2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام دوستای خوبم جواب ازمایشم اومده بچه ها.خودم از قسمت عفونت ادرار سر درنیاوردم ببخشید میذارم اینج ...

عزيزم همه موارد آزمايشت خوبه خدا رو شكر ، تيروييد رو هم به دكترت بگو شايد دوز قرصت رو بيشتر كنه . 

دوستان سلام به همه مامان جدیدا و مامان قدیمیا تبریک می گم  من هفته 19 بارداری هستم مشکلی که دا ...

عزيزم فيبروم من هم توي بارداري بزرگ ميشه ولي دردناك اصلا نيست ، طول سرويكست هم مشكلي نداره خوبه ، من خودم ترجيح ميدم توي بارداريهام تا اونجا كه ميتونم مرخصي استعلاجي بگيرم چون به حد كافي كار توي خونه براي انجام دادن هست ، توي بارداري قبليم كه كلا مرخصي استعلاجي بودم چون آي وي اف انجام داده بودم به جاي ٤ ماه تونستم با تشخيص كميسيون ٦ ماه مرخصي بگيرم و اين سري هم فقط دو تا يك هفته قبل از عيد و آخر ارديبهشت رفتم به خاطر اينكه حقوقم به هم نخوره ، شما هم ان شا الله به سلامت زايمان ميكني ولي اگر شرايط مرخصي رو داري حتما استفاده كن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم به به تبریک میگم خانمی.خداروشکر میبینم که مثبت شدی و حال تاپیک همچنان خوبه😍❤ ان شاال ...

ممنونتم خانومی انشالله با دعای شما مهربونا منم مثبت شم😍😍😍

انشالله زایمان راحتی داشته باشی خانومی 

خدا دردونتو حفظ کنه

عزیزم خدا رو شکر عفونت نداری چون مهمترین قسمتش که قسمت باکتری منفیه😊 ولی بقیشم منفیه و این خیلی خوب ...

وای خداروشکر.ممنونم بابت لطفت خانمی😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خیلی ممنون.نمیدونم کسی با یدونه جواب گرفته تا حالا

بله خیلیا جواب گرفتن.من دوستم ذخیرش خیلی پایین بود.روز تخمک کشی فقط دوتا تخمک داشت که دوتا جنین هم براش تشکیل شد،خودش از دکتر خواست فقط یه دونشو انتقال بده.البته دوستم از چندقلویی خیلی میترسید😂و اینکه میخواست شانس یه انتقال دیگه رو هم داشته باشه...و خدا خواست و با همون یه دونه جنین از بین ۱۰ نفر فقط اون مثبت شد😊شاید شرایطتون یکمی متفاوت باشه ولی منظورم اینه نشد نداریم

فکرای خوشگل کن❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انشالله عزیزم همچنین شما عزیزم بهترین آرزوها رو برات میکنم عزیزم برام دعا کنید لطفا

عزیزدلم امیدوارم به سلامتی فندقتو بغل بگیری

من اطلاع ندارم درمورد شرایطتون اما دعا میکنم به موقع صحیح و سالم بیاد بغلت😘❤

نه عزیزم عفونت ادراری نیست نگران نباش

مرسی فداتشم.راستی درمورد بتات هم اصلا نگران نباش.همه چی عالیه.دکترا کارشون استرس دادنه.من این مرحله رو گذروندم.البته من بتای دومم از دو برابر بیشتر بود واسه همون ترسیدم ولی خداروشکر همین که رفتم سونو و گفت ساک داخل رحمه یه نفس راحت کشیدم❤ان شاالله توام میری فندق یا فندقاتو میبینی توی سونو خیالت راحت میشه😍

عزيزم همه موارد آزمايشت خوبه خدا رو شكر ، تيروييد رو هم به دكترت بگو شايد دوز قرصت رو بيشتر كنه .&nb ...

مرسی مهربونم چشم حتما میگم بهش

البته میخوام دکترمو عوض کنم و کلا برای تیروئید برم زیر نظر متخصص غدد

عزيزم فيبروم من هم توي بارداري بزرگ ميشه ولي دردناك اصلا نيست ، طول سرويكست هم مشكلي نداره خوبه ، من ...

مامان سبحان جون من توی سونو انومالی دیروز طول سرویکسم رو زده ۳۵

خوبه؟

اخه توی ان تی ۳۷ بودم...

ممنونتم خانومی انشالله با دعای شما مهربونا منم مثبت شم😍😍😍 انشالله زایمان راحتی داشته باشی خانومی ...

ممنونتم عزیزدلم.منتظر خبرای خوشگلتون هستم

ان شاالله روزشماری کنیم برای زایمان همه بچه هاااا😍

مامان سبحان جون من توی سونو انومالی دیروز طول سرویکسم رو زده ۳۵ خوبه؟ اخه توی ان تی ۳۷ بودم...

خوبه عزيزم ، زير ٣٠ باشه خطرناكه البته توي سونوي شكمي طول سرويكس بالا و پايين هم ميشه يه كم ، نگران نباش .

راستي دوستان تاريخ سزارين من امروز مشخص شد ٣٠ تير تيكر بارداريم رو تغيير دادم . ان شا الله قسمت همه ...

ای جونم به سلامتی ان شاالله عزیزم🤗😍😍😍الهی صحیح و سالم بغلش بگیری. وای خووودا من دل تو دلم نیست😁فدای فندقت اخههههه

ان شاالله قسمت بقیه منتظرا❤

خوبه عزيزم ، زير ٣٠ باشه خطرناكه البته توي سونوي شكمي طول سرويكس بالا و پايين هم ميشه يه كم ، نگران ...

درسته گلم.چشم ممنون😘❤ نه دیگه نگرانی تعطیله فعلا😍

عزيزم فيبروم من هم توي بارداري بزرگ ميشه ولي دردناك اصلا نيست ، طول سرويكست هم مشكلي نداره خوبه ، من ...

يعني چون Ivf اي هستم مقررات خاصي در مورد استراحت مطلقمون هست ؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم