2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
عزیزم نمیدونم....  یعنی بدون تحریک تخمدان اینارو داشتی؟؟؟  آز ذخیره ندادی؟؟؟

فقط با لترزول

توی آز ذخیره ذخیرم یک و بیست و سه،که نصر تا سونو کزد گفت نه زیر یکه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله خدا همون تعدادی میده که بدنت کشش داره.....  بله دوستانی بودن ریداکت کردن و زایما ...

ممنونم یعنی امکان داره اون دوتا بزرگ نشن و از بین بزن?و اینکه بایستی جفت رویان تشکیل میشد یا هنوز زنده?

بچه ها ایدی مامان سبحان رو دارید میخوام صداش کنم

جانم آزي جان ، ديدم در مورد لكه بيني پرسيده بودي ، من از اول لكه بيني نداشتم ولي هفته ١١ خونريزي خيلي شديد داشتم كه بعدش هم تا دو ماه لكه بيني داشتم كه شياف پروژسترون و آمپول پرولوتون داشتم توي اون دو ماه .

ولي دخترخاله ام كه الان پسرش ٣ سالش هست كلا ٣ ماه اول رو لكه بيني داشت شياف پروژسترون هم خودش ميگفت فقط يك چند روز استفاده كرده بود .

عزیزم شما بعد انتقال استراحتتون درچه حدی بود؟

عزیزم.من سه روز اول استراحت مطلق فقط برانماز و سرویس بلندمیشدم غذا هم تو رختخواب مینشستم میخوردم بقیش دراز میکشیدم کلا...بعدش استراحتم نسبی بود دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نفسی835# کجایی؟؟؟

جانم.عزیزم..خوبم. صبح پیش دکترم بود صدای قلبشم برام گذاشت.😃 بهم گفته هفته بعد باید بری سونو از نظر دهانه رحم چک بشی...امیدوارم خوب باشه🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
توکل به خدا انشاللله ک خودش محافظ همه مامانا و نی نیاشون باشه 

عزیزم.خیلی خیلی مبارکت..عجب بتای تپلی😍

جانم.عزیزم..خوبم. صبح پیش دکترم بود صدای قلبشم برام گذاشت.😃 بهم گفته هفته بعد باید بری سونو از نظر ...

جگرررررر😍😍😍😍😍😍😍😍حس قشنگت دائمی و ابدی

انشاله همه چیز بخوبی پیش بره....

گفتی دکتر تا عزمم جزم میکنم برم قاسمپور مریص میشم😊از سحر تا صب معده درد دلپیچ گرفتم😁ببینم دوشنبه میرسم ایشاله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
جگرررررر😍😍😍😍😍😍😍😍حس قشنگت دائمی و ابدی انشاله همه چیز بخوبی پیش بره.... گفتی دکتر تا عزمم ج ...

عزیزم انشاءالله بزودی خودت شاهد این لحظه ها میشی😍

مریم جون برو حتما خانوم دکتر خیلی باحوصله هست مطبشم تکی ویزیت میکنه ارامش داره ادم...

آناجون و همگی سلام آناجون خدا برام معجزه کرده تو شوکم اصلا تپش قلب داشت قلبمو از جاش در می او ...

صدف جون بازم.تبریک.میگم عزیزم خداروشکر