2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
فدات محیا جون..من انتقال اولم.با لتروزول بود

نفسي يادت نره تو اون لحظات خاص كه نيني رو ميبيني منم دعا كني،، مرسي،، عه با لترزول چه جوري بود؟ دكترت خودش گفت يا خودت پيشنهاد دادي؟ دومي رو با يه خروار استراديول انتقال دادي؟

...
الهام جونم ناراحت شدم ولی از ته دلم دعا میکنم ازمایشت مثبت شه که اصلا نیازی نباشه به جنین فریز.ان شا ...

تشکر دوست خوبم 😍🌹خداروشکر شماها هستین کنارم حرف دلم رو میزنم خالی میشم وگرنه تو این کشور غریب به کی بگم دردمو ،،برام دوستان واقعی هستید 🌹🌸🌺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محیا جون من تا حالا انتقال ندادم ولی برای انتقالم بهم لتروزول دادن که الان دارم میخورم به شما هم داد ...

چه جالب يعني ديگه استراديول نداري؟ ميتوني بهم بگي كه چند روز گفتن بخوري و بعدش چيكارا قراره بكنن تا انتقال بدن؟؟ ابن سينا انتقال ميدي؟ دكترت كيه؟ راستش من دكترمو تازه عوض كردم آز نوشته فعلا اونا رو دارم جمع ميكنم ولي فك ميكنم واسه انتقال كسايي كه اندومتريوز دارن استراديول خوب نيس واس همين لترزول ميدن، نه؟

...
سلام دوستای گلم🌺 من عصررفتم سونو..نی نی کلی ادا سرمون اورد. سه بار سونو شدم تا وروجک..اونطوری ک دک ...

ای جانمممم عزیزدلمممم خوشگل خاله هست ناز داره این جوجه 😍🌹😘😘😘😘😘

بچه ها من امروز آزمایش دادم منفی شد

عزیزم منفی شدن بدترین حس هست 😞برات بهترین هارو از خداوند بزرگ میخوام گلم 🌺🙏🏻

چه جالب يعني ديگه استراديول نداري؟ ميتوني بهم بگي كه چند روز گفتن بخوري و بعدش چيكارا قراره بكنن تا ...

نمیدونم عزیزم فعلا که فقط ۲تا ورق بهم دادن و گفتن شبی ۲ تا بخورم،آره ابن سینا پیش دکتر محمد زاده

شما هم ابن سینا میری؟دکترت کیه؟اندومتریوز داری؟

نمیدونستم استرادیول ضرر داره فردا وقت دکتر دارم معلوم میشه قراره چیکار کنن میام برات میگم

خدا جونم شکرت...
بچه ها دقت کنین یک خط محوه.بنظرتون مثبته؟روز پنجم انتقالم جنینام فریز۵روزه بودن

عزیزم منم یه هاله کمرنگ میبینممممم ان شاللههههه با خبرای خوبت مارو هم خوشحال کنی ننه شدنت مبارکت 😊😍🌹

بچه ها من باز وسواس فکری گرفتم و با سوالام اومدم😂😂

میگم من همیشه قبل پریودم حداقل ۲روز لکه بینی داشتم ولی دیروز ی لکه خیلی کم داشتم الانم معذرت میخوام روی پد هیچی نیست فقط رفتم دستشویی ی کم خونریزی داشتم حالا من پریودم؟؟🙈🙈ببخشید زیاد واضح گفتم

خدا جونم شکرت...
نمیدونم عزیزم فعلا که فقط ۲تا ورق بهم دادن و گفتن شبی ۲ تا بخورم،آره ابن سینا پیش دکتر محمد زاده شم ...

انشالله ب سلامتي ب زودي خبر مثبت شدنت رو بدي، بله ابن سينا ميرم با طرازي شروع كردم راستش قبلا مجبور شدم به خاطر كار همسرم و يه سري مسائل خانوادگي برم شهرستان انجام بدم ك خيليي بي نهايت پشيمونم، راستش منم با پادمهر ويزيت شدم با معاينه چيزي تشخيص قطعي نداد فرستادم سونوي سعادت اونجا گفتن يوتروساكرال ليگامان چپ كمي داره گويا كه گفتن برو كاراتو بكن و نياز ب عمل ني ك رفتم شهرستان كارامو انجام بدم قبل عيد ديفريلين دادن بهم و بعدش پانكچر يه بار انتقال دادم منفي شد كه دكتر شهرستان گفت پرد بخور بدون ازمايش و بررسي منم ديگه نتونستم شهرستان بمونم براهمون اومدم دكترمو عوض كردم ايشونم يه سري  آزمايشات نوشته دارم انجام ميدم فعلا جوابشونو نگرفتم

شما عمل شدي؟

...
بچه ها من باز وسواس فکری گرفتم و با سوالام اومدم😂😂 میگم من همیشه قبل پریودم حداقل ۲روز لکه بینی د ...

آره خب پريود شدي، اون لك بيني رو هم انشالله ديگه عمل شدي همه چي اوكي شده نداري ديگه خب، پريود نرمال هستي هس كه الان ميگي روز اول ممكنه زياد رو پد نباشه دستشويي ميري خودشو نشون بده طبيعيه

...
انشالله ب سلامتي ب زودي خبر مثبت شدنت رو بدي، بله ابن سينا ميرم با طرازي شروع كردم راستش قبلا مجبور ...

آره عزیزم من بهمن ماه عمل شدم ان شاءالله اینسری مثبت بشی😍

خدا جونم شکرت...
نفسي يادت نره تو اون لحظات خاص كه نيني رو ميبيني منم دعا كني،، مرسي،، عه با لترزول چه جوري بود؟ دكتر ...

قابل باشم دعاگوی همتونم

بالتروزول اینطور بود ک از روز 3تا 7پری شبی دوتا لتروزول خوردم.و بعد دوتا فولیکول داشتم  ک.امپول ازادسازی زدم قبل انتقال...اینا برا انتقال منفیم بود. 

انتقال دومم با استرادیول بود. و کلا نحوه سیکلهام ب تجویز دکترم بود 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹