2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
عزيزم شما بيمه تكميلي داشتين از هزينه انتقال كه حدودا ٢٣٠٠ ميشه بيمه تون چقدر شو داد ؟

عزيزم اون موقع كه من انتقال دادم بيمه تكميليمون ايران بود ، قراردادش خيلي بود تقريبا فكر كنم كل هزينه رو داد ولي الان بيمه تكميليم دي هست تقريبا ٨٠ درصد هزينه ها رو ميده اون هم خيلي دير نزديك ٣ ماه طول ميكشه تا هزينه ها رو برگردونه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای فیزیو بیمارستان ابن سینا فلکه صادقیه شما قراره کی پانکچر بشی؟ کجا میخواد انجام بده؟ هزینه هاش ...

پانکچر هنوز تصمیم نگرفتم کدوم بیمارستان انتخاب کنم ول ببینم چند تا فولیکول دارم و اوضاعم چجوریه بعد از دکتر بپرسم کدوم مراکز پانکجر میکنه ،بیمارستان بهمن و آبان پارسال میرفت الان دقیق نمیدونم 

اگه همه چی روبراه باشه ووسط تیر ماه داروهای اصلی شروع میشه 

مامان سبحان بتام ازمایشگاه هم گفت خوب رفت بالا دکتر ندید ولی

از ی طرف می گم مشکلی بود دکتر سونو می کرد همون روز ازمایش می نوشت فرداش از طرفی دلم ی جوریه

دکتر ازمایش دومم برای یک هفته بعد نوشت 

سلام خانم ها تو رو خدا بخونید سوالمو من امروز روز نهم پریودم رفتم سونو برای تعیین تعداد تخمک برای م ...

پریا جون قبل شروع داروها سونو  شده بودی ؟چند تا فولیکول داشتی؟

من بهمن ۹۶ پانکچر شدم و روزایی که میرفتم سونو و تزریقام شروع شده بود دکترم میگفت تخمدان راستت جواب نداده و فقط یدونه رشد کرده و ۴ تا تخمدان چپ رشدکرده ،اما بعد پانکچر معلوم شد فولیکولای بیشتری داشتم و ۹ تا جنین شدن

انشالله سونو شما اینحوری باشه 

دکتر نصر پیشنهادشون چی بود برای ادامه بازم پرگوریس تجویز کرد یا داروی دیگه داد ؟

دوستای گلم 

درد دهانه رحم طبیعی هست تو باداری   ؟؟

شما هم داشتین ؟؟؟

البته همیشه نیست 

یه لحظه هست بعد چند ساعت بعد یا فردا دوباره ممکنه باشه 

دردش حالت سوزن سوزن شدن یا فشارِ😬

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
رفتی سونو عزیزم؟ پس به شما هم گفتن ماه بعدی، منم که روز 12 رفتم سونو، گفتن ماه بعد روز اول پریود دار ...

اره رفتم. گفت خوبه و دیگه چیزی نکفتن منو فرستادن توضیحات

بعد از یکساعت دستوری که تحویلم داد برا یکماه و نیم بعد بود

گفتم خانوم من نمیتونم تا یکماه و نیم دیگه صبر کنم داریم از ایران میریم

دوباره پرونده ام رو فرستادن پیشه دکتر سونوگرافی دستور دو هفته ایی داد

میپرسم چه فرقی باهم دارن. میگه فرقی ندارن🙄

واقعا چرا اینقد مردمو منتظر و معطل میکنن. خدا عالمه؟!!😒

درهرصورت کار خودمو کردم. فقط ۴بسته قرص استرادایول برام نوشتن

دستور قبلی امپول داشت😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
پریا جون قبل شروع داروها سونو  شده بودی ؟چند تا فولیکول داشتی؟ من بهمن ۹۶ پانکچر شدم و روزایی ...

عزیزم اردیبهشت شش تا فولی کوچک داشتم ،دکتر نصر دوباره پرگوریس روزی دو تا و روزی یدونه ارگالترون داد گفت شنبه بیا،که میشه روز سیزده پریودم،

شما روز چند چهار تا داشتی شد نه تا

من روز نه بودم امروز

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

دوستان سوال من امروز دکتر بودم گفت قند ناشتا خوب ولی بعدش ک پودر قند خوردم ۳تا بیشتر از اندازه نرمال بود ک دکتر گفت  رعایت کن حالا ب نظرتون چی استفاده کنم یا چی نخورم ک خوب بشه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیز دلم مبارکت باشه امیدوارم که تا همیشه مثل الان خوشحال باشی در کنار جوجهات 🐣🐣🐣 اگر اشتباه نکن ...

ممنونم عزيزم

ان شاءالله شما هفته ديگه جواب مثبتت رو ميگيري

بله منم با دكترعارفي هستم داروهام كاملا شبيه شماست

خراش و لنفوسيت و سرم انجام دادم

ممنونم عزيزم ان شاءالله شما هفته ديگه جواب مثبتت رو ميگيري بله منم با دكترعارفي هستم داروهام كاملا ...

عزيزم چه چيزايي قبل انتقال خوردي چند تا جنين برات انتقال داد 

خودت فكر مي كني ايندفعه چه كارا كردي كه مثبت شدي به سلامتي