2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
من کلا یدونه جنین دارم برا انتقال.دعام کنید فقط.

ان شاالله همون یه دونه میچسبه به دلت و میشه چراغ خونتون❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستای خوبم جواب ازمایشم اومده بچه ها.خودم از قسمت عفونت ادرار سر درنیاوردم ببخشید میذارم اینج ...

عزیزم خدا رو شکر عفونت نداری چون مهمترین قسمتش که قسمت باکتری منفیه😊 ولی بقیشم منفیه و این خیلی خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله همون یه دونه میچسبه به دلت و میشه چراغ خونتون❤

خیلی ممنون.نمیدونم کسی با یدونه جواب گرفته تا حالا

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خیلی ممنون.نمیدونم کسی با یدونه جواب گرفته تا حالا

بله من دوستم فقط یه تخمک داشت همون یدونه براش شد جنین و تو اولین انتقال خدا رو شکر جواب مثبت گرفت . الان دختر گلشو بغل گرفته😊

ان شاءالله برای شما هم همینطور میشه❤️

دوستان سلام به همه مامان جدیدا و مامان قدیمیا تبریک می گم 

من هفته 19 بارداری هستم مشکلی که دارم اینه که فیبروم دارم و فیبروم بر اثر بارداری خیلی بزرگ شده و خیلی درد دارم به حدی که چند روز هم بیمارستان بستری شدم دکترم احتمال زایمان زودرس میده در ضمن طول سرویکس هم 39 هست. آیا کسی از دوستان هست که منو راهنمایی کنه چه کارهایی باید انجام بدم؟ تجربه مشابهی مثل من اینجا هست؟ به نظرتون استراحت باشم و سرکار نرم؟ خواهشا هر نظر و نصیحتی هست لطفا بهم بگید خیلی وحشت زده و سردرگمم لطفا با دلهای پاکتون برام دعا هم کنید

من کلا یدونه جنین دارم برا انتقال.دعام کنید فقط.

عزیم.ب امید خدا همون یه دونه میشه چشم وچراغ خونتون😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنونم عزیزم انشاللله اینبار جواب بگیری🌷🌷🌷 من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم هم ایمنی مشکل داشت که ...

عزيز دلم خيلي خيلي مباركت باشه ، واقعا اين روزها با مثبت شدن هر كدوم از دوستام خيلي خيلي خوشحال ميشم ، ان شا الله كه باران رحمت خداي بزرگ همينطوري ادامه داشته باشه .

بله من دوستم فقط یه تخمک داشت همون یدونه براش شد جنین و تو اولین انتقال خدا رو شکر جواب مثبت گرفت . ...

ان شالله.ممنون.خیلی سردرگمم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
دوستان سلام به همه مامان جدیدا و مامان قدیمیا تبریک می گم  من هفته 19 بارداری هستم مشکلی که دا ...

عزیزم نگران نباش ان شاءالله دردونتو صحیح و سالم و به موقع بغل بگیری. ❤️

ممنونم عزیزم انشاللله شما هم زودی بری قبل نازنینش و صداش و بشنوی به سلامتی ودل خوش🌷🌷🌷🌷

تیکرت مبارککککک

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،