2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست

من ٩ خرداد انتقال داشتم دفعه دوم بود كه منفي شد اونسري خيلي گريه كردم ولي ايندفعه خودمو كنترل كردم 

خيليا بعد سه يا ٤ بار يا حتي بيشتر نتيجه گرفتن تو اين راه بايد خيلي قوي باشيم من كه رفتم دوباره وقت گرفتم واسه انتقال مجدد 

همزمان قرار شد آزمايش ايمني و انعقادي هم بدم

ايشاالله كه همگي بزودي نتيجه بگيريم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌گلم تو چطوری؟ خدا رو شکر من خوبم، عالی، در چه حالی؟ انشالله کی خبر بتا مثبتت رو‌میدی؟آره عزیزم ...

قربونت عزیزم منم خوبم شکر خدا

مبارک باشه عزیزم به سلامتی ان شاءالله ۹ماه محکم بچسبن به دلت😍😍😍

من شنبه آز دارم عزیزم

خدا جونم شکرت...

دوستان یه سوال،من تقریبا ۴ سال پیش عکس رنگی گرفتم و هم لاپاراوهیسترو و کوتر تخمدان شدم حالا قراره انشالله دوماه دیگه واردسیکل میکرو بشم بنظرتون بازم ممکنه دکترم بگه باید عکس رنگی بندازم یا لاپارو هیسترو بشم دوباره؟ 😓

دوستان شما phبارداریتون چند بود بچتون جنسیتش چی شد اخ شنیدم ۵ پسر بالای ۵ دختر الان واس من۶  نظرتون چیه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم خود دکتر ،آزمایشگاه نیلو میفرسته. متوجه منظورت نشدم؟یعنی بدی دکتر دیگه ای نسخه کنه؟ اگه تهرا ...

شهرستانم تو دفترچمم همه این ازمایش ها رو دارم منظورم این بود برم پیش زرنانی یا یکی دیگه ازش نامه بگیرم بعد برم پیش طرازی  بعد درسته میگن طرازی شهریور کلا نیس؟ فقط نیلو رو قبول داره میگن انتقال خون ارزونتره اونجا بدم قبول میکنه به نظرت؟

تو که وایسادی ۱هفته دیگم وایسا که یهو قلبشم ببینی انشاللله دیگه سونو نشی💜💜💜💜

مگه سونو بشم ضرر داره؟

گاندی یک هفته بعد مثبت شدن سونوی ساک و جنین و دو هفته بعد سونوی قلب میگذاره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام خانمی، ببین ترشحات نشانه خیلی چیزاست ان شاء الله اگه پری نشدی میگم چرا😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗

گل من آخه من پنج روز مونده به پریودیم .همیشه قبلش ترشحاتم شیری بود ولی الان ندارم و فقط این ترشحات که شبیه ترشحات تخمک گذاری دارم.میشه بگی ممکنه چه دلیلی داشته باشه؟به نظر خودم تخمدونام خیلی فعال شده.آخه در جریان باش من ذخیره ام پایینه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
گل من آخه من پنج روز مونده به پریودیم .همیشه قبلش ترشحاتم شیری بود ولی الان ندارم و فقط این ترشحات ک ...

راستی زینب جان این کمر درد بعد میکرو منفی طبیعیه؟الان کمی بهتر شدم.اوایل منفی شدنم خیلی کمرم درد میکرد

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون