2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات گلم...منم همش میترسیدم تاثیر شیاف به اندازه ی امپول نباشه...چون مثلا بعد یکی دو ساعت استراحت با ...

امید به خدای مهربون اگر اون بخواد تحت هر شرایطی همه چیز اوکی میشه و خوب پیش میره. ولی از حق نگذریم روزهای انتقال تا ازمایش واقعا سخت و طولانی میگذره هرچند ایندفعه برای من راحتتر و زودتر گذشته

انشا...شمام صحیح و سلامت زایمان کنید عزیزم💕

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
قربونت عزیزم انشالله از این معجزه ها روزی تک تک دوستان عزیزم بشه

عزیزم چی شده چه خبره؟؟؟؟؟ 

ذوق زده شدم..... 

یکی منو روشن کنه ذوق مرگ شدممممم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدای تو 😘😘😘😘😘

آزی جون دیدی حکمت اون پداتو؟؟؟؟

دقیقا داستان پدات مثل مال من شد نه ماه خاک خوردن تو انباری..... 

البته من تو کلی نایلکس گذاشتم کثیف نشن.... 

خخخخخخخ.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چی شده چه خبره؟؟؟؟؟  ذوق زده شدم.....  یکی منو روشن کنه ذوق مرگ شدممممم....

انا جونم کلی خوشحالیم همگی.جشن داریممممممم دم عیدی😍😍😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
امید به خدای مهربون اگر اون بخواد تحت هر شرایطی همه چیز اوکی میشه و خوب پیش میره. ولی از حق نگذریم ر ...

انتظارش واقعا سخته و انگار ساعتها کِش میان.اما تهش شیرینه😍💚ان شاالله همه ی منتظرا دلشون شاد شه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خواهر مهربونم☘ از خدا برات آرامش میخوام و آرزو میکنم ان شاءالله هر چه سریعتر معجزه خدا تو دلت لونه ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت خدا دخمل نازنینتا برات حفظ کنه

😍😍خدایا شکرت
حال منم همینع دیر بخورم حالم خراب میشه کلا ضعف میکنم 😶 حالت تهوع منم بفکرش بودم چرا ندارم 😂هردوتام ...

آره به خودمم گفتم چرا تهوع ندارم 😂گفتم حالا الان بخورم ذخيره كنم كه تهوع گرفتم نميتونم بخورم 😁

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
طبیعی باردار شدم😍😍😍

آزی جون😍

مامان جون😘😇

مبارکت باشه این جوجه جون... 🐤🐥🐣

مبارکت باشه بهترین عیدی خدا☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
آزی جون دیدی حکمت اون پداتو؟؟؟؟ دقیقا داستان پدات مثل مال من شد نه ماه خاک خوردن تو انباری.....&nbs ...

اره آنا جونم واقعا همینطوری شد همیشه برای خودت و فرشته هات ارزوی سلامت میکنم که تاپیکت اینهمه ادم مهربون و دل پاک رو یه جا جمع کرده تا هر روزمون رو با دعاهای هم خوب و رو به خوشبختی بیشتر بسازیم