2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

samaneh_mعزیزم سونو کردی؟نمیدونم چرا ریپلای میکنمت پیامم ارسال نمیشه.چجالب یکروز از من جلوتری .منم اخرین پریم ۹اردیبهشت‌بود انتقالم ۲۶ اردیبهشت.اره روز ۱۷ واژینال شدم.روز یازده بتام ۱۰۰۰بود.بتات چن بود؟استرادیول میخوری؟داروهاتو بگو

خدایاشکرت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم منم تو دوتا سقط اولم هییییچ لکه بینی ای نداشتم تو سومی و این بارداریم که انوکسا و اسپرین م ...

سونو قلب رفتین؟این حالت سرگیجه منو نداشتین؟نکنه برای انوکسا و اسپرین

همون نزنیم نخوریم بده بخوریم بزنیم بده چ کنیم پس

خیلی استرس دارم مال من سه تا بلاست بودن ولی گرید a توشون نبود ab و b بودن روز ۸ انتقالم و بجز احساس ...

عزیزم.نگران نباش..انشاءالله مامانی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
کی میخای بی بی چک ب نی؟ من یکروز بعد شما انتقال دادم بهم گفتن چون جنینا پنج روزه بودن روز ده انتقال ...

بی بی نزن روز ۱۱ یهو ازمایش خون بده مال من جنینام ۳روزه بودن به سلامتی 

نمیدونم کی بزارم هی وسوسه میشم بزارم

شیطون میگه بزار😈😈😈😈😈😈😈😈😈👹👹👹👹👹👹👹👹

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
وای دقیقا منم انقدر هی چک کردم اخرش لک دیدم🤦‍♀️

منم هنش نگاه میکنم ببینم لک لانه گزینی میبینم یا نه🤐🤐🤐🤐فعلا که ندیدم😁قراره انشاللله بارداری بدون لکی داشته باشم با کمال ارامش انشاللللللللللله🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزان اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنید من ماه قبل پانکچرو انتقال داشتم که متاسفانه یک هف ...

عزیزم اب زرشک با نمک کم کم بخور یعنی با فاصله و کم کم  که فشارت هم نیفته

خب میریم سراغ چیزهای مثبت بسم الله الرحمن الرحیم دوستان پیش دکتر طرازی زایمان کردین بگین راضی بودین ...

انشالللله به سلامتی و دل خوش🌷🌷

عجب ماه رمضونی بود امسال واسه بچه های این تایپیک ک کلی خیروبرکت داشت کلا گروه داره پاکسازی میشه😄 ...

انشالللله برای همه خدا خودش کمک کنه بچه ها دعای یستشیر و ۴۰شب نیت کنین بخونین

انشاللله حاجتتون براورده بخیر میشه🌷🌷🌷🌷🌷

منم هنش نگاه میکنم ببینم لک لانه گزینی میبینم یا نه🤐🤐🤐🤐فعلا که ندیدم😁قراره انشاللله بارداری بدو ...

ایشالا گلم 🌷🌷

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
مرسی عزیزم دعا کن من بعد 7سال باردار شدم منشی دکتر طرازی ک مطمعن حرف میزنه همیشه اطلاعاتش خوبه 

عزيزم آنا جون خيلي از صفحه ها عقبه ، نگران نباش هر كاري بهت گفتن همون رو انجام بده ، معمولا موقع لكه بيني يا خونريزي اول آسپرين قطع ميشه بعد هم اگر ادامه پيدا كنه انوكسا هم تا يك مدت قطع ميشه . اصلا نگران نكن خودت رو عزيزم .

سلام لکت قطع شد؟رفتی سونو؟

سلام عزیزم آنوکسارو از شنبه تا حالا نزدم قطع شده لک بینی م

انشالله یکشنبه سونو دارم عزیزم

ممنون که بیادمی مهربون❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس