2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
امان از این گوشی های لمسی سرسوزن آمپول آنوکسان شما هم کنده واسه من به زور باید بزنمش شکم😒😒😒😒😒 ...

عزیزم من اون اولا البرز دارو داشتم...

در واقع هردفعه یه مارکی داشتم و بنظرم خیلی تفاوت ندارن.

جالبه یدونه از امپولام که سوزنش پلمپ بود.هر چی فشار میداد همسرم مایع خارج نمیشد. 😂 بعد درش اورد از شکمم دید پلمپه... اصلا عجیب.... هواش خارج میشد مایع نه.

حالا منِ باسابقه در انوکسان😂 بنظرم noxparinکه چند روز پیش یکی از دوستان عکسش رو فرست خوب بود. همینطور برند تهران شیمی.. الان دارم استفاده میکنم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم بستگی به شلوغیش داره اگه له و لورده نمیکنن برو اما من بودم ریسک نمیکردم....  

من بعد سونوی انومالی مجبور شدم با مترو برگردم.. اونم تو اوج شلوغی🙈... هیچوقت یادم نمیره.. چطوری گارد گرفته بودم😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن گلم ویار ندارم . جفتم قدامی هستش . ان شالله تا آخرش خوب پیش بره . برا من از روز اولین آخرین پریود ...

عزیزم نگران نباش. تا یه هفتم اختلاف مشکلی نیست.‌

منم تفاوت داشت💞

سلام عزیز دلم...ممنون بابت دعای ناب تون برای تک تک کسانی که منتظر معجزه هستن🌹🌹  عزیزم خیل ...

عزیزم خوبی؟؟؟

دلم برات تنگ شده بود☘🍀🌱

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم که حالت بهتر شده و از اون جای وحشتناک خلاص شدی...هرچی دکتر گفته رعایت کن ...

قربانت عزیزم فداات 

ایشالله برای همه منتظرا ب حق این شب های عزیز این دعای قشنگت مستجاب بشه

اره سعی میکنم رعلیت کنم 

اخه اگه بیمارستان خصوصی بود دلم نمیسوخت ولی اخه این بیمارستان ک رسیدگیش صفره مثل مامورای ساواک میمونن بعضیاشون این هزینه نمی ارزید 

من با دکتر نیکبخت صحبت کردم برای بیمارستان خصوصی اون قبول نکرد وگرنه با کله میرفتم بیشتر از این هزینه هم جور میکردیم

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم اگه کم کاری تیروئید نداری اجیل سویا بگیر بخور.منم ماست میخوردم حالم بهتر میشد.ماست یونانی بگیر ...

ممنونم عزیزم بابت اطلاعاتت اسکرین گرفتم 

اره اصلا نمیتونم یهو بلند شم دردشون زیاد میشه 

چشم حتما میگیرم میخورم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم خدارو شکر بهتری ولی اگه تنگی نفس داشتی زودتر مراجعه کن بیمارستان 

نفسام کوتاه کوتاه شده مثلا منی ک یه پاراگراف بدون نفس گیری میگفتم الان بیشتر از دوکلمه نمیتونم نفسم بند میاد 

طبیعی نیست یعنی ؟گفتم شاید اینم ب مرور بهتر بشه

وای عزیزم چ شرایط سختی داشتی ان شالله به زودی نتیجه زحمات و سختی هایی ک کشیدی رو بدست میاری چندتا ...

عزیزم فقط یه چیز میگم 

اشتباه منو نکن!

رژیم هایپزی اصلا ساده نگیر و حتما حتما رعایت کن ک روزهای شکنجه اور نبینی 

سفیده تخم مرغ حداقل روزی چهارتا بخور با اب فراوون 

پیش کدوم دکتری و کدوم بیمارستان ؟

منم مثل تو تنها بودم تنهایی خیلی سخته خیلی زیاد 

وای عزیزم چ شرایط سختی داشتی ان شالله به زودی نتیجه زحمات و سختی هایی ک کشیدی رو بدست میاری چندتا ...

راستی عزیزم من شنیدم بالای ۲۰ تا تخمک طرف هایپر میشه 

دوستان کسی بیمارستان آبان آی وی اف  داشته اگه در مورد هزینه پانکجر و انتقال میدونید لطفا بگین&n ...

من از طرازی پرسیدم گفت پنج تا پنج و نیم فردا تخمک کشی دارم بپرسی دقیق بهت میگم

بچه ها من‌ امروز ازمایش تیتر بتا دادم‌روز یازده انتقالمه.عدد تیتر بتا شده هزار.بنظرتون‌طبیعیه؟و اینک ...

وای عزیزم مبارکه.آره چرا طبیعی نباشه انشالله ک دوقلوه با این بتای تپلی.لکه بینی و دردم اوایل کاملا طبیعیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم من دقیقا یروز همینجوری بودم.فروردین ماه بود فک کنم. آب خیلی خیلی خوردم و خداروشکر برنگشت دیگه ...

ممنون عزیزم..اب گذاشتم کنارم.مرتب میخورم🌺

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹