2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045709 بازدید | 684480 پست
مگه اووبوست ایرانی هم داره جلالخالق!؟؟؟

عه نداره🤣🤣🤣

اخه برامن امریکایی بود😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
😭😭😭😭😭😭😭😭😭بچه ها خدا بهم رحم كرد جوابم مثبت شد ،بتام ١١٧ هستش  به خدا من خيلي عذاب كشي ...

عزیز  لم خدارو صدهزار مرتبه شکر منم بار چهارممه

انشاللله همه جووب بگیرن و شما هم به سلامتی و دل خوش بغلشون کنی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ، اما چند روز پیش آزمایش دادم ، زنگ زدند گفتند نمونه مشکل داشت ، امروز صبح رفتم دوباره آزمایش دا ...

عزیز دلم انشاللله صد در صد بارداری به امید ارحم الراحمین🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم من ازین گریه ها زیاد کردم نگران جوجه نباش  سعی کن شاد باشی گلم

مرسی الهامی اره واقعا دیگه خدای ارحم الراحمین خودش کمک کنه فعلا که خدارو شکر داره نشون میده تو تاپیکمون بزرگیش و🌷🌷🌷🌷

کسی تازگی کپسول اووبوست نگرفته؟ نمیدونید کجا داره 

ببخشید دوست عزیز

الان رفتم نگا کردم یکماه از تاریخ مصرفش گذشته متاسفانه😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
انشاالله خدا خودش حافظش هست ، شما سونو انجام دادید که گفت احتمال این قضیه هست ؟

نه عزيزم هنوز. قضيه اي نيست. منظورش اين بود بايد مراقب باشي همين اين همه زحمت اين همه خرج آخرش وقتي جواب گرفتي بايد مواظب باشي. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
منم همینو شنیدم ک جنین تا مدتی انگار تو رحم معلقه تا بخاد جای خودشو کامل سفت کنه براهمین بهتره مراعا ...

دقيقا خيلي دكتر من تاكيد داشت 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭بچه ها خدا بهم رحم كرد جوابم مثبت شد ،بتام ١١٧ هستش  به خدا من خيلي عذاب كشي ...

تبريك ميگم عزيزم الهي هميشه دلت همينجوري شاد بشه و به سلامتي فندقتو تو آغوش بگيري😍😍😍

سانازی عزیزم خیلی خیلی خیلی بهت تبریک میگم.عزیزم بعد از هر سختی آسانی هست انشالله شروع آسونیا و خوشیاتونه گلم شادی امروزت همه رنج و عذاباتو کمرنگ کرده انشالله دیگه سختی نکشی انشالله همیشه خودت و همسرت و نی نی شاد باشین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تبريك ميگم عزيزم الهي هميشه دلت همينجوري شاد بشه و به سلامتي فندقتو تو آغوش بگيري😍😍😍

سمانه جونم ب شما هم تبریک میگم عزیزم خدا رو شکر ک بتات خوب بالا رفته انشالله همه مراحل برات ب بهترین شکل ممکن پیش بره و بارداری و زایمان راحتی داشته باشی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

تبریک میگم،مبارکههههههههههههه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.