2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست
کلا تعداد بالا هرچقدر خوبی داره اذیتی هم داره من ۳۰ تا تخمک ازم گرفتن ولی سونوی اخری دکتر گفت ۱۵ تا ...

نمیدونم چرا، 12 تا جنین، شما چندتا جنین تشکیل شده عزیزم؟ 

آها متوجه شدم من فک کردم از عمل می ترسی ،انشالله به حق همین شب عزیز همین بار نتیجه می گیری عزیزم اله ...

الهی آمین وهمچنین شما دوست خوبم🙏🙏😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا، 12 تا جنین، شما چندتا جنین تشکیل شده عزیزم؟  

الحمدالله خیلی خوبه ما قراره فردا بریم اهواز تا ببینیم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بچه‌ها من همین الان رسیدم خونه.اول ازمایشمو دید گفت اسکن منفی زده برات ولی ریسک سندروم داون رو ۱:۱۱۶ ...

عزيزم چرا بيخود خودت رو اينقدر نگران ميكني ؟ ببين خانمي دكترها هميشه بدترين شرايط رو در نظر ميگيرن مثلا من دقيقا ٢٧ هفته تمام رفتم سونو براي وزن جنين كه وزنش يك كيلو و پنجاه گرم بود كه وقتي سرچ كردم ديدم خوبه و بعد چند روز پيش وقت دكتر داشتم بهش نشون دادم يه نگاهي كرد توي سونوم هم يك جا بر يك اساس ديگه نوشته بود ٢٨ هفته در صورتي كه من دقيقا ٢٧ هفته تمام بودم بعد گفت اگر ٢٧ هفته باشه خوبه وزنش ولي اگر ٢٨ هفته باشه ١٥٠ گرم كمه بعد من خودم هم وزنم بالا نرفته بود توي يك ماه كه كلا من سري قبل هم وزن كم كردم و ٣ ماه آخر هم بيشتر وزن كم كردم انگار سيستم بدنم اينطوري هست با اينكه خودش ميدونست براش توضيح دادم به هر حال كلي من رو ترسوند و يك سونوي ديگه ازنظر بررسي جفت برام نوشته كه بايد توي همين چند روز انجام بدم ، اين همه برات نوشتم كه بدوني اكثر دكترها جانب احتياط رو رعايت ميكنن و ما بايد كلا خودمون رو در بيشتر مواقع بزنيم به بي خيالي .

😊😊😊 سلام تورک آنا و بقیه دوستان نمیدونم منو یادتونه یانه پارسال شوهرم بیوپسی کرده بود که اسپرمی ...

سلام عزيزم من تا حدودي شما رو يادمه ، خانمي يكي از دوستامون توي همين تاپيك كه فكر ميكنم ني ني اش الان ديگه يك سالش باشه اسمش رو دقيق يادم نيست با دكتر مهرا كتابي ميكرو انجام داده بود كه خدا رو شكر مثبت هم شد براي بار دوم و دوست خود من هم كه الان دو تا دختر دوقلو نزديك ٣ سال داره پيش دكتر كتابي زايمان كرد بيمارستان دي كه من فكر ميكنم اون هم ميكرو كرده بود كه البته به من نگفت . 

ان شا الله شما هم خيلي زود نتيجه بگيري .

دکترت دقیقا عین دکتر منه.هنوز نشده برم مطبش وقتی میام خونه ارامش داشته باشم همیشه بعد رفتنم به هم ر ...

عزيزم پس من كه سنم ٣٧ سال هست و ريسك سندروم داونم هم خيلي بيشتر از شما بود كه بايد از استرس ميمردم ، والله من سر دخترم سل فري هم انجام ندادم و خدا رو شكر الان ماشاالله سالمه و خيلي هم باهوش ، فسقلي هنوز حرف نميزنه ولي تمام حرفهاي ما رو كامل كامل متوجه ميشه بعضي وقتها من خودم از رفتارهاش هنگ ميكنم ، بچه هاي الان واقعا خيلي متفاوتن و مطمئنم هيچ مشكلي هم ندارن ان شا الله .

عزيزم چرا بيخود خودت رو اينقدر نگران ميكني ؟ ببين خانمي دكترها هميشه بدترين شرايط رو در نظر ميگيرن م ...

سلام مامان سبحان عزیز.ممنونم بخاطر حرفات...اره واقعا همینطوره.دکتر هم به من گفت من مجبورم کوچیکترین ریسک رو هم در نظر بگیرم.با اینکه این ازمایش دقت بالایی نداره و ممکنه اشتباه باشه.چون ازمایش اولم ریسک خیلی خیلی پایین بود.خلاصه ایندفعه یکم با ارامش بیشتری باهام حرف زد...ولی کلا بعد رفتن مطبش به هم میریزم.باید خیلی رو خودم کار کنم

وای پس این داستانا تا هفته های بالاتر هم باهامه...من اوایل فکرمیکردم سونوی قلب که بریم دیگه هیچ چیزی استرس زایی در انتظارمون نیست.ولی الان میفهمم هرمرحله که میریم جلو یه داستان جدیده!که به قول شما باید خودمونو بزنیم به بیخیالی تا زودتر بگذره این روزا

عزیزدلم ان شاالله پسر گلتو به سلامتی بغل بگیری.خیلی دعا کن برای فندق من که سونوی انومالی همه‌چی خوب باشه...ممنونتم😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه عزیزم من بوشهرم😢دکترمم تاکید کرد هفته ی ۱۶ انجام بده بیا.اخه چرا وقتی دابل مارکرم خوب بود دوباره ...

عزيزم شما هم بيخود نگراني ، ببين عزيزم براي همه هم ريسك نميزنن الان براي خاكستري جون هم ريسك نداشته دكترش گفته آنومالي اسكن رو انجام بده چون اكثر دكترها ميگن اين يك سونوي واجب هست ، من توي هر دو بارداريم غربالگري اولم ريسك سندروم داون متوسط بود توي بارداري اول فقط كواد ماركر رو انجام دادم كه ديگه همه چيز ريسك پايين بود و سونوي آنومالي رو هم انجام دادم ولي اين سري دكترم سل فري رو هم برام نوشت ، بيخود داريد خودتون رو نگران ميكنيد واقعا .

عزيزم پس من كه سنم ٣٧ سال هست و ريسك سندروم داونم هم خيلي بيشتر از شما بود كه بايد از استرس ميمردم ، ...

ای جوووونم.فدای دختر‌کوچولوی باهوشت.عزیزم شما ریسکت چقدر بود مگه؟واقعا اصلا استرس نداشتی؟خوش به حالتون.پس چرا من انقد به هم میریزم ساده!تازه کلی هم قبل هر اتفاقی قول و قرار میذارم با خودم که اروم باش و بچت در نهایت صحیح و سالمه...اخه ماها که با ای وی اف مامان میشیم حس میکنم خیلی امکانش کمه که نی نی مشکل داشته باشه....بازم پناه بر خدا.ان شاالله خدا هوای همه ی نی نیا رو داره و صحیح و سالم میذارتشون تو بغلمون😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام بچه ها امشب دعاتون کردم انشالللله همتون حاجت روا بشین🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

منم فردا به امید خدا میرم برای انتقال اگه میشه برام هر کسی تونست حمد بخونه که انشالللله منم حاجتم براورده و به خیر و شادی بشه انشاللللله😙😙😙😙😙😙😗😗😗😗😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍💜💜💜💜💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ای جوووونم.فدای دختر‌کوچولوی باهوشت.عزیزم شما ریسکت چقدر بود مگه؟واقعا اصلا استرس نداشتی؟خوش به حالت ...

عزيزم من سر دخترم تا اواسط بارداري شايد هم يه كمي بيشتر همين كرج پيش يك دكتر ميرفتم چون فوق تخصص آي وي اف بود و از قبل هم پيشش آي يو آي كرده بودم و ميشناختمش كه از لحاظ اخلاق خيلي خونسرد و خوب بود و واقعا اصلا بهم استرس نميداد حتي وقتي ريسكم توي غربالگري اول متوسط شد فكر كنم ١ به صد و خورده اي بود بهم گفت آزمايشگاهها مخصوصا اين كار رو ميكنن كه كواد ماركر رو هم انجام بديد ولي اصلا بهم استرس نداد ولي خوب من به دلايلي دكترم رو عوض كردم ، حالا اين دكتر الانم كه ديگه دخترم رو هم با همين زايمان كردم خيلي نكات مثبتي داره ولي خوب يك مقدار محتاط هم هست ديگه من يه جورايي بهش عادت كردم ميزنم به بي خيالي .

سلام دوستای گل....

انشاله همگی دوستان و خواهران اینجا سرنوشت یکسالشون امشب به خوبی وخوشی و نینی های خوشکل رقم خورده باشه....

همگی در یادم بودید....

elhamiiiiiii#  عزیزم انشاله بهترین بهترین ها امروز برات رقم بخوره و خدای مهربون با یک فرشتش قرارداد دایمی بسته باشه برات....و با نینی دعاگوی ما بشی حسابی😙

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

خاکستری# خواهر گلم مطمئن باش همون خدایی که فرشتشو بهت بخشیده سلامتیش رو تضمین کرده......جنس خوب تحویل رنج دیدگان میده😉

التماس دعا وقتی دست میزاری رو شکمت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،