2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
@مامان_سبحان7     عزیزم دیشب دلو زدم به دریا😁 گفتم مامان شجاعی باشم و خودم آمپول بزنم😂 ...

به سلامتي مامان شجاع ، ديدي بهت گفتم كاري نداره اصلا . والله من خيلي به اين نود درجه و اينطور چيزها اهميت نميدادم هر طور كه سوزن راحت ميرفت توي بدنم همونطوري ميزدم ، حالا شما هم خوب اگر همينطوري به حالت لميده راحت تري لازم نيست حتما روي صندلي بنشيني . خيلي كار خوبي كردي خودت زدي ، آفرين مامان خوب و نازنين . 😍😍😍🤗🤗🤗 من هم به عنوان يك آموزگار ابتدايي بهت خيلي خوب ميدم مامان مرجان . 😘😘😘

آخه تو یه تایپیکی بودم نوشته بود که آی وی اف کرده تخمک خودش واسپرم شوهرش بی کیفیت بودن جنین درست نشد ...

ن عزیزم این لوله ها یه ماده ای ترشح میکنن ک وقتی تخمک ازشون عبور میکنه باعث میشه کیفیتشون کم بشه یا از بین برن تا وقتی ک از لوله رد نشدن مشکلی نیس.اگه دکتر تشخیص بده مشکل ایجاد میکنه لوله ها رو درمیاره.شما لوله تون هیدرو هست؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم این لوله ها یه ماده ای ترشح میکنن ک وقتی تخمک ازشون عبور میکنه باعث میشه کیفیتشون کم بشه یا ...

عزیزم آره من تو بارداری خارج رحم یه لولم که داشتن تو لاپارسکوپی بچه رو سقط می کردن چسبنده شد ودکترم لوله رو بر نداشت که تا الان تبدیل به لوله هیدرو شده ودکتر جدیدم گفت بیا واست تخمک کشی کنیم بعدا بریم واسه لاپاراسکوپی که لولتو بر داریم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

دوستان كسي اينجا سونوگرافي دكتر ضرغامي رفته ؟ دكترم براي من يك سونوگرافي نوشته براي بررسي جفت بهم گفت فقط اونجا برم البته كلا هميشه اونجا رو معرفي ميكنه ولي من چون كرج هستم جاي ديگه توي همين كرج ميرفتم هميشه ولي اين بار گفته اونجا برم .

ميخواستم ببينم اگر كسي رفته ميدونه نوبت دهيش چطوري هست تا اينكه من خودم فردا تماس بگيرم بپرسم .

ن عزیزم این لوله ها یه ماده ای ترشح میکنن ک وقتی تخمک ازشون عبور میکنه باعث میشه کیفیتشون کم بشه یا ...

دکترم گفت رو کیفیت تخمک اثر نداره ولی من دیروز اون تایپیک دیدم استرس گرفتم

دکترم گفت رو کیفیت تخمک اثر نداره ولی من دیروز اون تایپیک دیدم استرس گرفتم

ب حرف دکترت گوش کن عزیزم اون درس خونده تجربه داره خیلی بهتر از بچه های اینجا این چیزا رو بلده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ب حرف دکترت گوش کن عزیزم اون درس خونده تجربه داره خیلی بهتر از بچه های اینجا این چیزا رو بلده

باشه ممنون از دلگرمیت عزیزم 

با دکترت تماس بگیر خدای نکرده خطرناک نشه

عزیزم به مرور داره بهتر میشه احساسش میکنم

ممنونم بابت دلنگرانیت♥️

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم چطوری؟؟؟؟؟ مرخص شدی ان شاءالله؟ دیشب برات دعا کردم زود خوب شی💞 برای همه دوستای نی نی سایتم ...

ممنونم ازت یه دتیا ممنونم 

بله عزیزم خونه ام الان دو شبه خونه ام 

ایشالله تو هم حاجت روا بشی انشالله♥️♥️♥️♥️

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
آره رژیمو ک حتما رعایت میکنم .چندروز میرم پیشوازش😃 من یه بار با دکتر نقاب ویزیت شدم.دیگه اگه خدا ب ...

دکتر نقاب هم عالیه 

ولی من چون پولم ب مهزیار نمیرسید و بیمه ام هم تکمیلی نبود دیگه نرفتم سمتش 

الان پیش نیکبخت هستم و خیییلی هیلی راضی ام و ذره ایی پشیمون نیستم

بچه ها به كمكتون نياز دارم

تو رو خدا هر كي اطلاعي داره جوابم رو بده

امروز روز دهم انتقالمه لكه بيني دارم، روزي سه تا شياف فرنوژست دارم ميذارم به نظرتون چيكار كنم شياف رو بيشتر كنم يا نه، آخه امروز تعطيله به دكترم هيچ دسترسي ندارم

خدايا شكرت🙏🏻