2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام عزیزم..اتفاقا امروز کلی یادت کردم و اومده بودم تو کاربریت  😁 نی نی خوبه الحمدلله ؟😍

قربونت برم گلم مرسی نی نی خوبه خدا رو شکر فقط یخورده داره اذیت میکنه.خودت خوبی؟انتقال ندادی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ساراجون روز یازده چرا فوستیمون داد؟ فوستیمون چیه؟؟

فوستیمون داد اون فولی ریزها رشد کنه.قرار بود دوتا هم روز سیزده بده.که روز سیزده رفتم دیدم فولی خیلی رشد کرده دیگه! یعنی سایز قبلش جوری نبوده که فوستیمون لازم باشه!اصلا ندیده بود فولی رو ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاخه الان یعنی ین ماه نمیتونم طبیعی اقدام کنم؟؟ دکتر جنتی گفت برو طبیعی؟؟ اناجون یعنی بعدا درست میشم ...

از دستتتتتت....

اگه با یه دیفیرلین انقدر راحت از کار میافتادن که دیگه آئو دی و واز کتومی و.... میرفتن پی کارشون دختر خوب.....

خیلی تحویلش گرفتی این آمپولو ها....

الان خدایی جای آمپوله بودم دنیارو فتح میکردم انقدر یکی تحویلم میگرفت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فوستیمون داد اون فولی ریزها رشد کنه.قرار بود دوتا هم روز سیزده بده.که روز سیزده رفتم دیدم فولی خیلی ...

سارا جون یعنی میشه یکی اصلا از اول سیکل فولیش خوب رشد نکنه بعد یهو روز یازده فوستیمون بزنه؟؟

...
قربونت برم گلم مرسی نی نی خوبه خدا رو شکر فقط یخورده داره اذیت میکنه.خودت خوبی؟انتقال ندادی؟

خداروشکر عزیزم

قسمت همه باشه این اذیتهای شیرین 😍

من یه بار انتقال دادم منفی شد😕😕

عزیزم برام دعا کن  لطفا💓💓💓

مرسی اناجون..خدا بچه هاتو حفظ کنه برات 💓💓💓 واقعا به کسی نمیشه گفت بعضی مسائلو...خدا خیرت بده این ...

تاپیک زدن کاری نداره....

این تاپیکو اعضاش حفظ کردن وگرنه من عددی نیستم....

مطمئن باشین اگه یه روز حس کنم اینجارو فقط من زنده نگهداشتم دیگه ادامه نمیدم....

پس حضورتونو دست کم نگیرین....

شما بهش بها دادین و چراغشو روشن نگه داشتین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاپرا بیشتر برا خارج رحمه.... پس خدارو شکر از اون بابتها بررسی شدی....

راستی آنا جون بعد عمل دکتر که همسرمو دیده بود گفته بود وقتی باردارشد خانومت ماه ۳ باید بیاد دهانه ی رحمشو بدوزیم (الان یادم نیس اصطلاح پزشکیشو ولی فارسیش فک کنم همین بود😓)حالا من نفهمیدم چرا گفته یعنی من رحمم کوچیک بوده یا تنگ که دکتر اینجوری حدس زده؟بنظرت چیز بدی نیس ؟

از دستتتتتت.... اگه با یه دیفیرلین انقدر راحت از کار میافتادن که دیگه آئو دی و واز کتومی و.... میرف ...

اناجون درمونده شدم😭 دلم خونه، عاخه همسرم همون اول یکی دو سال قبل قبول میکرد بیاد اورولوژ ویزیت شه من اینهمه بدبختی نمیکشیدم خب دکتر جنتی میگفت برین طبیعی ما هم میرفتیم اصلا اگه اس مشکلی نداره خب من استرسمو کم میکردم میشستم یه شش ماهی اقدام طبیعی رو تست میکردم

...
سارا جون یعنی میشه یکی اصلا از اول سیکل فولیش خوب رشد نکنه بعد یهو روز یازده فوستیمون بزنه؟؟

اره من یادمه تو ای یو ای ها بهم میدادن روز ده یازده سیکلم..فوستیمون خیلی بهم میساخت .زودی رشد میکرد.ولی مثلا اچ ام جی بهم اصلا اثر نداشت...ولی عزیزم باید دکتر بهت بده..اندومترت چند بود راستی؟

سلام عزیزم یه سوال داشتم از خدمتتون ....شما خراش آندومتر انجام دادید؟کار سختیه،چون دکترم بهم گفته که ...

سلام دوست عزیز حتما انجام بده من انجام دادم انتقالم ج داد باردار شدم..بهتره انجام بدی شانستو خیلی بالا میبره

خدا برایم کافی است
تاپیک زدن کاری نداره.... این تاپیکو اعضاش حفظ کردن وگرنه من عددی نیستم.... مطمئن باشین اگه یه روز ...

اناجون اینکه توی رنج نرمال هستن کافیه یا یکی باید عدد رقمشونو تفسیرات کنه؟؟

...
راستی آنا جون بعد عمل دکتر که همسرمو دیده بود گفته بود وقتی باردارشد خانومت ماه ۳ باید بیاد دهانه ی ...

سرکلاژ اسمش عزیزم

نه چیز بدی نیست.خیلی ها سرکلاژ شدن..فقط باید از اول بارداریت خوب استراحت کنی...

اره من یادمه تو ای یو ای ها بهم میدادن روز ده یازده سیکلم..فوستیمون خیلی بهم میساخت .زودی رشد میکرد. ...

اندومترم شش و‌نیم بود، فولیکول هشت، یعنی روز ده سیکل این اندومتر طبیعیه؟؟ نکنه تخمکه ازاد شده رفته؟

...
خداروشکر عزیزم قسمت همه باشه این اذیتهای شیرین 😍 من یه بار انتقال دادم منفی شد😕😕 عزیزم برام دع ...

انشالله ک انتقاد بعدیت حتما مثبته و مامان میشی همه بچه ها رو دعا میکنم همیشه ب یادتونم .خدایی ک برا من معجزه کرد معجزه های دیگه هم براش خیلی آسونه انشالله از این معجزه ها قسمت همتون بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین