2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست
انا جون به ما گفت برین اقدام طبیعی میگم ب حرفش اعتماد کنم چند ماه به خاطر اینکه فولی غالب ندارم  ...

بهش اعتماد کن....

چیزایی که گفته رعایت کنین....

خنکیچ مخصوصا....

قبل ن ز د ی ک ی کمپرس یخ خیلی کمک میکنه مثل شوک میمونه برا اسپرمها....

به نظرم بذار بدنت به روال عادی برگرده سر خود داروی هورمونی نخور....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله ک انتقاد بعدیت حتما مثبته و مامان میشی همه بچه ها رو دعا میکنم همیشه ب یادتونم .خدایی ک برا ...

نیواجون سلام خوبی؟ شما فولی نداشتی بعد یهو بدون دارو‌درست شد و فولی داشتی؟

...
تاپیک زدن کاری نداره.... این تاپیکو اعضاش حفظ کردن وگرنه من عددی نیستم.... مطمئن باشین اگه یه روز ...

قربونت برم عزیزم 💓💓اینطور نگو...شما مثل خواهر ما میمونی...من که خیلی دوست دارم و باهات راحتم 😊😗💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سرکلاژ اسمش عزیزم نه چیز بدی نیست.خیلی ها سرکلاژ شدن..فقط باید از اول بارداریت خوب استراحت کنی...

آخ آخ انقد فک کردم هی می گفتم خدایا کورتاژ بود چی بود ژ داشت😂😂خدا خیرت بده نجاتم دادی😍😄

آها پس چیز بدی نیس خداروشکر حداقل از این یه مورد خیالم راحت شد😓

بهش اعتماد کن.... چیزایی که گفته رعایت کنین.... خنکیچ مخصوصا.... قبل ن ز د ی ک ی کمپرس یخ خیلی کم ...

نه سر خود ک نمبخورم ولی ب دکتر پیشنهاد میدم این سری پریود شدم ب جای انتقال بهم لترزول بده طبیعی اقدام برم،،، نشستم برای بدن طفل معصومم که مظلومانه خودش هر ماه فولیکول داشت گریه میکنم که خرابش کردم

...
نیواجون سلام خوبی؟ شما فولی نداشتی بعد یهو بدون دارو‌درست شد و فولی داشتی؟

سلام عزیزم آره من ذخیرم پایین بود یدونه فولی داشتم ک کنسل شد و بعدش رفتیم طب سنتی ک خدا رو شکر جواب گرفتیم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اندومترم شش و‌نیم بود، فولیکول هشت، یعنی روز ده سیکل این اندومتر طبیعیه؟؟ نکنه تخمکه ازاد شده رفته؟

اره طبیعیه عزیزم...بزار بدنت یه خرده طبیعی کارکنه عزیزم..تو به حرف دکتر گوش کن و فقط اقدامتو کن...

فکر میکردم ضرر داره زیاد بخورم 

نه عزیزم.. مثلا سروز مرتب بخوری خوب میشی..

اونجوری ممکنه در هفته پنج بار درد بگیره هی بخوری...

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم ممنونم امروز روز ۱۱ ای یو ای بود و الان افتادم رو خونریزی حالا نمیفهمم پریود شدم یا بازم احت ...

عزیزم به دکترت بگو....

پروژسترون داشتی؟

نگفتن بیشترش کنی؟

منم تو میکرو خونریزی کردم اما با پروژسترون و استراحت مطلق کنترل شد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سارا نکنه فقططططط چون استرس داریم باردار نمیشیم؟؟؟

خودمو که مطمئن نیستم ولی تورو چرا گلم...مطمینم از استرس زیاد باردار نشدی تا حالا..

آخ آخ انقد فک کردم هی می گفتم خدایا کورتاژ بود چی بود ژ داشت😂😂خدا خیرت بده نجاتم دادی😍😄 آها پس ...

عزیزززم 😁 اره سخت نیست اصلا.خیالت راحت