2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
به سلامتی عزیزم ، مبارک باشه ایشالا .به حق تمام مقدسات ، حاملگی خوب و سلامتی رو پیش رو داشته باشی و ...

عزیزم شما چی شد ازمایشت؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
امروز روز ١٨ انتقالمه. منظور از سرجاش قرار نگرفته اينه كه اگر استراحت نكني هر اتفاقي ممكنه بيفته و ه ...

انشاالله خدا خودش حافظش هست ، شما سونو انجام دادید که گفت احتمال این قضیه هست ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها میدونم سوالم خیلی مسخرس اما میگن اگه از لحاظ روحی حالتون خوب نباشه جنین نمیگیره کسی بود ...

عزیزم اول ک سعی کن ارامشتو حفظ کنی...بعد هم بله من همیشه میگم خدا بخاد بچه بده تحت هرشرایطی میده👌من روز5 انتقال دلم اصلا ی حال عجیبی بود کلی گریه کردم☺مامان هم شدم

احساسم بهم میگفت همون روز جوجم چسبیده بود ب دلم و اون حس مادریم بود ک اشکامو جاری کرده بود 😃😃😃

حالا اینا رو گفتم دیگه نشینی دم ب دقه گریه کنیادخترخوب 😁😁جوجه هات ناراحت میشن😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شما تو دوران انتقال اسپرین داشتی؟یا امپول هپارین؟

من اسپرین داشتم با امپول انوکساپارین...ب لک ک افتادم اول اسپرین.قطع کردن دیدن فایده نداره انوکسان قطع کردن...بعد مدتی دوباره اسپرین رو شروع کردم. ولی انوکسان دیگه کلا گفتن لازم نداری

من ایشالا امروز عصر جواب میگیرم.

انشاءالله خبر خوبشو بیا بده

امروز روز ١٨ انتقالمه. منظور از سرجاش قرار نگرفته اينه كه اگر استراحت نكني هر اتفاقي ممكنه بيفته و ه ...

منم همینو شنیدم ک جنین تا مدتی انگار تو رحم معلقه تا بخاد جای خودشو کامل سفت کنه براهمین بهتره مراعات کنی اوایل

😭😭😭😭😭😭😭😭😭بچه ها خدا بهم رحم كرد جوابم مثبت شد ،بتام ١١٧ هستش 

به خدا من خيلي عذاب كشيده بودم ،خيلي ،نميدونيد دكترا به منو همسرم چيا كه نگفتن ،دلمون شكسته شده بود😭😭😭بعد ٤بار بالاخره مثبت شد،خدايا شكرت الان كه دارم تايپ ميكنم اشكام جاري ميشه

اين لحظه رو براي همتون از ته دلم ارزو كردم 😭😭😭

الهي همه  به ارزوهاشون برسن

خيلي دوستون دارم و مرسي كه برام دعا كردين😍😍😍😍😂

😭😭😭😭😭😭😭😭😭بچه ها خدا بهم رحم كرد جوابم مثبت شد ،بتام ١١٧ هستش  به خدا من خيلي عذاب كشي ...

ای جانمممممممم دیدی گفتممم ننه شذی رفت 😍🥰😘

از صمیم قلبم بهت تبریک میگمم عزیزم بخیر خوشی این دوران رو بگذرونی 🙏🏻🌸

ان شالله نصیب بقیه دوستان منتظر🙏🏻🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
😭😭😭😭😭😭😭😭😭بچه ها خدا بهم رحم كرد جوابم مثبت شد ،بتام ١١٧ هستش  به خدا من خيلي عذاب كشي ...

عزیزم

تبریک

تبریک

تبریک

انشاله همیشه دلتون شاد شاد باشه و مملو از ارامش

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ای جانمممممممم دیدی گفتممم ننه شذی رفت 😍🥰😘 از صمیم قلبم بهت تبریک میگمم عزیزم بخیر خوشی این دورا ...

😂😂😂😂مرسي عزيزم

ننه شدي خيلي خوب بود😂😂😂 باورم نميشه

ان شاالله همه به زودي نتيجه بگيرن

[QUOTE=92171101]😭😭😭😭😭😭😭😭😭بچه ها خدا بهم رحم كرد جوابم مثبت شد ،بتام ١١٧ هستش  به خدا م ...

چرا اینقدر دیر...مگه کلینیک رستمی نبودی؟

الان عصره.....

منم مطمئنم مثبتی....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،