اگه دو سه بار با یک دکتر یا یک مرکز انتقال دادین و منفی شدین دیگه بهشون اعتماد نکنید. همکارم بیست ساله ازدواج کرده و ده ساله تحت نظر رزا مقدمه با ۴ تا انتقال منفی عجیبه که بازم باهاش ادامه میده!!
پیاده روی معجزه میکنه به چند علت اول اینکه سیستم گردش خون رو فعال میکنه دوم جوانسازی سلولها و سوم استرس رو دفع میکنه. تو کشورهای پیشرفته پیاده روی جز برنامه هر روزه مردمه که متاسفانه تو فزهنگ ما جا نیفتاده
حتی الامکان به کسی نگید انتقال دادین حتی تا زمان تشکیل قلب اقلا تا مثبت شدن نگید. من تعجب میکنم گاهی میرم مرکز خانمه اومده انتقال بده ۴ تا همراه داره! مادر پدر همسر خواهر!! خوب عزیزم ابن ادمها همشون انرژی دارن چرا خبرشون میکنید؟!
توکلتون بخدا باشه چه قبل چه بعد انتقال استرس نداشته باشید بسپرید بخودش از خودش بخاید هرچی خیره پیش پاتون بگذاره