2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اتفاقا من پرستارم میدونم.بالاترین حقوق مال پرسنل دولتیه ماهی 6تومن حداقل میگیرن ولی چون شلوغه خسته ن ...

سلام بچه ها نه بیمارستان دولتی بیشتر از ۲.۳ تومان نمیگیرن 

البته بازم نباید بی حوصلگی کنن حق با مریض همیشه. اما بیمارستانای خصوصی بیشتر میگیرن دولتیا نهکیتا پرستارا ۳ بگیرن❤❤❤❤❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آها الان از دستیار دکترم پرسیدم گفت با هیسترو نمیشه لوله هارو دید

دوستم فقط میتونه با هیسترو یک سر لوله ک داخل رحم ارتباط داره رو دید که مثلا پولیپی توده ای چیزی سر مسیر نباشه ولی با لاپارا میشه از پایین ماده حاجب وارد کرد و با دوربین از بالا داخل شکم رو دید ک ماده حاجب آیا از رحم وارد محیط شکم میشه یا نه.گاهی به علت هیدروسالپنکس لوله ها متورم شدن و دچار گرفتگی مایع از اونا رد نمیشه.اینجور مریضا باید لوله هاشونو ببندی و حتما آی وی اف کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم فقط میتونه با هیسترو یک سر لوله ک داخل رحم ارتباط داره رو دید که مثلا پولیپی توده ای چیزی سر م ...

آره ممنون از توضیحت قراره همینکارو کنم🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اره عزیزم.شماره ش اینه.کارتم چاپ کرده 😁 زنداداشم که تا هرکی میگه بچه دار نمیشم برمیداره میبره پیشش ...

ممنونم ازت عزیزم حتما💛💛💛💛💛💛💛

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
قبل دو دقیقه هاله انداخت امروز روز ۸

عزیزم مبارکه بسلامتی بغلش کنی انشالله❤❤

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنونم خیییلی زیاد بابت مهربونیتون  ن خبر ندارم اصلا اینقدر درگیر من هستن ک اصلا با خبر نشدیم ...

باز هم خدا رو شکر که جنین هایی هست و به زودی مامان میشی این ناراحتی ها از یادت میره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آها الان از دستیار دکترم پرسیدم گفت با هیسترو نمیشه لوله هارو دید

بله نمیشه اما میشه از اتصالش به رحم آگاه شد که باز هست یا نه و عفونت وارد رحم میشه یا خیر

(البته اگه لوله ها هیدرو باشن عفونت اون منظورمِ )

انشالله که به خیر و خوشی و به زودی مامان شدنت رو خبر بدی عزیزم

بله نمیشه اما میشه از اتصالش به رحم آگاه شد که باز هست یا نه و عفونت وارد رحم میشه یا خیر (البته اگ ...

درسته ممنون از توضیح واضحت اشکال نداره یدفعه میرم لاپاراسکوپی ببینم چه تصمیمی می گیرن

انشأالله برام دعا کن عزیزم انشأالله که همه منتظرا دلشون شاد بشه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم ،شریعتی میری طرح دولتی شامل تون نشده؟ زیر ۴۰سالی؟ بچه داری ؟

گفتم دیگه.زیر چهل بی بچه.تقریبا دو و نیم شد.خودشون پول زیاد نمیگیرن.ولی داروها گرونه که خودت باید بخری اوتا تقبل نمیکنن.بستگی به نوع بیمه ات داره دیگه داروها.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیزم منم شریعتی میرم. تو چه مرحله از ای وی اف هستی؟

پریود بشم باید برم برا انتقال.دو تا فریز دارم کلا.ذخیره ام کمه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
گفتم دیگه.زیر چهل بی بچه.تقریبا دو و نیم شد.خودشون پول زیاد نمیگیرن.ولی داروها گرونه که خودت باید بخ ...

عزیزم ، من چهار بارِ پانکچر کردم میدونم چی به چیه 

خواستم ببینم اونجا هم طرح دولتی اعمال میشه یا نه که نمیدونم با چه درصدی حساب کردن براتون چون بار اول باشه که تو اون سال ای وی اف یا ای یو ای کنی و همون شرایط سن و بچه رو داشته باشید ، عمل و انتقال حدود یک و خورده ایی میشه حالا چرا از شما بیشتر گرفتن الله و علم

سلام خانوما خوبید آنا جون من دیروز رفتم سونو گفتن سمت راست همش ۳ تا فولیکول و چپ یدونه دوباره بهم آ ...

عزیزم خوب آب زیاد بخور.... 

پیاده روی کن.... 

پروتئین خوبه.... 

مکملاتو بخور.... 

برا لاپرا من با خز علی عمل کردم که همیشه ایران نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یادمه ک چندروز پیش گفتین وقت دکتر وچکاب دارین..انشاءالله ک مشکلی نیست و حالتون.خوبه و گرفتار ...

عزیزم در کل خوبیم.... 

یه کم مشغلم زیاد شده.... 

بچه هام روز به روز کارشون و زمانی که نیاز دارن بیشتره.... 

اما همیشه به یادتونم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام چقدر سوت و کوره بدون آنا جون همش میام دنبال پیاماشون میگردم که اومدن 👀

عزیزمممممم.... 

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی خدا رو شکر که حال دخترت خوبه، از اول دکتر بهتون گفته بود که احتمال زایمان ...

سلام به همگی 

عزیزم دکتر که از شرایطم راضی بود

سرکلاژ کرده بودم وسرویکسم به همون اندازه قبلی مونده بود ومشکل خاصی ازاین نظر نداشتم اما عفونت ادراری داشتم که بشدت پیگیرش بودم وزیر نظر 

ممکنه دلیلش این باشه