2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045634 بازدید | 684476 پست
عزیزم.من تا8روز هیچ علامتی نداشتم ..بعدش حالتای شدید پریودی سفت و دردناک شدن سینه و تیر کشیدن تخمدون ...

اررررره گلم ولی شانس ندارم که این سری کلی زحمت کشیدم سپتوم بزرگ داشتم عمل کردم سرم زدم لنفوسیتو....بسته اخر جنینمو که باز کردن قرار شد سه روزه انقال بدم گفتن فردا انتقال میدیم دیدیم یکیش کامپکت شده دو تا هشت سلولیجنین شنای گفت انتظار داشتم همشون کامپکت شه.برا همون همه امیدم نا امید شد میخواستم کنسل کنم همسرم گفت سرم زدیو....خدا بخوا با جنینی بی کیفیتم میگیره.سری پیش جنینم عالی بود نشد این سری از شانسم هر کار کردم جنین کیفیت نداشت.

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگما واقعا دختر عمویید🙈🙈🙈 هی میخوام بپرسم یادم میره😃

مرجان جونم هر دو سيّد هستيم به همين خاطر به هم ميگيم دختر عمو اينقدر كه الهام جون براي همه دوستان از مادرمون خانم فاطمه زهرا خواست كه مادر بشن خدا به خودش هم نگاه كرد . 😍😍😍

اررررره گلم ولی شانس ندارم که این سری کلی زحمت کشیدم سپتوم بزرگ داشتم عمل کردم سرم زدم لنفوسیتو....ب ...

عزیزم انشاءالله ایندفعه موانع ازسر راهت برداشته شده و نینیت محکم میچسبه بهت..خدا بخاد بده کاری ب کیفیت نداره گلم..فقط ارامش داشته باش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من که سونوی ان تی ۳۵۰ دادم.. آزمایشش رو هم همراه چکاپای دیگه حدود ۴۰۰. سونوی انومالی ۴۷۰.. آزمایششم ...

عزيزم فقط آزمايش غربالگري دوم بود براي من كه تازه ٧٠ هزار تومان هم قيمت آزادش بود من بيمه تكميلي داشتم ديگه اصلا پول ندادم .

بقيه چيزها رو هم اين قدر زياد كه شما دادي نبود براي من .

سونوي nt فكر كنم 280 .

سونوي آنومالي حدود 150 .

اكوي قلب جنين نزديك ٣٠٠ .

آزمايش nipt يا همون سل فري رو هم كه نيلو انجام دادم يك ميليون و هفتصد و پنجاه .

مرجان جونم هر دو سيّد هستيم به همين خاطر به هم ميگيم دختر عمو اينقدر كه الهام جون براي همه دوستان از ...

برام دعا میکنید لطفا روز هشت انتقالم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام دوستای گلم

امروز جواب آزمایشم مثبت شد بتام 225 شد و واقعا از خدا ممنونم که منو همسرمو مورد لطف خودش قرار داد. برای تک تک منتظرا از صمیم قلبم آرزوی همچین روزی رو دارم.

به خودم قول داده بوده که اگه نتیجه گرفتم بیام و کارهایی که کردم رو بنویسم شاید به درد 1 نفر بخوره. من چون زیاد اینجا نمیام شاید اگه سوالی بپرسید نبینم پس سعی می کنم کامل بنویسم که سوالی پیش نیاد براتون.

6 ماه قبل 1 بار انتقال داشتم که متاسفانه منفی شد. راستش اون بار اصلا رعایت نکردم یعنی دکترم(دکتر اقصی) گفتن استراحت لزومی نداره.این بار هم دکترم ایشون بودن.

ولی این بار 1 هفته خوابیدم. برای کارای ضروری و سبک فقط بلند شدم. قبل انتقال گرمی زیاد خوردم (سیاه دانه و عسل و دارچین و ...) و آووکادو

بعد انتقال گرمیجات و زرشک و زعفرون و چای زیاد و جعفری و دارچین و جگر و ویتامین ث و هویج  نخوردم. هر روز صبحانه مربای به خوردم. 1 هفته بعد انتقال روزی 3 بار نشاسته گل تو آب حل کردم خوردم.حبوبات هم کم خوردم.گوجه سبز هم خوردم.شب قبل انتقال هم نشاسته خوردم. صبح روز انتقال هم همینطور.

کاری که دفعه قبل زیاد انجام ندادم دعا و قرآن خوندن بود.این بار خیلی از خدا خواستم کمکم کنه و واقعا سپردم به خودش. اصلا استرس نداشتم چون اگه این بار هم منفی میشد با همسرم تصمیم داشتیم کلا بیخیال بچه بشیم و 2 نفری از زندگی لذت ببریم که خدا محبتشو شامل حالمون کرد.اصلا هم بی بی چک نزدم.

با توجه به چیزایی که تو سایت خونده بودم قبل انتقال سوره انشقاق و انفطار و مریم رو خوندم + آیه الکرسی . از بعد انتقال هم هر روز سوره انشقاق و انفطار رو خوندم. واقعا احساس می کنم همینا این بار کمکم کرد.

دارو هام هم این بار روزی 1 اسید فولیک + 1 پروپرونول + 1 ویتامین د + 1 آمپول لورلین قبل شروع دوره - از روز 2 پریود روزی 4 تا استرادیول + ژل استروژل ... 5 روز مونده به انتقال روزی 2 تا شیاف اندومترین + آمپول پرولوتکس (داخل شکمی) - 1 آمپول سلکسان تا امروز اینارو ادامه دادم.

علائمم هم تا امروز که 15 روزه انتقال دادم فقط درد و گرفتگی مثل پریود بود.از روز اول این دردو داشتم تا الان. روز اول انتقال لکه بینی خیلی کم داشتم که همون روز قطع شد و تا الان دیگه لکه بینی نداشتم.

امیدوارم تک تکتون به آرزوی قلبیتون برسین و تجربیات من به دردتون خورده باشه و برای سلامتی منو بچه م و همسرمم دعا کنین.

با آرزوی روزای خوب

سلام دوستای گلم امروز جواب آزمایشم مثبت شد بتام 225 شد و واقعا از خدا ممنونم که منو همسرمو مورد لطف ...

عزیزممم خیلی مبارکت باشه انشالله بسلامتی نی نیتو بغل کنی،،،دست راستت رو سر ما😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏