2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
بنظرشمامنم ایناروبگیرم براش؟؟؟الکارنتین شماویال بودیاقرص،ب شوهرم قرص دادرفتم داروخونه گفتم ویالشم دا ...

والا نمیدونم.ال کارنیتین رو دکتر براش تجویز کرده بود.نمیدونم بشه سرخود مصرف کرد یا نه.اما فرتیل اید و موتیلیتی بوست فکر نکنم مشکلی داشته باشن.تو نت که سرچ کردم خیلی ها باهاشون جواب گرفتن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سهیلا جون میخام برم پیش دکتر حیدر خودش همه دستوراتو میده و حتی توضیحات دقیق داروها رو  ،یکشنبه ...

هنوز منتظر جور شدن پول انتقال هستم وازهمه بیشتر منتظرمعجزه الهی😂😂😂😂😂انگارمکمل قبل انتقال ویتامین ای،امگا۳،میدن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینارو با توجه به شرایط و طبع همسر باید استفاده‌کرد شوهر بیچاره ی من انقد به اصرار من گرده ی ...

نه دوستم اینو ی جنین شناس پژوهشگر به من گفت.الکی نیست واقعا تاثیر گذاشت.آخه شما کلا هرچی گرمی بوده بهش دادی.این سه تا رو قاطی کنه کافیه

انشاءالله ک.براتو هم جذب شده عزیزم والا برامن اوندفعه زده بود10در5میلیمیتر..کوچک.بزرگشو نمدونم سردر ...

سایزش خیلی کوچولو بوده که خداروشکر با لکه و اینا دفع شده عزیزم..‌.واسه من ۵۰ در ۲۰ زده بود!دیگه دقت دستگاهش و اینارو نمیدونم!

خداکنه برای منم مثل خودت خبری نباشه ازش تو سونوی بعدی...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
افرین خوب کاری میکنی که استرس نمیدی به خودت.سونو به من همچین حرفی نزد.اتفاقا کلی استرس وارد کرد.جلو‌ ...

ان شاالله به زودی تکوناشم حس میکنی.

خاکستری جون ، نی نی ات دختره؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه دوستم اینو ی جنین شناس پژوهشگر به من گفت.الکی نیست واقعا تاثیر گذاشت.آخه شما کلا هرچی گرمی بوده ب ...

عزیزم اینا که شما گفتین هم شدیدا گرمه...منم منظورم توی این ۴ سال ناباروری بود.نه اینکه همشو یه جا داده باشم بهش

نه.منم هرسری میشنیدم فلان چیز برای اسپرم خوبه بهش میدادم میگفتم شاید برای ما هم معجزه کرد.ولی واقعا طبع ادم هم تاثیر داره تو این قضیه

درکل خداکنه همه با اینا نتیجه بگیرن و نیازی به عمل نباشه

ولی بعضی وقتا میخوایم یه چیو درست کنیم میزنیم یه چیز دیگه رو خراب میکنیم

خداروشکر برای شما تاثیر گذاشته.حتما به طبع همسرتون میساخته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
هیچ دارویی سر خود نه بزن نه بخور میتونی از دکترت بخوای نه نمیگه... ولی خودت واسه خودت داستان نتراش ...

آخی ان شاالله زود خوب بشی.

من هر کاری کردم با صلاح دید دکتر بوده.ولی چون دکتر آی وی افم تهرانه و اینجا یه دکتر دیگه دارم ، یک‌کم گیجم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ان شاالله به زودی تکوناشم حس میکنی. خاکستری جون ، نی نی ات دختره؟

مرسی فداتشم.ان شاالله قسمت خودت 

و همه ی منتظرا

عزیزم سونو گفت احتمالا دختره.ولی قطعی‌نگفت..دعا کن صحیح و سالم باشه برای من فرقی نداره😘💚

عزیزم اینا که شما گفتین هم شدیدا گرمه...منم منظورم توی این ۴ سال ناباروری بود.نه اینکه همشو یه جا دا ...

من بالاخره آی وی اف کردم ولی این دارو یکم اسپرما رو بهتر کرد موقع پانکچر...هم تحرک و هم مورفوشونو

به هرحال مشکل آقایون قابل درمان تره.لااقل ی اسپرم تو نمونه شون پیدا میشه.مشکل خانوما یکم کارو سخت می ...

من برعکس میگم اتفاقا.بنظرم مشکل اقایون خیلی خیلی دیر برطرف میشه.چون هنوز چیزی که با قطعیت اسپرم رو افزایش بده یا مثلا تحرک و مورفو رو زیاد کنه ساخته نشده!همه ی این ویتامینا هم درصدی میتونن تاثیر بذارن...البته که شیوه ی زندگی و سالم خوری و خیلی چیزای دیگه هم تاثیرگذاره...من چون شوهرم مشکل داشت ،هرجا تحقیق میکردم میگفتن اقایون دیر به دارو جواب میدن...مخصوصا اگه مشکل حاد باشه...ولی برای میکرو خب ممکنه همون دفعه اول نتیجه بگیرن 

هرچند جفتش سخته...اما خداروشکر که راهی هست

ال کارنیتین هم روزانه دوتا دوز ۵۰۰ میخوره.که اینو از همون اول که فهمیدیم کلا همه چی صفره داره میخوره ...

اهاب شوهرمم‌ دُز۵۰۰روزی دوتاداد،سلنیومم روزی یکی،همین،تازه منم نمیخواست داخل مطب راه بده گف اگرم اومدی بایدساکت بشینی فقط گوش بدی،گف خانمهامیان توهزارتاسوال دارن،گفتم اخه اقای دکترمابایدسوالامونوازکی بپرس،اقایون ک اطلاعاتی ندارن،بعدگفتم دی افش فقط یه عدداومده پایین گف تواصلامیدونی دی اف چیه گفتم اره شکست دی ان ای اسپرمه گف نه خانم اون یه اندیکسه،گفتم میشه الکارنتین ویالوفرتیل بنویسین من تونتم همش سرچ میکنم گف اونودیگه من بایدتشخیص بدم چی تجویزکنم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود