2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
گفتن چهارشنبه بیا جنین شناسی نمیدونم چی میخوان بهم بگن همون چهارشنبه هم باز باید آزخون بدم. برا غل ...

میخوان ببینن هایپر شدی یا نه و شرایطت چطوره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میخوان ببینن هایپر شدی یا نه و شرایطت چطوره....

مگه میشه هایپر نشده باشم؟؟

وقتی تو سونوهای قبلی گفتن هایپر شدی

یعنی امکانش هست یک روزه بهتر بشم؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من ۱۰ روزه ای یو ای کردم ، نه روزه گذشته خیلی دل درد و سینه درد داشتم اما امروز ه ...

عزیزم به خونه خودت خوش اوگدی....

انشالله جشن مادر شدنت....

عزیزم بی بی نذاری بهتره اونم انقدر زود....

به نظرم همون روزی که گفتن بری برا آز بهتره صبر کنی.....

عزیزم علایم بارداری به این زودی خودشونو نشون نمیدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من امروز پانکچر داشتم از وقتی اومدم خونه دارم از دل درد میمیرم البته تو برگه ایی که بهم داد ...

بسلامتی 

عزیزم برای رفع نفخ باید پیاده روی کنی و فعالیت سبک داشته باشی شاید اولش سخت باشه اما تحرک کار خودش رو میکنه.

اب ولرم بخور ، رازیانه کمی دم کن و بخور ، ماساژ شکمی داشته باش البته به تخمک ها فشار نیار

ماست پروبیوتیک بخر بخور 

ادامس ، نوشابه ، قند ، حبوبات ، میوه خام نخور

اگر دکتر تجویز کنه شربت سایمتیکون بخور

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اره خودمم انگیزه ای ندارم  از بس بی بی منفی دیدم و از منفی رفتم اما چون دردام رفتن خیلی ناراح ...

عزیزم دردات برا داروها بودن بدنت عادت کرده برا همون رفتن....

انشالله اولیت علامت بارداریت بتای +ت هست....

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بسلامتی  عزیزم برای رفع نفخ باید پیاده روی کنی و فعالیت سبک داشته باشی شاید اولش سخت باشه اما ...

چشم عزیزم

ممنون از راهنماییت😘😘

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام بچه ها این جوتب ازمایش ایمنی منه ک نمیدونم چرا با این شرایط برام انتقال دادن ب نظرتون با وجود اسپیرینو اسپیرین امکان اینکه این فاکتورا تاثیر نذاره و بگیره انتقالم هست؟۳تا بلاست دیروز برام انتقال دادن راستی ازمایشم خیلی بده؟

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
چرا گریه آخه... ببین ذخیرت خوبه و هنوز جوان هستی فقط نا امیدی که بدترین چیزِ تو برسی ها مشکلت رو ...

عزیزم مرسی ک بهم ااسخ میدی، بابا ب خدا هیچ چی نداشتم من همیشه هم روز ۱۴ فولیکول غالب داشتم، هممیشه ی عمرم، حتی بعد از پانکچر اول هم اوضاع سر جاش بود، دیفریلین کوفتی منو اینجوی کرد؟؟

...
عزیزم اگه استرستو کم میکنه خارجی بگیر ولی برا من که فرقی نداشت.... دکتر من که میگفت فرقی ندارن..... ...

خيلي گشتم خارجيش نيست حتي داروخانه مركزي جمال زاده و داروخانه دكتر سالم كه معمولا داروهاي IVF رو دارند گفتن خيلي وقته كه وارد نشده و پيدا نميشه مملكت گل و بلبل

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلاااممم دوست جونیا😘😘😘 من دی ماه انتقال منفی داشتم پریود بهمن چند روز عقب افتاد و پریود اسفندسر و ...

عزیزم انشالله بدنت داره با این تاخیرا تمرین میکنه برا یه تاخیر پریودی طولانی....

انشالله پریود بعدیت بمونه برا بعد زایمانت....