2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
تو به صورت پیش فرض روی تنظیمات کارخونه اش هستی😘⁦☺️⁩

☺😍🐤🐥🐣

منم تک تکتون رو تو ذهنم دارم. هر کیو با یه خاطره مشخص❤🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
از حالت خبر دارم خوشکلم.....یعنی تو ذهنم مامان چهار قلو هستی هنوزززززز

فدات شم مهربونم☘🍃

ان شاءالله جشن نی نی های خودتو اینجا بگیرم❤🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه چاره ای نیس ننه باید جنگلی بشیم😂😂😂 منم بعد 4سال ک اپلاسیون میکردم دیگه مجبور شدم با ژیلت شی ...

نفسی جون فعلا به اون ناحیه دید داری که با ژیلت شیو میکنی😁

بزا اون جوجه بزرگ شه دیگه دید هم نداری .. همینجوری باید حسی لمسی هرجارو شد شیو کنی😃😃😃😂😂😁

من مکافاتی دارم الان..😣

وای عزیزم مبارکه ..... برای منم دعا کن

عزیزم ان شاءالله با اولین بار مامان جوجه ات میشی🍃

اینجا دعای خیر دوستان پشت سرته 😘

منفی شدم برای سومین بار😢😢😢😢😢بعد این همه عذابی که کشیدم قسمتم نبود تا خدا چی بخاد

خواهر مهربونم☘

از خدا برات آرامش میخوام و آرزو میکنم ان شاءالله هر چه سریعتر معجزه خدا تو دلت لونه کنه🐣❤

نفسی جون فعلا به اون ناحیه دید داری که با ژیلت شیو میکنی😁 بزا اون جوجه بزرگ شه دیگه دید هم نداری . ...

وااای راست میگیا...بهش فک.کرده بودم اتفاقا😂😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خاكستري جون حالت خوبه عزيزم ؟ حال ني ني ات خوبه ؟ ٣ روز هست هيچ خبري ازت نيست ، بيا يك خبري از خودت ...

منم تو فکرشم...این دختر هر روز سرمیزد...انشاءالله ک سرش شلوغه و وقت نداره

@خاکستری    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها من جنینام سه روزه ان وقراره هچینگ بشن دکترم گفته از چهاردهم پروژسترون استفاده کنم تا ۱۸ که رو ...

عزیزم فک نکنم ربطی داشته باشه ها... من بلاست انتقال دادم اما سروز زدم پروژسترون..

ان شاءالله که آماده سازی مامان شدنه تا جای جوجه سفت بمونه🍃☘🍀

حتما دیده ضخامتت خوبه خواسته با خودتم برای روزش اوکی کنه...🍃

بچه ها من دکتر بخاطر پایین بودن جفتم برام شیاف نوشته؟واجبه مصرف کنم؟بعدش شیاف خارجی گیر نیومد ایرانی هم بزور گیر آوردم پروژسترون.بنظرتون خوبه یا باز بگردم دنبال خارجی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها من دکتر بخاطر پایین بودن جفتم برام شیاف نوشته؟واجبه مصرف کنم؟بعدش شیاف خارجی گیر نیومد ایرانی ...

اره دیگه عزیزم.حتما استفاده کن

راستی هفته بعد براچی سونو داری؟

اره دیگه عزیزم.حتما استفاده کن راستی هفته بعد براچی سونو داری؟

چشم حتما.گفتش دوباره طول سرویکسو مبخوام ببینم چنده.آخه دکترمو عوض کردم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین